הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיצויים מהמכון עקב פציעה... אפשרי??

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך
כמה דברים, א. תרגע קרע במיניסקוס זה כלום יחסית ולא דפקת את הברך ב.החתימה שלך תופסת כי אפילו אם אתה קטין יש סעיף בחוק שאומר שאם חתמת על חוזה ש"דרכם של קטינים לעשות" אזי החתימה שלך תופסת בתור קטין. בכל מקרה כדי להוכיח תביעה נזיקית אתה צריך להוכיח ראש נזק וקשר סיבתי שגרם לנזק יהיה לך מאד קשה להוכיח את זה שנפצעת במכון בגלל שלא התפנת באמבולנס, אין לך עדים וכאלו- אבל זה אפשרי בעיקרון תלוי בעו"ד. בלי קשר אני די בטוח שתחת המכון יש ביטוח וגם אם חתמת על חוזה (אחיד) שמטיל עליך אחריות כזאת או אחרת אין זה אומר שאתה באמת כפוף לאחריות הזאת אם היא מנוגדת לחוק.
אם יש לך כוח להכנס לזה תתקשר לעו"ד ליעוץ תסביר לו את המקרה ותבדוק איתו אם יש לך קייס ואם שווה בכלל להגיש תביעה נזקית בכל מקרה הקייס לא יגיע לבית משפט ויסגר בעסקת טיעון, וקח בחשבון שתביעות כאלו נמשכות מלא זמן (שנה לפחות) וצריך המון סבלנות עם מלא טופסיאדה ודברים כאלו. תחשוב אם בא לך להכנס לזה, אני כבר אגיד לך שאם כן תחליט להכנס לזה הכסף שאתה אמור לקבל הולך לפי ימי מחלה שתצליח להוציא(אז תנסה להוציא כמה שיותר) ועל אחוזי נכות שתצליח להוציא (ועל מיניסקוס לא נותנים אחוזי נכות) ככה שגם אם כן תצליח לתבוע אני לא חושב שהקייס מספיק גדול בשביל שעו"ד יתחיל להתעסק ולנסות להוכיח מלא דברים אבל בהצלחה בכל מקרה.

כמה דברים, א. תרגע קרע במיניסקוס זה כלום יחסית ולא דפקת את הברך ב.החתימה שלך תופסת כי אפילו אם אתה קטין יש סעיף בחוק שאומר שאם חתמת על חוזה ש"דרכם של קטינים לעשות" אזי החתימה שלך תופסת בתור קטין. בכל מקרה כדי להוכיח תביעה נזיקית אתה צריך להוכיח ראש נזק וקשר סיבתי שגרם לנזק יהיה לך מאד קשה להוכיח את זה שנפצעת במכון בגלל שלא התפנת באמבולנס, אין לך עדים וכאלו- אבל זה אפשרי בעיקרון תלוי בעו"ד. בלי קשר אני די בטוח שתחת המכון יש ביטוח וגם אם חתמת על חוזה (אחיד) שמטיל עליך אחריות כזאת או אחרת אין זה אומר שאתה באמת כפוף לאחריות הזאת אם היא מנוגדת לחוק.
אם יש לך כוח להכנס לזה תתקשר לעו"ד ליעוץ תסביר לו את המקרה ותבדוק איתו אם יש לך קייס ואם שווה בכלל להגיש תביעה נזקית בכל מקרה הקייס לא יגיע לבית משפט ויסגר בעסקת טיעון, וקח בחשבון שתביעות כאלו נמשכות מלא זמן (שנה לפחות) וצריך המון סבלנות עם מלא טופסיאדה ודברים כאלו. תחשוב אם בא לך להכנס לזה, אני כבר אגיד לך שאם כן תחליט להכנס לזה הכסף שאתה אמור לקבל הולך לפי ימי מחלה שתצליח להוציא(אז תנסה להוציא כמה שיותר) ועל אחוזי נכות שתצליח להוציא (ועל מיניסקוס לא נותנים אחוזי נכות) ככה שגם אם כן תצליח לתבוע אני לא חושב שהקייס מספיק גדול בשביל שעו"ד יתחיל להתעסק ולנסות להוכיח מלא דברים אבל בהצלחה בכל מקרה.

... מה שמזכיר לי - סיימת כבר את התואר במשפטים ואתה בסטאז', נכון?

הלוואי, אני באמצע התואר הראשון ואז ואני ממשיך לתואר שני ישר אחרי, רק אז אחליט אם בא לי להיות עורך דין בכלל

אבל בלי קשר לזה, אני אחרי 3 תביעות נזיקין בחיים שלי אז בתחום הזה אני יכול ללמד את המרצה שלי.

אה, היה זכור לי במעומעם אבא עורך דין שלוחץ לעבוד במשרד שלו או משהו כזה.. אני נהיה סנילי.

• פותח/ת השרשור

תודה רבה לך, סופסוף תשובה לעניין.

---------- התגובה התווספה ב 14:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:12 ----------

מותר לשאול באיזו תוכנית התאמנת , מה היתה תדירות הסקוואטים שלך ומה המשקלים שהגעת אליהם? כמה זמן אתה כבר עושה סקוואטים?

תוכנית-SS
תדירות-ראה בתוכנית
שיאים לפני הפציעה 90K HB
ניסיון-אלו היו השבועת הראשונים שבהם עשיתי סקואט.
דרך אגב אני רוצה לציין שאני לא בא להוציא שם רע לתוכנית או לתרגיל או משהו, זה הכל עלי מישום שביצעתי את התרגיל בטכניקה לקויה.

סתם להתעניינות יש לך סרטון של עצמך עושה סקואט?

תוכנית-SS
תדירות-ראה בתוכנית
שיאים לפני הפציעה 90K HB
ניסיון-אלו היו השבועת הראשונים שבהם עשיתי סקואט.
דרך אגב אני רוצה לציין שאני לא בא להוציא שם רע לתוכנית או לתרגיל או משהו, זה הכל עלי מישום שביצעתי את התרגיל בטכניקה לקויה.

הייתי מאוד מעוניין לראות סרטונים של הסקוואט, במידה ויש לך.
מאוד קשה לי להאשים את התרגיל הטוב ביותר שקיים בחד"כ בפציעה כזו אחרי חודש של אימונים, גם עם טכניקה איומה.

• פותח/ת השרשור
הייתי מאוד מעוניין לראות סרטונים של הסקוואט, במידה ויש לך.
מאוד קשה לי להאשים את התרגיל הטוב ביותר שקיים בחד"כ בפציעה כזו אחרי חודש של אימונים, גם עם טכניקה איומה.

תשמע כל התרגילים האלה בSS הם ללא ספק תרגילים מעולים-שהם מבוצעים בטכניקה נכונה.
ברגע שאתה עושה את התרגילים האלה כמו סקואט ודדליפט בטכניקה לקויה, ומעלה משקלים בקצב, מן הסתם שתיפצע. כמה שהתרגיל טוב בטכניקה נכונה>>>באותה מידה הוא איום ומסוכן בטכניקה לקויה. מכאן השם הרע לתרגילים עם מוט חופשי.

אני ממש בספק אם זה מהסקוואט, גם בטכניקה לקויה קשה לי להאמין.
איזה פעילויות גופניות היית עושה לפני החד"כ? עסקת בספורט מסוים? היו לך כאבים בברך לפני?

• פותח/ת השרשור
אני ממש בספק אם זה מהסקוואט, גם בטכניקה לקויה קשה לי להאמין.
איזה פעילויות גופניות היית עושה לפני החד"כ? עסקת בספורט מסוים? היו לך כאבים בברך לפני?

הייתי חזק בתוך הכדורסל, לא הייתה לי שום פציעה רצינית או כאבים בברך בעבר.
למה כ"כ קשה לך להשלים אם זה שהסקווט הוא תרגיל מסוכן שמבצעים אותו בטכניקה לקויה? אנחנו מדברים פה על סקוואט HB שהתיישבתי בו אחורנית כמו בLB.. התוצאה של זה הייתה שזה כאילו אני עושה LB עם גלישה מטורפת של הברכים.

הייתי חזק בתוך הכדורסל, לא הייתה לי שום פציעה רצינית או כאבים בברך בעבר.
למה כ"כ קשה לך להשלים אם זה שהסקווט הוא תרגיל מסוכן שמבצעים אותו בטכניקה לקויה? אנחנו מדברים פה על סקוואט HB שהתיישבתי בו אחורנית כמו בLB.. התוצאה של זה הייתה שזה כאילו אני עושה LB עם גלישה מטורפת של הברכים.

מה זאת אומרת "שהתיישבתי בו אחורנית כמו בLB"?
אני מצאתי שהסקוואט שהכי נוח לי זה מין תערובת של HB וLB ואני תוהה אם גם לי יגרם פציעה כזו. 😲

תערובת? אתה שם את המוט על הטרפז בצד אחד ועל הכתף בצד השני? כל האשכול הזה הוא חרטוט אחד גדול.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת "שהתיישבתי בו אחורנית כמו בLB"?
אני מצאתי שהסקוואט שהכי נוח לי זה מין תערובת של HB וLB ואני תוהה אם גם לי יגרם פציעה כזו. 😲

כן זה יעשה לך פציעה, אל תנסה להמציא את הסקווט מחדש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית