עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
90 אחוז מהערוצים על תזונה / אימונים / פיתוח גוף וכו' מוכרים משהו. אגב, גם אתר קילוגרם מוכר משהו. בכל אופן, נכון, צריך להיות זהירים וחשדניים לגבי מידע שרואים באינטרנט, במיוחד שאני לא מכיר את הערוץ שלהם (של הסרטון שפרסמתי) ולא שמעתי עליהם בחיים. לכן באתי לשאול פה.ברגע שהם מוכרים משהו ישר צריך להרים גבה..
אכן לא צירפו. אני לפחות בכל מקרה לא הייתי מתחיל לקרוא עכשיו מחקר כי הייתי מסיים שבוע הבא.לא ראיתי שהם צירפו את המחקרים למטה אגב.
חייב לציין שרוב הנאמר בסרטון הזה נשמע לי די הגיוני, אבל אני לא באמת מבין מספיק בשביל לדעת אם זה נכון או לא. מה אתם חושבים?
לא הצלחתי למצוא באתר שלהם איזו שהיא הסמכה.ולא שמעתי עליהם בחיים. לכן באתי לשאול פה.
נכון, אבל כשאתה טוען שמצאת את האמת אז כנראה שמשהו שם מסריח, אף אחד לא מגלה פתאום את המדע מחדש, זה תהליך ארוך.90 אחוז מהערוצים על תזונה / אימונים / פיתוח גוף וכו' מוכרים משהו.
נראה לי שאף פעם אנשים לא יבינו שלהוריד אב מזון מהתפריט זה הדבר הלא בריא
פחמימה היא אב מזון לכל דבר.לקרוא לפחמימות אב מזון זה כמו חתול בשק, הגוף לא באמת צריך פחמימות הוא צריך קלוריות - שאותם נוח וטעים להשיג מפחמימות
פחמימה היא אב מזון לכל דבר.
אבות המזון – ויקיפדיה
זאת ההגדרה בין אם אתה מסכים איתה ובין אם לא. מה אתה רוצה ממני?ויקיפדיה?
אתה לא מסכים שהגוף יכול לחיות ללא פחמימה..?
זאת ההגדרה
לקרוא לפחמימות אב מזון זה כמו חתול בשק
אני חי לפי החוק הזה, אבל מסיבות שונות."חוק החצי חצי" נו באמת..
כלכך מסכים איתך. עדיין לא יצא לי לראות בפורום הזה שמעבירים ביקורת חיובית על מאמנים (אולי פספסתי כמובן). אבל לפחות ברוב המקרים "אוהבים" לקטול ממה ששמתי לב, ושמתי לב.אני חי לפי החוק הזה, אבל מסיבות שונות.
אני דוקא מאוד התחברתי למה שהם אמרו.
אם כי לדעתי אין צורך להוריד פחמימות עם אינדקס גלקמי נמוך מהתפריט.
אבל לא הצלחתי לשמוע מהם שום דבר שנשמע שקר. הם מספרים מה הנסיון שלהם ואיך הם עזרו לאחרים.
אני לא יודע מספיק על הדרך שלהם כדי לצאת נגדם.
הרבה יודעים להביע ביקורת, זה קל.
אבל הנה סיפור:
פעם היה צייר צעיר מתלמד שהניח ציור בקניון ורשם תחת הציור "כל מי שרואה משהו לא מקצועי בציור שלי, נא לסמן עם הלורד שאני משאיר תחת הציור".
כשחזר למחרת לקניון לבדוק מה עלה בציור שלו. ראה עשרות סימונים על הציור שלו.
הצייר לקח את הציור בדמעות למורה שלו ואמר "אני כישלון. תסתכל כמה הערות קיבלתי על הציור שלי, לעולם לא אהיה צייר".
אמר לו המורה, בוא נעשה נסיוי שני.
הפעם תניח ציור נוסף בקניון, ותרשום "כל מי שרואה משהו לא מקצועי בציור שלי, נא לקחת מהמברשות והצבע שהשארתי תחת הציור ותתקנו את הציור שלי".
הלך הצייר ועשה מה שהמורה הציע.
למחרת כששב לראות מה עלה בציור שלו, הוא הופתע.
לא היה תיקון אחד בציור שלו.
המורה הסביר, כולם אוהבים להביע ביקורת, אבל זה לא חכמה.
תנסו לקחת אנשים מהרחוב ולעזור להם להרזות, ותראו לנו איך מהנסיון שלכם הבחורים מהסרטון טועים.
אין פה שקר חס וחלילה.אני חי לפי החוק הזה, אבל מסיבות שונות.
אני דוקא מאוד התחברתי למה שהם אמרו.
אם כי לדעתי אין צורך להוריד פחמימות עם אינדקס גלקמי נמוך מהתפריט.
אבל לא הצלחתי לשמוע מהם שום דבר שנשמע שקר. הם מספרים מה הנסיון שלהם ואיך הם עזרו לאחרים.
אני לא יודע מספיק על הדרך שלהם כדי לצאת נגדם.
הרבה יודעים להביע ביקורת, זה קל.
אבל הנה סיפור:
פעם היה צייר צעיר מתלמד שהניח ציור בקניון ורשם תחת הציור "כל מי שרואה משהו לא מקצועי בציור שלי, נא לסמן עם הלורד שאני משאיר תחת הציור".
הצייר לקח את הציור בדמעות למורה שלו ואמר "אני כישלון. תסתכל כמה הערות קיבלתי על הציור שלי, לעולם לא אהיה צייר".
הפעם תניח ציור נוסף בקניון, ותרשום "כל מי שרואה משהו לא מקצועי בציור שלי, נא לקחת מהמברשות והצבע שהשארתי תחת הציור ותתקנו את הציור שלי".
תנסו לקחת אנשים מהרחוב ולעזור להם להרזות, ותראו לנו איך מהנסיון שלכם הבחורים מהסרטון טועים.
(כי אני ממש אקח 30 איש עכשיו ואתן להם לרדת במשקל כדי להוכיח לך ש- מה בדיוק אני צריך להוכיח?)תנסו לקחת אנשים מהרחוב ולעזור להם להרזות, ותראו לנו איך מהנסיון שלכם הבחורים מהסרטון טועים.
אתה מדבר על דוגמאות ספציפיות?אבל אני מדבר באופן כללי על הברוטליות בפורום בכל הנוגע ללהעביר ביקורת על מאמנים.
כל מאמן שראיתי ביוטיוב, פייסבוק וסתם שמעתי את השם מחברים (מתאמנים), כשהרצתי את השם הזה בחיפוש של הפורום, תמיד מצאתי איזה דיון או 2 לפחות שבהם קטלו אותו. יכול לתת לך דוגמאות, אבל אתה בטח תגיד שהם באמת ליצנים ואולי אכן כך.אתה מדבר על דוגמאות ספציפיות?
זה רק יגרום לך שכשתרצה לצאת נגד מישהו, אתה תעשה את זה בצורה עדינה יותר.(כי אני ממש אקח 30 איש עכשיו ואתן להם לרדת במשקל כדי להוכיח לך ש- מה בדיוק אני צריך להוכיח?)
אישית מעולם לא ספרתי קלוריות ועזרתי לעשרות אנשים לרדת במשקל בלי לספור קלוריות.אם אני בכל מקרה אקח את האתגר על עצמי אני חושב שקודם כל אכיר להם את המושג גירעון קלורי, ואז אתעסק בלבנות להם תפריט שיש בו את כל מה שצריך, ובמקרה שיהיו חוסרים אמליץ להם לתסף. אני לא אבלבל אותם עם מושגים כמו אינדקס גליקמי אם הם לא חולי סוכרת.
יש לי רק את הידע שלי והניסיון האישי (שהוא גם לא שווה כזה הרבה).
לא יודע אם זה שקרים, אבל דברים שהם לא נכונים, אם בכוונה ואם מחוסר ידע.אבל לא הצלחתי לשמוע מהם שום דבר שנשמע שקר.
אם זה רק זה אז עוד בסדר, אבל הם מוכרים את השיטה שלהם.הם מספרים מה הנסיון שלהם ואיך הם עזרו לאחרים.
זה סיפור נחמד אבל לא חייב להיות מושלם כדי להעביר ביקורת, אם טעמתי אוכל ולא טעים לי אני אגיד שזה לא טעים לי גם אם אני לא יודע לבשל את זה.פעם היה צייר צעיר מתלמד שהניח ציור בקניון ורשם תחת הציור "כל מי שרואה משהו לא מקצועי בציור שלי, נא לסמן עם הלורד שאני משאיר תחת הציור".
אני לא מתיימר להגיד שאני יודע הכול ומבין הכי טוב ולכן אני לא עושה את זה.תנסו לקחת אנשים מהרחוב ולעזור להם להרזות, ותראו לנו איך מהנסיון שלכם הבחורים מהסרטון טועים.
יש המון הערכה למאמנים טובים מהארץ ומחול כאן, הבעיה שבתחום הזה יש הרבה שמוכרים חלומות ושקרים ואני שמח שיש מקום כמו כאן שמביא קצת את האמת בלי אינטרסים(חוץ ממייק שבקושי פעיל אני לא רואה איך מישהו מרוויח מהפורום הזה)כלכך מסכים איתך. עדיין לא יצא לי לראות בפורום הזה שמעיבירים ביקורת חיובית על מאמנים (אולי פספסתי כמובן). אבל לפחות ברוב המקרים "אוהבים" לקטול ממה ששמתי לב, ושמתי לב.
לדעתי ברגע שאתה מאמן זאת אחריות מאוד גדולה, אני למשל לא מוכן לקחת אותה, וברגע שאתה אחראי על אנשים והבריאות שלהם אז כדאי מאוד שתדע מה אתה עושה כי אם לא אתה מבזבז לאנשים כסף במקרה הטוב או פוגע בהם במקרה הרע.אבל אני מדבר באופן כללי על הברוטליות בפורום בכל הנוגע ללהעביר ביקורת על מאמנים.
יש בזה משהו, אבל אם אתה בוחר להביא את עצמך למרכז הבמה אז אתה צריך לדעת גם לקבל ביקורת.זה רק יגרום לך שכשתרצה לצאת נגד מישהו, אתה תעשה את זה בצורה עדינה יותר.
אני חושב שזה דווקא בגלל הביקורת.והידע והנסיון של כולנו שווה המון, רק שאפשר להוריד הילוך מהביקורת.
חלק מהחיים.כי עוד כמה שנים אם תהיה מוצלח בתחום שלך אתה עלול להיות הנושא לביקורת על ידי חובבנים עם מקלדת.
לי אישית מפריע רק שהם מרוויחים מזה כסף, לא אגיד שזה רמאות אבל זה מוצג קצת עקום.אני כבר יכול לדמיין איך כאן יביעו עלי ביקורת אם ידעו את כל הדעות שלי וכל העיסוקים שלי.
זה רק יגרום לך שכשתרצה לצאת נגד מישהו, אתה תעשה את זה בצורה עדינה יותר.
אישית מעולם לא ספרתי קלוריות ועזרתי לעשרות אנשים לרדת במשקל בלי לספור קלוריות.
בינהם פאוורליפטרים רבים. ואני כן מתעסק בדברים שאם אשתף כאן כולם יצאו עלי.
אבל בשטח, זה עובד, אז לפני שתצעקו עלי "איפה ההוכחה שלך".
יש לי כמה, אבל לא שיצליח לספק את תאוות הביקורת של יושבי המקלדת.
והידע והנסיון של כולנו שווה המון, רק שאפשר להוריד הילוך מהביקורת.
כי עוד כמה שנים אם תהיה מוצלח בתחום שלך אתה עלול להיות הנושא לביקורת על ידי חובבנים עם מקלדת.
אני כבר יכול לדמיין איך כאן יביעו עלי ביקורת אם ידעו את כל הדעות שלי וכל העיסוקים שלי.
יש הרבה מקרים שמאמנים קיבלו ביקורת חיובית. מלא פעמים נתנו הפניה לסרטונים של מאמנים שאנחנו סומכים על הדעות שלהם. פשוט יש גם הרבה שפשוט לא יודעים על מה הם מדבריםעדיין לא יצא לי לראות בפורום הזה שמעבירים ביקורת חיובית על מאמנים
ליין נורטון דיבר על זה מספר פעמים גם לאחרונה. זה שלא ספרת קלוריות לא אומר שלא עזרת להם להגיע למשוואה קלוריות יוצאות>קלוריות נכנסות, פשוט אפשר להגיע לזה גם בלי לספור, הפיזיקה לא השתנתה.אישית מעולם לא ספרתי קלוריות ועזרתי לעשרות אנשים לרדת במשקל בלי לספור קלוריות.