נק' מוניטין:
58,704
- 103,265
- 12,427
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלמד מהחוק של מאור סוואן, מה שאתה מנתק אתה נועל וככה אין בעיה של כשל בבדליפט
אני מסתמך על יכולות הזריקה שלי, אבל ממש לא רוצה להעמידן למבחן. מסתפק בשני ספסלים כשאין ספוטרים, אבל כשכל החבר'ה באים ל-20 סטים חזה ויד קדמית שלהם וצריכים ספסל כי ב'עמידה יש לחץ על הגב והרגליים', זה די בעייתי לתפוס שני ספסלים, מוט אולימפי, פלטות ומעמד לבנצ' עליון שמשמש אותי להוצאת המוט.עושים HB ולומדים לזרוק 😃
זה ברור שברמה האנוכית הם לא צריכים ת200 שקלים שלי, אבל אם הם מקבלים את הזיכיון לפתוח מכון ונותנים תנאים דוחים זה לא פייר.
ברגע שיהיה לאנשים מודעות ויותר אנשים יתחילו לעשות דדליפט עם 200 קג, לא תהיה להם ברירה.
כרגע הם נהנים מלתפור מבוגרים באימונים אישיים של קפיצה על רגל אחת על כדור בוסו
לא רק קרוספיט. יש כמה מאמנים צדיקים בסדום שמבינים דבר מה.אני מאמין שככל שיעבור הזמן, הקרוספיט יכניס אימונים כבדים למיינסטרים
נשמע נחמד..כמה עולה כניסה חד פעמית?בוא להתאמן בטרגט ברמת גן. תוכל להתמרח במגנזיום מכף רגל ועד ראש, לנבוח כמו פיטבול או לילל כמו חתול ולהנחית 30kg מתי שבא לך.
לא יודע אם "נחמד" מגדיר נכון את הטרגט...נשמע נחמד..כמה עולה כניסה חד פעמית?
סטטוסים מצייצים?תעשה בלאגן בפייסבוק רק ככה יש סיכוי שיחזירו לך את המנוי ... פשוט תכתוב פוסט נוגע ללב שיתאר איך ספורטאי מתחרה לא יכול להתאמן ושאין מכוני כושר באזור שלך חוץ מהמכון הנ"ל אני בטוח שרוב חברי הפורם ישמחו לעשות שיתוף וככה הולמס פלייס יתקפל מההחלטה. (זה מה שאני הייתי עושה אם הייתי במצבך)
זה בדיוק מה שרשום בתקנוןסביר להניח שבתקנון שלהם יש סעיף שאומר "ברשות המכון לבטל מנוי לכל אדם ללא הודעה מראש וללא מתן סיבה", או חרטה אחרת.
כמו שבמקומות רבים שומרים את הזכות לא לתת שרות לכל אדם.
בכל מקרה, נסה לדבר עם בעל המקום ולהגיע אתו לפשרה. לנסות לתקוף אותם עם עצבים או עורכי דין זה פשוט ללכת עם ראש בקיר.