הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב+קלן

מצב
השרשור נעול

drayfus

מושעה
762
175
נק' מוניטין:
270
762
175
שלום לכולם.

ראשית כל אפתח ואומר זהו אחד האתרים הטובים והמלאים בידע(בעברית) שמצאתי. כל הכבוד למייעצים ולתומכים.

קצת על עצמי.

גיל-34
משקל-92(כן, אני שמן .סתמו)
גובה 1.78

אחרי 6 חודשים באימון מסה החלטתי (בהתייעצות עם מומחה) לעבור לתוכנית חיטוב כיוון שא.ש. שלי גבוה 25 או יותר.

אני מעלה את התוכנית חיטוב.

אשמח להערות ממי שמבין.

בתודה מראש

דני
נ.ב.-התחלתי לקחת קלן לפני יומיים לפי המדריך פה בפורום השגתי(בקלות פרופיטן) ומתכוון למשוך בערך חודש איתו.

תוכנית חיטוב

אירובי 40 דקות 4 פעמים

4*10 LEG PRESS

2*10,6 בנץ

5,10,10,12 וינץ רחב

3*10 פרס

ידיים אופציונלי סט עד שתיים 10 חזרות

בטן 4 סטים עד כישלון

שלום לכולם.

ראשית כל אפתח ואומר זהו אחד האתרים הטובים והמלאים בידע(בעברית) שמצאתי. כל הכבוד למייעצים ולתומכים.

קצת על עצמי.

גיל-34
משקל-92(כן, אני שמן .סתמו)
גובה 1.78

אחרי 6 חודשים באימון מסה החלטתי (בהתייעצות עם מומחה) לעבור לתוכנית חיטוב כיוון שא.ש. שלי גבוה 25 או יותר.

אני מעלה את התוכנית חיטוב.

אשמח להערות ממי שמבין.

בתודה מראש

דני
נ.ב.-התחלתי לקחת קלן לפני יומיים לפי המדריך פה בפורום השגתי(בקלות פרופיטן) ומתכוון למשוך בערך חודש איתו.

תוכנית חיטוב

אירובי 40 דקות 4 פעמים

4*10 LEG PRESS

2*10,6 בנץ

5,10,10,12 וינץ רחב

3*10 פרס

ידיים אופציונלי סט עד שתיים 10 חזרות

בטן 4 סטים עד כישלון
התכוונת לקטוטיפן ?

הערה אישית שלי היא לא לקחת קלן באחוז שומן כזה. בכל אופן, בחירה שלך ממניעי מוטיבציה אני מניח.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון בוודאי מפני שזה ביזבוז כסף ואפשר לרדת רק על ידי דיאטה ואירובי?

אתה צודק.אבל האפקט הפסיוכלוגי בירידה במשקל\שומן שווה את זה.

• פותח/ת השרשור
וכן התכוונתי לקטוטיפן .רק שזה שם מאד מטעה.כדאי לעבור לשם שבו הוא נמכר בארץ וזה פרופיטן.(יקל על החיפוש בבתי מרקחת)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית