הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון וחומצות אמינו

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
איזה חומצות אמינו מומלצות לשימוש?תוכלו להגיד לי אם מה שאני עומד לרכוש הוא טוב או לא?

אני רוצה לרכוש ל-גלוטמין, ל-ארגינין, מגנזיום ואומגה 3
ואבקת חלבון OPTIMUM GOLD

אגב זה בסדר לשתות את כל החומצות אמינו האלה ביחד ?אני רוצה לשתות את זה בבוקר ביחד עם האבקת חלבון, זה בסדר?

איזה חומצות אמינו מומלצות לשימוש?תוכלו להגיד לי אם מה שאני עומד לרכוש הוא טוב או לא?

אני רוצה לרכוש ל-גלוטמין, ל-ארגינין, מגנזיום ואומגה 3
ואבקת חלבון OPTIMUM GOLD

אגב זה בסדר לשתות את כל החומצות אמינו האלה ביחד ?אני רוצה לשתות את זה בבוקר ביחד עם האבקת חלבון, זה בסדר?
חומצות אמינו זה בזבוז כסף השאר בסדר

• פותח/ת השרשור
יש לי פשוט בעיה עם האוכל , אני די בעייתי כרגע אפשר לומר ,אני די נמנע מבשר ,לא אוכל ביצים וטונה כבר מגעיל אותי ,אז .....
מה האופציות שלי?

• פותח/ת השרשור
בשר ,פשוט התחיל להגעיל אותי מאז שקראתי איך הבשר מגיע ,שיש בו מלא חיידקים ,הצורה שמחזיקים אותו בחום ,פשוט גורם לי להיגעל.
טונה הייתי אוכל כל יום אז כבר די נמאס.
ביצים שאני אוכל אותם כבר משום מה כל פעם שאני אוכל ביצה אני מרגיש צורך להקיא..

בשר ,פשוט התחיל להגעיל אותי מאז שקראתי איך הבשר מגיע ,שיש בו מלא חיידקים ,הצורה שמחזיקים אותו בחום ,פשוט גורם לי להיגעל.
אתה יודע שכשאתה מבשל אותו החיידקים מתים נכון?
בכל דבר יש חיידקים גם באוויר, גם בקיבה שלך, ועל העור שלך יש בכל רגע נתון מיליוני חיידקים אין מה להתעסק בשטויות כאלה

טונה הייתי אוכל כל יום אז כבר די נמאס.
עם זה אני יכול להסכים, בשביל זה יש אבקת חלבון 😃

ביצים שאני אוכל אותם כבר משום מה כל פעם שאני אוכל ביצה אני מרגיש צורך להקיא..
נשמע שאתה צריך להפסיק לראות סרטוני יוטיוב של טבעוניים

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שהריח כבר זה כבר פסיכולגי מהחזה עוף,כל פעם שאני פותח את חבילה של החזה עוף לפעמים אני מקבל משב כזה של משהו מקולקל וזה עושה לי לא טוב תמבין?ומה הקשר טבעונים לא הבנתי חח
תהיה בעיה אם אני יחליף את החזה עוף באנטריקוט/דג סלמון כל יום?

בעיה היא שהריח כבר זה כבר פסיכולגי מהחזה עוף,כל פעם שאני פותח את חבילה של החזה עוף לפעמים אני מקבל משב כזה של משהו מקולקל וזה עושה לי לא טוב תמבין?
מבין כי מכיר מקרה כזה, הדרך זה להתגבר על זה לבד ולהבין שזה טעים ובריא מאוד 😃 וחיידקים יש בכל מקום, חיידק הוא לא בהכרח רע

ומה הקשר טבעונים לא הבנתי חח
הם אוהבים להציג לך סרטונים שייגרמו לך לשנוא את מה שאתה אוכל

תהיה בעיה אם אני יחליף את החזה עוף באנטריקוט/דג סלמון כל יום?
ממש לא, העיקר שתגיע לכמות החלבון היומית. תוסיף גם גבינות אם זה לא מפריע לך וזה יקל עליך את ההכנות. קופסאת קוטג' = 150 גרם בשר\סלמון בערך

• פותח/ת השרשור
חשבתי על אבקת חלבון כי אני לא מגיע לערכים שאני צריך להגיע כל יום ובגלל שאני כזה בעייתי באוכל כרגע הייתי מגיע ל40-45 גרם חלבון ביום שזה כלום ,אז בגלל זה חשבתי על אבקת חלבון , אגב תוכל להמליץ לי על תוספים חיוניים שכדאי לקחת ?אומגה 3 וזה...?

אבקת חלבון ותתחיל לאכול יותר, תאכל קוטג' גבנצ בולגרית צפתית מה שבא לך העיקר תאכל ותגיע לכמות חלבון.

תוספים: אבקת חלבון, אומגה 3. אם יש לך בעיית התאוששות אז אבץ ומגנזיום אבל אם אין לך בעיה אז עזוב רק אומגה 3 הכרחי לדעתי

• פותח/ת השרשור
אבקת חלבון ותתחיל לאכול יותר, תאכל קוטג' גבנצ בולגרית צפתית מה שבא לך העיקר תאכל ותגיע לכמות חלבון.

תוספים: אבקת חלבון, אומגה 3. אם יש לך בעיית התאוששות אז אבץ ומגנזיום אבל אם אין לך בעיה אז עזוב רק אומגה 3 הכרחי לדעתי
ל-ארגינין ול-גלוטמין אין צורך בהם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית