נק' מוניטין:
1,219
- 1,356
- 908
בפנטן זה לאחר הקיעקועהמקעקע כבר ימליץ לך למרוח משחה בשם בפנטן. יקל עליך.
עוזר להתאחות העור
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בפנטן זה לאחר הקיעקועהמקעקע כבר ימליץ לך למרוח משחה בשם בפנטן. יקל עליך.
בגלל זה לא עושים מסה ארוכה, עושים מסה קצרה ונקייה 😉ספרי לי על זה..
אבל אני לא במסה..אני בGOMADבגלל זה לא עושים מסה ארוכה, עושים מסה קצרה ונקייה 😉
את מדברת? לי יש על כל הגב, צבעוני עם מלא גוונים, כולל הצלעות + לאורך כל עמוד השדרה, עבודה של 15 שעות.אני עשיתי קעקוע על החצי העליון של הגב. ברגע שהמחט הגיעה לעמוד שדרה זה פשוט כאב בלתי נתפס. אתה מרגיש כיאילו המחט חדרה לך בעור, עברה את כל הבשר והגיעה לעצם.
יש כל מיני משחות מאלחשות שאתה יכול לשים חצי שעה לפני (ולכסות טוב עם נייר נצמד). זה לא מעלים את הכאב אבל יש כאלו שטענו שזה עוזר קצת.
אם אתה אוהב את הציור ב100% ומתגאה בכך שהוא יילך איתך עד הסוף, הכאב יהיה שווה את זה 😃
שיהיה בהצלחה!!
כל עוד לא ניסית, אין לך מושג.עם כל הכאב והיגון, בסופו של דבר תראה כמה בנות וכמה "כוסיות" (יעני גברים) ובכלל כמה אנשים עושים את זה ואני בטוח שאפשר לספור על אצבע אחת את כמות האנשים שמסתובבים עם עכביש עם 4 רגליים על החזה כי הם לא יכלו לסבול את הכאב של ארבעת הרגליים הנוספות. אז בחיאת כמה כואב זה כבר יכול להיות...
יש לי תור מחר לקעקוע קטן בבטן תחתונה, תודה רבה לך חבר, תודה שהרסת לי את התקווה היחידה שאני יעבור את הדבר הזה בשלום.כל עוד לא ניסית, אין לך מושג.
אחי. זה כואב. זה בלתי נסבל. ת-א-מ-י-ן ל-י.
סביר להניח שאני המשתמש הכי מקועקע פה, וסביר להניח שעברתי הכי הרבה כאב מבחינת פירסינגים/הרחבות ואם אפילו לי זה בלתי נסבל ברמה שצרחתי את הנשמה שלי, אז תאמין לי, זה כואב.
אפילו לי זה כאב, ואני פעם שעברתי לעצמי את היד עם פטיש וניסרתי לעצמי פלולה מתחתית הבשר עם סכין של בשר. אני יודע לעמוד בכאב, אבל לא בזה של הקעקוע. הקעקוע על הגב שלי לא גמור כי אחרי 15 שעות פשוט לא יכולתי להמשיך יותר, עברו 3 שנים ועדיין לא סיימתי אותו, אין לי אומץ.
את זה אתה תעבור בשלום.. חברה שלי היא אחת הבכייניות כשמדובר בכאב ובסיבולת ויש לה קעקוע בצד ימין של הבטו התחתונה על העצם וזה לא כל כך כאב לה והיא שרדה.. אז קטן עלייך 😃יש לי תור מחר לקעקוע קטן בבטן תחתונה, תודה רבה לך חבר, תודה שהרסת לי את התקווה היחידה שאני יעבור את הדבר הזה בשלום.
מבין על מה אתה מדבר, לי בצלעות זה נטו צבע בלי אאוטליינינג, והוא פשוט ישב ועשה תנועה של הלוך חזור עם המחט וזה הרגיש כמו סכין רותחת במשך 4 שעות, נשכתי כרית האצבעות ברגליים כמעט נשברו מרוב שהתפתלו וצרחתי את הנשמה שלי, כולם בקומה למטה חשבו שאנחנו מתנסים במין אנאלי חחחחחחחחחהכאב שאתה מרגיש שם זה אישי לכל בנאדם, יש כאלה שירגישו הרבה יותר כאב מאחרים, וזה גם תלוי במקעקע (כי הוא יכול להוריד את הכאב אם הוא עובד בטכניקה מסוימת)
בכל מקרה לי היו שני סוגים כאבים כשעשיתי את הקעקוע בצלעות, כשהוא עושה את הקווים המנחים של הקעקוע (OUTLINE) זה הרגיש כמו אצל השיננית שהיא לוקחת את הדוקרן הזה ועושה לך פיגוע בפה, וכשהוא עשה מילוי זה הרגיש כאילו הוא עובר עם מצית על הצלעות ושורף לי אותן (כן, זה כיף)
זה מצחיק אבל הכאב הזה די ממכר ואני תוך כדי כבר חשבתי מה הקעקוע הבא שאני רוצה, אז כמה שזה נורא, הכאב הזה לא רלוונטי, כי הוא זמני
מסכים עם מה שמישהו פה אמר שתעבור על הסקיצה ותשנה כל דבר עד שזה יהיה בול כמו שאתה רוצה, יש כמה דברים שלא שמתי לב אליהם שבדיעבד כן הייתי משנה (זוויות של אצבעות, סוגי מילוי, הבדלי גוונים בין הרקע לקעקוע, צבעים), ממליץ לך גם פשוט לשבת לבד מול הסקיצה לפחות 15 דקות לעבור על כל הצדדים שלו ולראות שהכל שם מוצא חן בעיניך (ולא ביום של הקעקוע עצמו)
עגיל בפטמה כואב כמו גרבוץ לעומת הצלעותאולי כבר על הדרך אעשה גם עגיל בפטמה?אני לא ארגיש את הכאבים מרוב כאב בצלעות :S
שחור ואדוםעגיל בפטמה כואב כמו גרבוץ לעומת הצלעות
רגע אבל השאלה היא כזאת: מה שהולך להיות על הצלעות הוא בצבע או בשחור לבן? כי זה משנה, מאוד.
יכאב לך, אבל לא כמו שאנחנו מתארים פה..שחור ואדום