משקל כבד יגלה לנו לקויים שבמשקל קל היה נראה כסמויהשאלה היא אם משקל כבד לא יפגע עוד יותר בפציעה ? משקל בינוני גם יתאים ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משקל כבד יגלה לנו לקויים שבמשקל קל היה נראה כסמויהשאלה היא אם משקל כבד לא יפגע עוד יותר בפציעה ? משקל בינוני גם יתאים ?
אז אני שוב שואל , זה לא יחמיר את הפציעה לעבוד עם משקל כבד?משקל כבד יגלה לנו לקויים שבמשקל קל היה נראה כסמוי
סט אחד? לאאז אני שוב שואל , זה לא יחמיר את הפציעה לעבוד עם משקל כבד?
סבבה , אימון/שבוע הבא תקבל סרטון עם צילום מקדימהסט אחד? לא
תעשה את זה לשני סטים, גם מאחורהסבבה , אימון/שבוע הבא תקבל סרטון עם צילום מקדימה
מה אתה ממליץ בשביל לשפר את המהירות ?קל, חסר קצת מהירות
הייתי הולך על בטוח ומתקדם 2.5.אז ככה , שבוע (בערך) אחרי הדדליפט 130 היו לי כאבים מטורפים בברך , לקחתי הפסקה של שבוע ולפני יומיים לאחר שעברו לי הכאבים ברוך השם התחלתי SS .
המטרה הקרובה היא להגיע ל100x5 בסקוואט (מתגייס עוד כשבועיים) .
האימונים בנתיים הולכים מצוין ללא כאבים (חוץ מהאימון הראשון שהרגשתי קצת כאב בנקודה מסוימת בחימום של הסקוואט בברך , אבל זה עבר עם הסטים).
עידכון מאתמול :
Sq:
75x3x5 - הלך מעולה .
BP:
55x3x5 - מתחיל מנמוך , צריך לשפר טכניקה (מרפקים , מפרק כף היד וכו') ולעלות לאט לאט בגלל הפציעה שהייתה לי בכתף.
Deadlift:
100x5 - כמה לעלות מאימון לאימון ? (האחרון שלי היה 130x5) .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עדכון מהיום:
SQ:
80x3x5 - הלך מעולה , קצת קשה .
Press:
37.5x3x5 - ממש קל.
chin ups :
5,4,3 - לא זוכר בדיוק את מספר החזרות , בסט הראשון הייתי עם 2 קילו עליי , כנ"ל סט שני רק שבסט השני בחזרה השלישית נפלה המשקולת (כנראה שהיה לי כשל עם המשקולת) , סט שלי משקל גוף .
מקווה להתקדם בע"ה עם טכניקה נכונה ללא פציעות 😃
ב2.5 אני לא אתקדם .. אם היה לי לפני שבוע 130 לחמישייה לא רואה סיבה להתקדם כל כך לאט (בהנחה שיש לי עוד כשבועיים גיוס) , אפילו שאני עדיין בהחלמה מהפציעה בברך .הייתי הולך על בטוח ומתקדם 2.5.
זה לא יהיה מהיר מדי בקשר לפציעה לדעתך ? ז״א להעמיס במהירות כזאת ? או שזה בסדר ?תתקדם בעשיריות עד 120, שם תחתוך ל5 ותמשיך להתקדם.
אתקדם ל110 ומשם אראה איך אתקדם. אם הכל ילך כמו שצריך בע״ה , כנראה שאעלה ל120 😃משכת 130 בשיא די במהירות [למרות שאמרת שלא היה ממש קל]
100 זה אוויר, ולדעתי גם כל משקל עד 120.
ככה שלדעתי זה לא מהיר מידי.
אל תמהר להסיק שזה פציעה, פציעה לא נעלמת תוך שבוע.
ככל הנראה בעיית חום או רגישות מסויימת.
אם אתה לחוץ מ110 תחתוך ל5.