הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוט אולימפי או רגיל?

• פותח/ת השרשור DocDoc
  • פורסם בתאריך
הצלחות יכנסו במוט אולימפי.

תלוי בך, אם אתה מרים משקלים כבדים יותר אז מוט אולימפי.

• פותח/ת השרשור
הצלחות יכנסו במוט אולימפי.

תלוי בך, אם אתה מרים משקלים כבדים יותר אז מוט אולימפי.

בוא נגיד 150, מוט רגיל יחזיק?
ואם הצלחות נכנסות באולימפי, כדאי להביא שתיים אולימפיות כדי שלא יהיה לי נמוך בדדליפט, וכל השאר ברזל?

למוט אלימפי יש חורים גדולים יותר מהצלחות שפרסמת ולכן הם לא יכנסו על מוט אולימפי. מוט אולימפי הוא השקעה כספית גדולה, תחשוב טוב אם אתה רוצה להשקיע 1000 ש"ח~ על מוט(אני השקעתי- אבל כי זה התאים לי).
מוט אולימפי יכול להחזיק עד בערך 660lbs בעוד שאני בספק אם המוט של הצלחות הקטנות יכול להחזיק מעבר ל150ק"ג.

ד"א לא כל מוט עם תושבות עבות לצלחות הוא מוט אולימפי או איכותי יותר.

• פותח/ת השרשור
למוט אלימפי יש חורים גדולים יותר מהצלחות שפרסמת ולכן הם לא יכנסו על מוט אולימפי. מוט אולימפי הוא השקעה כספית גדולה, תחשוב טוב אם אתה רוצה להשקיע 1000 ש"ח~ על מוט(אני השקעתי- אבל כי זה התאים לי).
מוט אולימפי יכול להחזיק עד בערך 660lbs בעוד שאני בספק אם המוט של הצלחות הקטנות יכול להחזיק מעבר ל150ק"ג.

ד"א לא כל מוט עם תושבות עבות לצלחות הוא מוט אולימפי או איכותי יותר.

איך אלה?
www.profitness.co.il/m/Product.aspx?ProductID=48260
http://www.profitness.co.il/m/Product.aspx?ProductID=2287758
http://www.profitness.co.il/m/Product.aspx?ProductID=3716152

במקומות אחרים שמתי לב שמוט אולימפי ״מקצועי עולה יותר מ1000, מה ההבדל בין אלה ל״מקצועי״?
על אחד מהם רשום עד 500 ק״ג.

ההבדל ביניהם בתאכלס זה שלא כזה אפשר לסמוך על זה שיחזיקו 500 קילו, אם החברה מבטיחה אחריות לך על זה, זה משתלם. זה מה שבדרך כלל רואים בחרי כושר בארץ וקיים סיכוי גדול שיתעקמו תחת עומס.

הבדל נוסף שיש בין המוט הזה למוא אלימפי הוא סוג המוט, ישנם שני סוגים- bearing ו bushing
ההבדל הוא שבושינג מסתובב פחות טוב ופחות מתאים להרמות אולימפיות ויותר מתאים לאימון "קונבנציונלי".

המוטות האלה הם בושינג.

Back
למעלה תחתית