נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
- פותח/ת השרשור
ממש תודה איתמר. אני אלך לראות מה עם הציוד שם..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשביל לקנות אוטו לא חייבים מיליון שקל , ב250 אלף אפשר לקנות אוטו מעולה .סטטוסים מצייצים?
לא הייתי בונה על זה שיכניסו את הפוסט שלו מהר לשם אן לכל מקום אחר ברשת שעושה באזז... אלפי אנשים שולחים להם כל יום ולא נראה לי שזה יגע ללבו של מישהו...
ואירובי על המדריכה..🤣אם רק הייתי יודע שזה אימון אחרון הייתי עושה אימון לחיצות עם 180 דדליפט, בהורדה..
הולמס פלייס זו רשת עם אג'נדה של פיטנס, trx ושאר ירקות קוקסינלים. זה לא הארדקור ואפילו לא קרוב לזה. כך שגם כמה שיתופים לא יזיזו.. לדעתי שיעבור או שיהיה ילד טוב לפי החוקים המפגרים שלהם.בשביל לקנות אוטו לא חייבים מיליון שקל , ב250 אלף אפשר לקנות אוטו מעולה .
אותו דבר פה , סטטוסים מציצים זה קצת ללכת רחוק מידי אבל מספיק שהפוסט המקורי יקבל 50~ שיתופים וזה מעל ומעבר .
עוד לא ראיתי בנאדם שמתאמן ברצינות שלא נתקל בבעיות האלה בשלב כלשהו של "קריירת האימונים" שלו. גם אני, שאני רחוק שנות אור מהרמה שלך ושאר החבר'ה פה, נאלצתי לעזוב מכון לא מזמן בגלל דברים מהסוג הזה.
כמו שאמרו כאן, רוב המוחץ של מכוני הכושר בארץ לא בנוים לסוג האימונים האלה ודי בצדק אפשר לומר. רוב האוכלוסיה של המנויים מורכבת מאנשים שבאים לעשות אימונים קלים, לקנות אימון אישי או איזה שייק חלבון בבר בסוף האימון, להסתחבק עם החברים וללכת הביתה. לבעלי מכוני הכושר והסניפים הגדולים אין באמת אינטרס כלכלי להשקיע בציוד אימונים ו\או בתנאים שמתאימים למתאמני כוח כי הם מהווים אחוז זניח מאוד משאר האוכלוסיה. מהסיבה הזאת, אני גם לא רואה איך מכוני הקרוספיט יתפסו תאוצה ברמה כזו שיתאפשר לכל מתאמן רציני לא משנה מאיזה חור בארץ הוא מגיע להתאמן כמו שהוא רוצה מבלי שיצטרכו למרר לו את החיים ומבלי שהוא יצטרך להזיז את עצמו כל אימון מחוץ לעיר בשביל מקום נורמלי להתאמן בו. זה אגב, עוד סממן של תרבות ספורט מעפנה.
בוא ספר לנו על מה העיפו אותך, מר מתאמן רציני. כי עם כל הכבוד, את פותח האשכול לא העיפו רק בגלל שנפל לו המוט בדלליפט.
לא מסכים איתך ... לא הייתי מדפדף הלאה מעיפים בחור ביגלל שהוא מיתאמן רציני ומעל הממוצע ?! זה לא מקומם אותך ?ממליץ לך לדפדף הלאה. קודם כל אני אישית לא הייתי מוותר על הגאווה של להתנצל על הפעולות שעשית. אני לא בנאדם עם אגו בשמיים אבל זה פשוט נשמע לי בזוי להתחנן להיות לקוח. לא נשמע לי הגיונית זה אמור להיות ההפך.
דבר שני גם אם תפרסם בסטטוסים מצייצים ותהיה כוכב הרשת ויקבלו אותך בחזרה- תמיד יסתכלו עליך עקום, תמיד יחפשו סיבה להעיף אותך ותמיד ישימו לך רגליים וחוקים מגבילים. תעבור הלאה.
תופעה מעצבנתצפה בקובץ המצורף 17323
מזכיר לי את המכון הקודם אם הלג פרס חח הם היו משתגעים מזה