הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עובר תוכנית צריך עצה

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
שלום לכולם,אני מתאמן שנה עליתי 11 קילו גם שומן לצערי
התאמנתי abc 5 פעמים בשבוע והכל בסדר. תקוע הרבה זמן על משקל הגוף שלי. ומתקדם לאט לאט במשקלי העבודה.עושה את כל התרגילים המורכבים.
קראתי את תוכנית הss לא ממש הבנתי.תנסו לתקן אותי
5 תרגילים ו5 חזרות בכל ?כמה סטים?
התרגילים סקוואט,דדליפט,בנץ,פרס כתף.ומתח?
לא יודע האם לעבור לab או לss
וקראתי על הss ובאמת לא ממש הבנתי. אשמח לקבל עזרה. תודה(;

לא הבנת את התכנית עצמה?
באימון A אתה עושה 3 סטים סקוואט, 3 סטים בנץ', סט 1 דדליפט
באימון B אתה עושה 3 סטים סקוואט, 3 סטים פרס, 3 סטים מתח/חתירה (בתכנית המקורית זה פאוורקלין אבל אפשר להחליף לחתירה או מתח)
הכל ל 5 חזרות ואתה אמור להעלות משקלי עבודה כל אימון

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה רבה.
אבל בכל תוכנית אתה רוצה לעלות משקלי עבודה. מי אמר שדווקא בss אצליח באיזה שלב אני נתקע במשקלי העבודה
כמו בכל תוכנית.
אני גם מתאמן שנה
עדיף לי ab?

כאן זה חלק מהתוכנית, שאתה כל אימון ואימון מעלה משקל ולא כל 2 או יותר אימונים, עד שאתה נתקע, ואז עושים ריסטים עד לשלב שאתה פשוט לא יכול להתקדם כל אימון (כבר לא מתאמן מתחיל).
אני מעדיף שמישהו יותר מומחה ממני יענה לך אם עדיף SS או משהו אחר..
אני אישית עכשיו סיימתי SS, הייתי מתאמן די הרבה זמן לפני זה, והתקדמתי יפה במשקלי עבודה בחודשיים, ככה שמתאמן מתחיל זה לא בהכרח כמה זמן אתה מתאמן (היה לי קשה להודות עם עצמי שאני ברמה של מתחיל) ראיתי כאן בפורום שאמרו שהיא לא טובה ללחיצות, אבל אצלי היו תוצאות לא רעות גם בזה לדעתי

• פותח/ת השרשור
אבל בכל אימון גם בss אתה תעשה את המקסימום.אז איך כבר אחרי יומים לעלות עוד משקל. הרי עשית את המקסימום אימון קודם

זה ההגדרה של מתאמן מתחיל, שאתה מתאושש מהר מאימון לאימון ובאימון הבא אתה כבר חזק יותר.
רק בסקוואט זה כל יומיים, שאר התרגילים זה פחות, שלושה אימונים בשבועיים על התרגילים האחרים.
אם אתה אוכל מספיק וישן מספיק זה עובד

אוכל ושינה זה מאוד חשוב כאן, כי בלי זה אתה לא תתאושש בין האימונים ותתחיל להיתקע במשקלים מהר מאוד (וסיכוי גבוה יותר להיפצע) אני מתאמן הרבה יותר מזה ועדיין ראיתי התקדמות יפה אגב הייתי עושה כל מיני ABC, ABCD, ABCDE למיניהם במשך שנים, וב SS בחודשיים השתפרתי יותר טוב גם בכוח וגם במאסה. החיסרון שעליתי משמעותית גם בשומן

• פותח/ת השרשור
אז ss זה סקוואט,דדליפט,בנץ,פרס לכתף,ומתח. כל תרגיל 3 סטים ? 5 חזרות?
4 פעמים בשבוע ?
כל אימון אותו דב לאוכל אין קשר לאימון. תזונה לא נכונה או פלוס קלורי גדול מידי

לא, כתבתי למעלה איך אתה עושה את האימונים, לא כל אימון אותו דבר וזה 3 פעמים בשבוע, לא 4
לאוכל אין קשר לאימון
לאוכל יש קשר, כי אם אתה אוכל מעט מדי אתה לא מתאושש ונתקע/נפצע.
אבל אני לא דוגמא לאיך אוכלים כי פשוט אכלתי מלאאאא בלי לעשות חשבון

• פותח/ת השרשור
מה נתונים שלך ? ואני באמת לא יודע לאיזה תוכנית לעבור
מוזר לי להתאמן 3 פעמים בשבוע
סקוואט פעמיים בשבוע ודדליפט גם פעמיים
חזה עובד פעם בשבוע.
פרס כתף גם
וגב מתח.
מוזר

סקוואט 3 פעמים בשבוע, שאר התרגילים יש שבוע שאתה עושה פעם אחת ושבוע אחרי זה פעמיים
נניח אתה עושה ראשון A שלישי B חמישי A, שבוע אחר כך ראשון B שלישי A חמישי B וחוזר חלילה.
נתונים שלי: 1.85 משקל 110 גיל 31 לדעתי אם אתה רוצה להעלות משקלי עבודה, SS מעולה לזה
אגב אתה יכול גם להוסיף מקבילים ומתח באחיזה הפוכה (אחד מהם בכל אימון), עשיתי את זה וגם הידיים גדלו לי לא רע בלי עבודה ישירה עליהם

אני מעל 20 א.ש, יש תמונות שלי בפורום תמונות, הגיבו לי שם שאני 22%. עכשיו מתחיל חיטוב

• פותח/ת השרשור
אין לי מה להתחיל חיטוב כי אני אעלם
מנסה לעלות ל80 קילו
אני גם לא הכי גבוה. המטרה שלי היא פיטנס. לא קטן מידי ולא גדול מידי

ראיתי שאנשים אומרים שב SS בלי פלוס קלורי גדול (1000 בערך) לא תצליח להתאושש מהאימונים (אני ממש לא יודע להגיד לך אם זה נכון), אבל פלוס כזה יעלה אותך גם בשומן לא מעט, אז קח את זה בחשבון

• פותח/ת השרשור
תודה רבה. אולי רצוי גיינר לאימון ss
אני יותר נוטה לעבור לab מה זה ריסט לא הבנתי אותך רק ?

כתוב שם במאמר, זה אם אתה מעלה משקל ולא מצליח להשלים את החזרות, ו 3 אימונים אתה לא יכול את המשקל הזה, אז אתה מוריד 10% מהמשקל ומתחיל משם להעלות שוב כל אימון

בעיקרון כוח, כרגע רוצה קצת לחטב כי נהייתי יותר מדי שמן, אבל בלי לאבד מהמשקלי עבודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית