הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ DYMATIZE VS ON

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
אני מעוניין באבקת חלבון בטעם שוקולד , אני רוצה רק מבין שני החברות האלה ,מי מהם יש טעם יותר טעים?היה לי עד עכשיו ISS שוקולד שהיה לו טעם פח , דיימטיז קרם עוגיות שהיה בסדר+דיימטיז בננה שהיה גם בסדר ,ויש טעמים מומלצים שהייתם ממליצים?תודה.

אני מעוניין באבקת חלבון בטעם שוקולד , אני רוצה רק מבין שני החברות האלה ,מי מהם יש טעם יותר טעים?היה לי עד עכשיו ISS שוקולד שהיה לו טעם פח , דיימטיז קרם עוגיות שהיה בסדר+דיימטיז בננה שהיה גם בסדר ,ויש טעמים מומלצים שהייתם ממליצים?תודה.

לדעתי הטעמים של אופטימום לוקחים, אבל זה אינדיוידואלי.

מחכה לאקסטרים מילק של ON שצריך להגיע בימים הקרובים. מביקורות שקראתי כאן הוא אחד הטעמים הטעימים של אופטימום אם לא הטוב ביותר.

זה תלוי עם מה אתה רוצה לשתות כי יש טעמים שיהיו טובים עם מים ועם חלב אבל יש טעמים שלא יהיו ממש טעימים עם מים כמו שוקולד (זה לפי דעתי) ולדעתי Optimum לוקח בגדול כי יש לי ניסיון עם Dymatize ו Optimum והטעמים של אופטימום יותר טעימים ויותר קלים לעירבוב..
המינוס היחיד הוא המחיר אופטימום טיפה יותר יקר.

היה לי את הדאבל ריץ' שוקולד של אופטימום וברגע שקלטתי שהאבקה אוהבת מעט מים, התאהבתי! בהתחלה היה כל כך טעים שחשבתי שזה לא באמת אבקת חלבון.(חשבתי ששמו לי שוקולית, לא צוחק)

עכשיו מחכה לאקסטרים מילק של אופטימום ואני מקווה שהוא יוכל להשתוות לדאבל ריץ'.

היה לי את הדאבל ריץ' שוקולד של אופטימום וברגע שקלטתי שהאבקה אוהבת מעט מים, התאהבתי! בהתחלה היה כל כך טעים שחשבתי שזה לא באמת אבקת חלבון.(חשבתי ששמו לי שוקולית, לא צוחק)

עכשיו מחכה לאקסטרים מילק של אופטימום ואני מקווה שהוא יוכל להשתוות לדאבל ריץ'.

אומרים שהוא יותר טעים ממנו

• פותח/ת השרשור
מאיפה אפשר לקנות את האקסטרים מילק שוקולד של ON?לא בא לי לחכות עכשיו 3 שבועות מחו"ל....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית