הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סרטון שעלול לעניין אתכם

זה באמת נכון?
הוא אומר שהדברים היחידים שמשמינים זה סוכר ופחמימות (לא קלוריות ושומנים)
המשפט שכתבת לא נכון, עודף קלורי (יוביל) להשמנה, אין דבר כזה פחמימות משמין ושומנים לא.

אני לא זוכר כבר מה היה בסרטון, מאיזה משפט הבנת את זה?

המשפט שכתבת לא נכון, עודף קלורי (יוביל) להשמנה, אין דבר כזה פחמימות משמין ושומנים לא.

אני לא זוכר כבר מה היה בסרטון, מאיזה משפט הבנת את זה?
עודף קלורי יוביל להשמנה? תראה 1:44
ואני לא מוצא איפה הוא אמר ששומנים לא משמינים, אולי טעיתי
אבל הוא אמר שפחמימות זה משמין

עודף קלורי יוביל להשמנה? תראה 1:44
ואני לא מוצא איפה הוא אמר ששומנים לא משמינים, אולי טעיתי
אבל הוא אמר שפחמימות זה משמין
ברור שזה הרבה יותר מסובך מזה, וידעתי שזה טריגר לריב מה שכתבתי אז הדגשתי מראש (או לפחות רציתי ועכשיו ראיתי שלא כתבתי, עלול)
זה מאוד מסובך מה שקורה בגוף אבל בסופו של דבר אם תכניס יותר קלוריות אתה תעלה במשקל, תכניס פחות תרד במשקל, זה משוואה תרמודינמית ואף מערכת לא יכולה לברוח ממנה. כמובן שאם תעשה אימונים תאכל נכון אז תעלה בעיקר בשריר ולא בשומן. אבל זה לא מה שמדובר.

הסרטון הזה טוב, יש בו קצת שטויות אבל בעקרון הוא בסדר. הוא בא כתגובת נגד לסרט ישן

ברור שזה הרבה יותר מסובך מזה, וידעתי שזה טריגר לריב מה שכתבתי אז הדגשתי מראש (או לפחות רציתי ועכשיו ראיתי שלא כתבתי, עלול)
זה מאוד מסובך מה שקורה בגוף אבל בסופו של דבר אם תכניס יותר קלוריות אתה תעלה במשקל, תכניס פחות תרד במשקל, זה משוואה תרמודינמית ואף מערכת לא יכולה לברוח ממנה. כמובן שאם תעשה אימונים תאכל נכון אז תעלה בעיקר בשריר ולא בשומן. אבל זה לא מה שמדובר.

הסרטון הזה טוב, יש בו קצת שטויות אבל בעקרון הוא בסדר. הוא בא כתגובת נגד לסרט ישן
ופחמימות זה באמת משמין כמו שהוא אומר?

עודף קלורי משמין.
אבל הוא אומר שפחמימות זה משמין, אז זה לא נכון?
והוא אומר שבגוף של בן אדם צריך להיות כפית אחת של סוכר ובפרוסת לחם אחת יש יותר מזה...
ומצטער אני לא כל כך מבין בזה 🫤

עריכה: ראיתי את החלק הזה בסרטון עוד פעם ובעצם מה שהוא אומר זה שלא משנה כמה קלוריות תכניס לגוף שלך הוא יפטר מהקלוריות המיותרות. המצב בו תאי השומן קולטים חלק מהקלוריות ומתרחבים במקום להפריש את כולם החוצה זה מצב שנגרם מעודף אינסולין שהגוף מפריש כדי להתמודד עם כמות סוכרים מוגברת שנוצרת בעיקר מאכילת פחמימות וסוכרים ממקורות צמחיים שהם לא פירות וירקות. ואם תכניס כמות קלוריות שנמוכה מהכמות אותה אתה צורך אתה לא בהכרח תרזה אלה תהיה חלש ועייף יותר.

נערך לאחרונה:
תגיד מה שרשמתי בתגובה הקודמת בעריכה, זה באמת נכון?

יש פה בתמונה את כל המסלולים המטבולים הידועים כרגע.
מה שמסומן זה הדרך להשמנה:
http://www.shiftn.com/obesity/Full-Map.html

כמו שאתה רואה התשובה היא קצת יותר מסובכת כשמגיעים לרמות כאלה.
אבל ברמה הכי פשוטה אם תאכל יותר מהRMR שלך אתה תעלה במשקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית