הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סילוק מהמכון

• פותח/ת השרשור
ממש תודה איתמר. אני אלך לראות מה עם הציוד שם..

עוד לא ראיתי בנאדם שמתאמן ברצינות שלא נתקל בבעיות האלה בשלב כלשהו של "קריירת האימונים" שלו. גם אני, שאני רחוק שנות אור מהרמה שלך ושאר החבר'ה פה, נאלצתי לעזוב מכון לא מזמן בגלל דברים מהסוג הזה.

כמו שאמרו כאן, רוב המוחץ של מכוני הכושר בארץ לא בנוים לסוג האימונים האלה ודי בצדק אפשר לומר. רוב האוכלוסיה של המנויים מורכבת מאנשים שבאים לעשות אימונים קלים, לקנות אימון אישי או איזה שייק חלבון בבר בסוף האימון, להסתחבק עם החברים וללכת הביתה. לבעלי מכוני הכושר והסניפים הגדולים אין באמת אינטרס כלכלי להשקיע בציוד אימונים ו\או בתנאים שמתאימים למתאמני כוח כי הם מהווים אחוז זניח מאוד משאר האוכלוסיה. מהסיבה הזאת, אני גם לא רואה איך מכוני הקרוספיט יתפסו תאוצה ברמה כזו שיתאפשר לכל מתאמן רציני לא משנה מאיזה חור בארץ הוא מגיע להתאמן כמו שהוא רוצה מבלי שיצטרכו למרר לו את החיים ומבלי שהוא יצטרך להזיז את עצמו כל אימון מחוץ לעיר בשביל מקום נורמלי להתאמן בו. זה אגב, עוד סממן של תרבות ספורט מעפנה.

סטטוסים מצייצים?

לא הייתי בונה על זה שיכניסו את הפוסט שלו מהר לשם אן לכל מקום אחר ברשת שעושה באזז... אלפי אנשים שולחים להם כל יום ולא נראה לי שזה יגע ללבו של מישהו...
בשביל לקנות אוטו לא חייבים מיליון שקל , ב250 אלף אפשר לקנות אוטו מעולה .
אותו דבר פה , סטטוסים מציצים זה קצת ללכת רחוק מידי אבל מספיק שהפוסט המקורי יקבל 50~ שיתופים וזה מעל ומעבר .

• פותח/ת השרשור
אם רק הייתי יודע שזה אימון אחרון הייתי עושה אימון לחיצות עם 180 דדליפט, בהורדה..

בשביל לקנות אוטו לא חייבים מיליון שקל , ב250 אלף אפשר לקנות אוטו מעולה .
אותו דבר פה , סטטוסים מציצים זה קצת ללכת רחוק מידי אבל מספיק שהפוסט המקורי יקבל 50~ שיתופים וזה מעל ומעבר .
הולמס פלייס זו רשת עם אג'נדה של פיטנס, trx ושאר ירקות קוקסינלים. זה לא הארדקור ואפילו לא קרוב לזה. כך שגם כמה שיתופים לא יזיזו.. לדעתי שיעבור או שיהיה ילד טוב לפי החוקים המפגרים שלהם.

• פותח/ת השרשור
יישרתי קו עם החוקים. הם אמרו שהמשקלים כבדים מידי למכון למקרה של כשל כמו שקרה כי זה עושה רעש..

עוד לא ראיתי בנאדם שמתאמן ברצינות שלא נתקל בבעיות האלה בשלב כלשהו של "קריירת האימונים" שלו. גם אני, שאני רחוק שנות אור מהרמה שלך ושאר החבר'ה פה, נאלצתי לעזוב מכון לא מזמן בגלל דברים מהסוג הזה.

כמו שאמרו כאן, רוב המוחץ של מכוני הכושר בארץ לא בנוים לסוג האימונים האלה ודי בצדק אפשר לומר. רוב האוכלוסיה של המנויים מורכבת מאנשים שבאים לעשות אימונים קלים, לקנות אימון אישי או איזה שייק חלבון בבר בסוף האימון, להסתחבק עם החברים וללכת הביתה. לבעלי מכוני הכושר והסניפים הגדולים אין באמת אינטרס כלכלי להשקיע בציוד אימונים ו\או בתנאים שמתאימים למתאמני כוח כי הם מהווים אחוז זניח מאוד משאר האוכלוסיה. מהסיבה הזאת, אני גם לא רואה איך מכוני הקרוספיט יתפסו תאוצה ברמה כזו שיתאפשר לכל מתאמן רציני לא משנה מאיזה חור בארץ הוא מגיע להתאמן כמו שהוא רוצה מבלי שיצטרכו למרר לו את החיים ומבלי שהוא יצטרך להזיז את עצמו כל אימון מחוץ לעיר בשביל מקום נורמלי להתאמן בו. זה אגב, עוד סממן של תרבות ספורט מעפנה.

בוא ספר לנו על מה העיפו אותך, מר מתאמן רציני. כי עם כל הכבוד, את פותח האשכול לא העיפו רק בגלל שנפל לו המוט בדלליפט.

• פותח/ת השרשור
המוט לא נפל לי, פשוט הירידה הייתה מהירה יחסית כי זה היה כשל. הם פשוט חיפשו סיבה כי הם רוצים הווי של קוקסינלים בגלל שהם בני אנוש פח שרק רוצים לרמות אנשים.

אולי זה רק אני, אבל צריך לדעת גם לשים גבולות. עם הניעור של הכלוב והצעקות שרואים בסרטונים שלך אני לא מתפלא בכלל מהתגובה של המכון, קשה לקרוא לזה "הם רק חיפשו סיבה" (שלא תבין לא נכון, אני מעריץ של ההווי והסרטונים שלך ובעצמי צועק לא מעט כשצריך, אבל עדיין יכול בקלות להבין את עמדת המכון)

• פותח/ת השרשור
רוב השנתיים שהייתי שם לא התנהגתי ככה, זה כנראה מהטרן . חחח
הקטע הוא שתמיד הסתכלו בעין עקומה והעירו גם כשההערות לא היו לגיטימיות. ובנוסף הייתה לי שיחת הזדמנות אחרונה בגלל עניין ההתפרעויות, ואז הם החליטו שזה יותר מידי
משקל שזו החלטה שרירותית ולא קשורה.

בוא ספר לנו על מה העיפו אותך, מר מתאמן רציני. כי עם כל הכבוד, את פותח האשכול לא העיפו רק בגלל שנפל לו המוט בדלליפט.

הייתי שמח לספר, אבל הנימה המתנשאת שבה נכתבה ההודעה שלך מצדיקה התעלמות ולא תגובה רצינית.

ממליץ לך לדפדף הלאה. קודם כל אני אישית לא הייתי מוותר על הגאווה של להתנצל על הפעולות שעשית. אני לא בנאדם עם אגו בשמיים אבל זה פשוט נשמע לי בזוי להתחנן להיות לקוח. לא נשמע לי הגיונית זה אמור להיות ההפך.

דבר שני גם אם תפרסם בסטטוסים מצייצים ותהיה כוכב הרשת ויקבלו אותך בחזרה- תמיד יסתכלו עליך עקום, תמיד יחפשו סיבה להעיף אותך ותמיד ישימו לך רגליים וחוקים מגבילים. תעבור הלאה.

ממליץ לך לדפדף הלאה. קודם כל אני אישית לא הייתי מוותר על הגאווה של להתנצל על הפעולות שעשית. אני לא בנאדם עם אגו בשמיים אבל זה פשוט נשמע לי בזוי להתחנן להיות לקוח. לא נשמע לי הגיונית זה אמור להיות ההפך.

דבר שני גם אם תפרסם בסטטוסים מצייצים ותהיה כוכב הרשת ויקבלו אותך בחזרה- תמיד יסתכלו עליך עקום, תמיד יחפשו סיבה להעיף אותך ותמיד ישימו לך רגליים וחוקים מגבילים. תעבור הלאה.
לא מסכים איתך ... לא הייתי מדפדף הלאה מעיפים בחור ביגלל שהוא מיתאמן רציני ומעל הממוצע ?! זה לא מקומם אותך ?
אני הייתי מפרסם את זה בפייס כמו שחלק כבר אמרו פה .
זה בעיה של הרבה מתאמנים רצינים שהמכון הליצני שלהם רואה בעין עקומה מתאמנים מעל הממוצע מרימים כבד

בלי קשר לרעש, מתאמן שתופס 10 פלטות של 20 קילו הוא הפרעה לשאר המתאמנים.
הגבלות כאלה הם לא שונות מזה שמגבילים שימוש בהליכון ל 30 דקות.

אם זאת האלטרנטיבה היחידה עבורך, תנסה לסכם איתם על שעות פעילות פחות עמוסות.

image.jpg
מזכיר לי את המכון הקודם אם הלג פרס חח הם היו משתגעים מזה

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 66.8 · צפיות: 167
צפה בקובץ המצורף 17323
מזכיר לי את המכון הקודם אם הלג פרס חח הם היו משתגעים מזה
תופעה מעצבנת
במכון הקודם שלי (מקום שכונתי עם מעט פלטות) היו שחיפים שאר מתאמנים "הארד" בלי הקור שהיו לוקחים את כל הפלטות,עושים חצאי חזרות וגונחים כמו סרט פורנו בעריכה גרועה ועוד מעיזים לא לפרק לאחר השימוש...אבל מזל שעברתי מכון 😃 בהשראת הרקולס,"רקונקולס":
ADIRCULES.png
בהשראת הרקולס,"רקונקולס":
ADIRCULES.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית