עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלה לא כ''כ ברורה, ''בודיבילדר'' זה משהו רשמי מידי, זה מישהו שמתחרה אם תרצה על במה, מציג את הגוף שלו לשופטים וקהל.
לעומת ''מתאמן רגיל שמעלה מסה'' מה שמבדיל אם אפשר לענות על זה בכלל, זה שאחד מתחרה ואחד עושה את זה כתחביב / איכות חיים.
בודיבילדר יהיה בתקופות קשות של הכנות לתחרות וכו' בזמן שמתאמן רגיל יקח את זה יותר בEZ והכל יהיה יותר הדרגתי כי זה לא יעזור לו
לשבור את הראש, הוא לא הולך להציג את עצמו בפני שופטים שעומדים לדרג עד כמה הוא יבש וכל מה שמסביב.
שורה תחתונה : שניהם מפתחים את הגוף, שאתה אומר ''בודיבילדר'' זה נשמע יותר רשמי, אז הכוונה יכולה להיות למישהו שמתחרה על במה.
הבנתי שיש להם תוכניות קצת שונות ממישהו שמתאמן רגיל
למה בעצם? כי הם צריכים לשמור על האסתטיקה?
אני יודע שיש לי 0 ידע בנושא הזה בגלל זה אני שואל 🙄בלי להעליב, יש לך 0 ידע בנושא, מה אתה רוצה לדעת בעצם? למה אתה שואל את זה?
אני יודע שיש לי 0 ידע בנושא הזה
אני מתעניין בנושא כי מעניין אותי מבנה התוכנית אימונים שלהם(בעיקר נפח?) שנותן להם את הצורה של באדי בילדר
אז אתה אומר שרובם מזריקים ובגלל זה הם משתמשים בנפח99% ממי שעל במה מזריק, בתור טבעי אתה לא אמור להתאמן כמוהם, נפח גבוהה זה לא משהו כזה מומלץ למתאמנים טבעיים.
יותר בסגנון של כוח דווקא (כוח = גיינז) אצל טבעיים, פחות או יותר.
אז אתה אומר שרובם מזריקים ובגלל זה הם משתמשים בנפח
והטבעיים עושים תוכניות כוח?
דבר ראשון תודה על התשובות הרציניותזה נושא מורכב מכדי להסביר לך בתגובה אחת, סינתזת חלבון שונה, כל ההתאוששות שלהם הרבה יותר מהירה, הם יכולים לאמן
שריר פעם אחת בשבוע והסינתזת חלבון שלהם (תעשה גוגל) תשאר למשך שבוע שלם, בעוד שאצל מתאמן טבעי זה בערך 48-72 שעות בממוצע אם אני לא טועה (אם מישהו רוצה לדייק הוא מוזמן) ככה שאין להם בעיה לפמפם את השריר (נניח חזה) פעם אחת בשבוע עם מלא סטים / חזרות או בקיצור הרבה נפח, אצל טבעיים עדיף לעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע (זה האידיאל למסת שריר אצל טבעיים) ופחות חזרות סטים, יותר להתמיד בעומס פרוגרסיבי במשקלי עבודה, לעלות במשקלים מאימון לאימון עד כמה שאפשר, בסופו של דבר זה הגורם המכריע לעלייה במסת השריר אצל מתאמן טבעי.
בודיבילדר זה פשוט מפתח גוף באנגלית. בהגדרה, מפתח גוף/בודיבילדר הוא כל אדם שעוסק בפיתוח הגוף שלו, גם אם זה חובבן.שאלה לא כ''כ ברורה, ''בודיבילדר'' זה משהו רשמי מידי, זה מישהו שמתחרה אם תרצה על במה, מציג את הגוף שלו לשופטים וקהל.
לעומת ''מתאמן רגיל שמעלה מסה'' מה שמבדיל אם אפשר לענות על זה בכלל, זה שאחד מתחרה ואחד עושה את זה כתחביב / איכות חיים.
בודיבילדר יהיה בתקופות קשות של הכנות לתחרות וכו' בזמן שמתאמן רגיל יקח את זה יותר בEZ והכל יהיה יותר הדרגתי כי זה לא יעזור לו
לשבור את הראש, הוא לא הולך להציג את עצמו בפני שופטים שעומדים לדרג עד כמה הוא יבש וכל מה שמסביב.
שורה תחתונה : שניהם מפתחים את הגוף, שאתה אומר ''בודיבילדר'' זה נשמע יותר רשמי, אז הכוונה יכולה להיות למישהו שמתחרה על במה.
דבר ראשון תודה על התשובות הרציניות
אני יודע +- מה קורה עם המזריקים אני יותר מתעניין באיך הטבעיים יכולים להגיע לאותה צורה ללא ההזרקות
הרי לא יכול להיות שהתוכנית שלהם זהה+- לאנשים רגילים שמעלים מסת שריר כי הרי בסופו של דבר הרבה אנשים היו מגיעים למבנה הזה(בהנחה שהם היו משקיעים באימונים ובתזונה..)
אתה מתכוון ל5 אימונים בשבוע לטבעיים?
אני אשמח אם תרחיב טיפה יותר על התוכנית של הטבעיים
בודיבילדר זה פשוט מפתח גוף באנגלית. בהגדרה, מפתח גוף/בודיבילדר הוא כל אדם שעוסק בפיתוח הגוף שלו, גם אם זה חובבן.
הצורה שלהם נובעת מזה שקודם כל הם מזריקים. כבר הנקודה הזאת גורמת לזה שמתאמן טבעי לא יכול לעשות אימון של מישהו מזריק. אולי אפשר להצליח לעשות אימון בודד לאחריו אתה פשוט לא תתאושש לאימון הבאה.אני יודע שיש לי 0 ידע בנושא הזה בגלל זה אני שואל 🙄
אני מתעניין בנושא כי מעניין אותי מבנה התוכנית אימונים שלהם(בעיקר נפח?) שנותן להם את הצורה של באדי בילדר