הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האם אפשר לשלב ליפטינג תחרותי עם עוד ענף ספורט?

Juggernaut

משתמש פעיל
450
157
נק' מוניטין:
392
450
157
Holmes place
לפני הצבא(שנתיים ו7 לאחור) עדיין שחקתי כדורסל מקצועני, בליגה לאומית למי שזה אומר משהוא, תוך כדי כמובן שהייתי משלב אימוני כוח וקונדישנינג אבל מן הסתם לא בעצימות גבוהה כמו היום וגם ללא אותו הנפח, בזמן הצבא יצאתי לקורס אקדמאי בווינגיט על חשבון הצבא(הזדמנות מפז שלא יכלתי לסרב לה), לא היה לי זמן לכדורסל אז עשיתי הפסקה של שנה והתרכזתי רק בשנת כוח(להתחזק כמה שאפשר ולחזור לאחר הלימודים), אחרי זה התאהבתי גם בספורט הזה ואחרי תחרות אחת וכמעט שנתיים בליפטינג ותוך כדי עבודה כמדריך בחדר כושר אני לא יכול לוותר על זה, אני תכף משתחרר ואני כניראה אחזור לכדורסל משתי סיבות-כסף ואהבה.

האם אתם חושבים שאפשר להתקדם בשני הענפים ולשלב אותם יחד?

השאלה היתה האם אפשר לשלב ליפטינג תחרותי עם עוד ענף ספורט (במקרה שלו כדורסל)

אי אפשר, נדיר מאוד מאוד

אפשר לשלב אימוני כוח עם ענף ספורט וזה מה שכולם עושים, אבל אי אפשר להגיע לרמה תחרותית בליפטינג אלא אם אתה עוזב את הענף ספורט שלך ומשקיע רק בליפטינג

השאלה היתה האם אפשר לשלב ליפטינג תחרותי עם עוד ענף ספורט (במקרה שלו כדורסל)

אי אפשר, נדיר מאוד מאוד

אפשר לשלב אימוני כוח עם ענף ספורט וזה מה שכולם עושים, אבל אי אפשר להגיע לרמה תחרותית בליפטינג אלא אם אתה עוזב את הענף ספורט שלך ומשקיע רק בליפטינג

אני דיברתי על רמה תחרותית בכדורסל , לא בליפטינג.
כמובן שהכדורסל ייפגע באימוני כוח, התקדמות, התאוששות וכו'
אבל הליפטינג(או תוכנית כוח) לא תפגע לו בכדורסל בליגה א או ליגה ארצית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית