הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הפרשת אינסולין

• פותח/ת השרשור lala17
  • פורסם בתאריך

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
לבן אדם ממוצע בלי בעיות סכרת מכל סוג שהוא, כמה גרם פחמימה וכמה גרם חלבון בארוחה אחת יגרמו להפרשה של אינסולין, אני נמצא בחיטוב דל פחמימה כרגע במטרה לרדת ל8/9% והתזונה שלי מתבססת על מעט ארוחות ביום יחסית גדולות ואני חושש שזה מעכב אותי כי בסלט לדוגמא עם 5 ירקות יש 15-20 גרם פחמימה או שאני אוכל 400 גרם חזה עוף מבושל שזה סביבות 100 גרם חלבון והבנתי שמכמות כזאת גבוהה הגוף הופך את זה לפחמימה מה שיגרום להקפצת אינסולין

ושאלה נוסךת בקשר ליוהימבין כמה הוא מומלץ בשביל פוש אחרון לאחוזים הנמוכים עם שמירה מירבית על שריר

משקל 80 גובה 1.82 12/13 אחוז שומן לא משתמש בשום חומר או תוסף

אינסולין מופרש כתגובה בעיקר לגלוקוז, ככל שיותר גלוקוז נמצא בדם ככה צריך יותר אינסולין "לפנות" את אותו גלוקוז מהדם ולכת מופרש יותר אינסולין.
אבל, מחקרים הראו שגם חומצות שומן וחלבון גורמות להפרשת אינסולין, פשוט במידה נמוכה מפחמימה עם ערך גליקמי נמוך (לחם מלא לדוגמא) ובמידה נמוכה מאוד מערך גליקמי גבוה (דבש נגיד).
איך אתה יכול לנצל את האינסולין לטובתך? אם אתה במסה תתזמן אחרי אימונים/ בבוקר מאכלים עם ערך גליקמי גבוה כי לאינסולין אפקט אנבולי (בונה רקמות), ואם אתה בחיטוב תקפיד לפני אימונים (במיוחד אירוביים) לא לאכול מאכלים שגורמים להפרשת אינסולין כי יש לו גם אפקט שלילי לחיטוב של מניעת פירוק חומצות שומן.

לגבי יוהימבין, מחוות דעת ששמעתי ומחקרים, יש לו יעילות גבוהה במיוחד בא.ש נמוכים של 10 ומטה, אם לקחת או לא? תלוי רק בך אחי! תקרא טוב טוב חומר על זה לפני, לא מתאים לכל אחד, ותחליט אם זה דחוף לך או לא.

• פותח/ת השרשור
אינסולין מופרש כתגובה בעיקר לגלוקוז, ככל שיותר גלוקוז נמצא בדם ככה צריך יותר אינסולין "לפנות" את אותו גלוקוז מהדם ולכת מופרש יותר אינסולין.
אבל, מחקרים הראו שגם חומצות שומן וחלבון גורמות להפרשת אינסולין, פשוט במידה נמוכה מפחמימה עם ערך גליקמי נמוך (לחם מלא לדוגמא) ובמידה נמוכה מאוד מערך גליקמי גבוה (דבש נגיד).
איך אתה יכול לנצל את האינסולין לטובתך? אם אתה במסה תתזמן אחרי אימונים/ בבוקר מאכלים עם ערך גליקמי גבוה כי לאינסולין אפקט אנבולי (בונה רקמות), ואם אתה בחיטוב תקפיד לפני אימונים (במיוחד אירוביים) לא לאכול מאכלים שגורמים להפרשת אינסולין כי יש לו גם אפקט שלילי לחיטוב של מניעת פירוק חומצות שומן.

לגבי יוהימבין, מחוות דעת ששמעתי ומחקרים, יש לו יעילות גבוהה במיוחד בא.ש נמוכים של 10 ומטה, אם לקחת או לא? תלוי רק בך אחי! תקרא טוב טוב חומר על זה לפני, לא מתאים לכל אחד, ותחליט אם זה דחוף לך או לא.
תודה רבה על התגובה המושקעת אני כרגע באחוז נמוך (~12~) אבל לא מספיק הייתי פעם שמנמן זאת מילה קצת גדולה אבל הייתי על אחוז שומן גבוה 23-22 ויש לי שומן עיקש מציק מאוד שאני פשוט נהייתי אובססיבי לגביו הזמנתי בדיוק עכשיו 2 חבילות של יוהימבין ואני מקווה שזה יתן את הפוש האחרון קראתי עליו כבר ואני כמובן אקרא שוב שהוא יגיע ואעבוד לפי ההוראות

כל דבר שיש בו פחמימה יגרום להקפצת אינסולין.. אם אתה רוצה למתן את זה תדאג לאכול עם סיבים תזונתיים ושומנים.. (לגבי חלבון אני נזהר להגיד, אתה יכול לקרוא על חלבון והקפצת אינסולין)..

לגבי יוהומבין לדעתי חבל על הכסף, עדיף להשקיע בקריאטין

• פותח/ת השרשור
כל דבר שיש בו פחמימה יגרום להקפצת אינסולין.. אם אתה רוצה למתן את זה תדאג לאכול עם סיבים תזונתיים ושומנים.. (לגבי חלבון אני נזהר להגיד, אתה יכול לקרוא על חלבון והקפצת אינסולין)..

לגבי יוהומבין לדעתי חבל על הכסף, עדיף להשקיע בקריאטין
תודה על התגובה לגבי היוהמבין למה חבל על הכסף?
ואיך קריאטין יעזור לי הוא לר אמור לעזור בעליה במסה ובכוח?

תודה על התגובה לגבי היוהמבין למה חבל על הכסף?
ואיך קריאטין יעזור לי הוא לר אמור לעזור בעליה במסה ובכוח?
קריאטין יעזור גם בחיטוב וגם במסה..
לגבי יהומבין פשוט רוב המחקרים לא תומכים בו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית