סילוק מהמכון

• פותח/ת השרשור
על מה סילקו אותו ? אני חושב שכדאי בכל אופן לקדם סטנדרט, אם זה רעיון הגיוני ובר יישום.
לא יתכן שנותני השירות יהיו כאלה פוצים מגעילים ואנוכיים.

הרי זה בלתי מתקבל על הדעת שאני מרים 250 ולכן אסור לי להכשל כי זה עושה רעש, ומצד שאני אין לי אלטרנטיבה סבירה כי במקום בו אני גר אין מקום ליותר ממכון אחד.

סביר להניח שבתקנון שלהם יש סעיף שאומר "ברשות המכון לבטל מנוי לכל אדם ללא הודעה מראש וללא מתן סיבה", או חרטה אחרת.
כמו שבמקומות רבים שומרים את הזכות לא לתת שרות לכל אדם.
בכל מקרה, נסה לדבר עם בעל המקום ולהגיע אתו לפשרה. לנסות לתקוף אותם עם עצבים או עורכי דין זה פשוט ללכת עם ראש בקיר.

צר לי אבל אתה צריך להסתכל מהנקודת מבט של המכון, מבחינת אתה נזק, יש להם מספיק מנויים, ואנשים בטח התלוננו. אם הם יכולים להרשות לעצמם לבטל לך את המנוי - זכותם (לרוב יש סעיף שאומר יש להשמע להוראות המאמנים (שאומרים למשל לא לעשות דדליפט) ואוסר להפריע לשאר המתאמנים שמפריע להם הרעש)

לי היו גם בעבר קונפליקטים בקטנה עם המכון ואני עשיתי ההפך הצעתי להם להחזיר לי את הכסף ואני לא אכעס. למזלי אצלי יש לא מעט מכונים באיזור.

אותי מסלקים ממועדון למועדון, בגלל שיש לי מנוי לשנתתים ועשיתי מנוי לבת הזוג, לאמא ולאחי והכל שולם במזומן, הם מעדיפים להעביר כל כמה זמן אותי חדר כושר. אין לי זמן להתעסק איתם עכשיו, אבל אני ממשיך למרוח את הכל במגנזיום ולתת שעגות בעת הצורך.

סוף סוף מצאתי יתרון בחדר כושר צבאי... לאף אחד לא אכפת מספיק להעיר על מגנזיום, רעש או דדליפט.
מצד שני, כל אימון רגליים אני צריך לבקש שני ספוטרים בסקוואט או להסתכן במוות.

• פותח/ת השרשור
עושים HB ולומדים לזרוק 😃

זה ברור שברמה האנוכית הם לא צריכים ת200 שקלים שלי, אבל אם הם מקבלים את הזיכיון לפתוח מכון ונותנים תנאים דוחים זה לא פייר.
ברגע שיהיה לאנשים מודעות ויותר אנשים יתחילו לעשות דדליפט עם 200 קג, לא תהיה להם ברירה.
כרגע הם נהנים מלתפור מבוגרים באימונים אישיים של קפיצה על רגל אחת על כדור בוסו
תלמד מהחוק של מאור סוואן, מה שאתה מנתק אתה נועל וככה אין בעיה של כשל בבדליפט

אני זוכר איזה סרטון שהוא לא נעל 😛

עושים HB ולומדים לזרוק 😃

זה ברור שברמה האנוכית הם לא צריכים ת200 שקלים שלי, אבל אם הם מקבלים את הזיכיון לפתוח מכון ונותנים תנאים דוחים זה לא פייר.
ברגע שיהיה לאנשים מודעות ויותר אנשים יתחילו לעשות דדליפט עם 200 קג, לא תהיה להם ברירה.
כרגע הם נהנים מלתפור מבוגרים באימונים אישיים של קפיצה על רגל אחת על כדור בוסו
אני מסתמך על יכולות הזריקה שלי, אבל ממש לא רוצה להעמידן למבחן. מסתפק בשני ספסלים כשאין ספוטרים, אבל כשכל החבר'ה באים ל-20 סטים חזה ויד קדמית שלהם וצריכים ספסל כי ב'עמידה יש לחץ על הגב והרגליים', זה די בעייתי לתפוס שני ספסלים, מוט אולימפי, פלטות ומעמד לבנצ' עליון שמשמש אותי להוצאת המוט.

ובחזרה לנושא, קהל הליפטרים ושאר המתאמנים הרציניים קטן בהרבה מקהל הליצנים והבחורות הלא רציניות. מכונים מרווחים את הכסף מאנשים שנרשמים ובאים פעם בחודש לשעה. מבחינתם, אתה רק לקוח אחד שמפריע להרבה אחרים, פוגע בגב שלך והורס ציוד. ברור שהבעיה היא במודעות של המתאמנים וסגל המכון, אבל לך תחנך אותם עכשיו.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שככל שיעבור הזמן, הקרוספיט יכניס אימונים כבדים למיינסטרים

אני מאמין שככל שיעבור הזמן, הקרוספיט יכניס אימונים כבדים למיינסטרים
לא רק קרוספיט. יש כמה מאמנים צדיקים בסדום שמבינים דבר מה.
לאחרונה התחלתי לחפש מכון כושר כדי להתאמן גם בסופי השבוע כשאני בבית, וכששאלתי בנוגע למגנזיום, דדליפט וראבק מוגזם, רוב המאמנים שנפגשתי אתם (ממכונים שונים, יש לציין) אמרו שהם אפילו בעד. אני מאמין שהבעיה היא בעיקר ברשתות גדולות ובסניפים גדולים. או שזה פשוט עניין של זמן עד שיבינו בכל המכונים שככה באמת מתאמנים.
אפשר רק לקוות.

אני אשיג לנו ביום ראשון את החוזה ונבדוק מה קורה שם...נראה לי שנפלת על סניף דרדלה...אצלנו כולם כבר מסקביטים ומדדלפטים..אי אפשר להעיף 200 איש למזלי

תעשה בלאגן בפייסבוק רק ככה יש סיכוי שיחזירו לך את המנוי ... פשוט תכתוב פוסט נוגע ללב שיתאר איך ספורטאי מתחרה לא יכול להתאמן ושאין מכוני כושר באזור שלך חוץ מהמכון הנ"ל אני בטוח שרוב חברי הפורם ישמחו לעשות שיתוף וככה הולמס פלייס יתקפל מההחלטה. (זה מה שאני הייתי עושה אם הייתי במצבך)

בוא להתאמן בטרגט ברמת גן. תוכל להתמרח במגנזיום מכף רגל ועד ראש, לנבוח כמו פיטבול או לילל כמו חתול ולהנחית 30kg מתי שבא לך.
נשמע נחמד..כמה עולה כניסה חד פעמית?

אני תומך ברעיון של אריאל

הרשתות האלו מזוויעות, העלו לי את דמי המנוי ב40 שקלים, אחרי שביקשתי הנחה בגלל שאני חייל ולא יכול להתאמן באופן סדיר, נתקלתי באוזניים אטומות, כרגע אני נרשם למכון ברמת מכשור מאוד דומה + בריכה ב160 שקל, כי במכון הזה יודעים להתחשב בחיילים וצעירים.
לא מאמין שאין לך איזשהו מכון עירוני ולא גדול בעיר, הרי אתה פאוורליפטר אתה צריך כלוב ולא יותר מדי מכשור

תעשה בלאגן בפייסבוק רק ככה יש סיכוי שיחזירו לך את המנוי ... פשוט תכתוב פוסט נוגע ללב שיתאר איך ספורטאי מתחרה לא יכול להתאמן ושאין מכוני כושר באזור שלך חוץ מהמכון הנ"ל אני בטוח שרוב חברי הפורם ישמחו לעשות שיתוף וככה הולמס פלייס יתקפל מההחלטה. (זה מה שאני הייתי עושה אם הייתי במצבך)
סטטוסים מצייצים?

לא הייתי בונה על זה שיכניסו את הפוסט שלו מהר לשם אן לכל מקום אחר ברשת שעושה באזז... אלפי אנשים שולחים להם כל יום ולא נראה לי שזה יגע ללבו של מישהו...

סביר להניח שבתקנון שלהם יש סעיף שאומר "ברשות המכון לבטל מנוי לכל אדם ללא הודעה מראש וללא מתן סיבה", או חרטה אחרת.
כמו שבמקומות רבים שומרים את הזכות לא לתת שרות לכל אדם.
בכל מקרה, נסה לדבר עם בעל המקום ולהגיע אתו לפשרה. לנסות לתקוף אותם עם עצבים או עורכי דין זה פשוט ללכת עם ראש בקיר.
זה בדיוק מה שרשום בתקנון
@the Raccoon
פתחו את הויז'ן מחדש בקסטל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית