הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פנסים מסוג Xenon לרכב

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לאחר המתנה ממושכת למוצר עקב השביתה הלא רווחית של דואר ישראל קיבלתי אמש את המנורות שהזמנתי לרכבי.

Xenon HID 6000K 55W

היום התקנתי אותם, ואני חייב להודות שהחווית נסיעה היא לא אותה חווית נסיעה - זה מדהים שאין מילים. הבעיה, שישנה כמה בעיות.

1. זה לא חוקי, במידה ותופס אותך שוטר תנועה במצב רוח רע אתה מקבל הורדה מהכביש + טסט מחדש.

2. אם אינך יודע לכוון את הפנסים בצורה נכונה אתה תהפוך את הנהיגה לסיוט לכל רכב שבא במגע איתך.

אני אישית מצטער שלא הזמנתי 35w במקום הנוכחי 55w, בכל אופן הערב צילמתי את העוצמה שבדבר.

אגב בקצרה, קסנון הוא מנורה שמכילה את גז הקסנון, הוא מופעל ע״י באלאסט שזה בעצם מגבר חיצוני שמורכב למנורה ומושך כח ישירות מהמצבר. המגבר זורק 23 אלף וולט על מנת להדליק את הגז שנמצא בתוך המנורה, הצבעים שזה בעצם המספר 6K מסמנים את צבע האור.

דעתכם?

כמה תמונות בנוסף:

image.jpg
image.jpg
image.jpg

נערך לאחרונה:
חבל על הכסף, תחטוף הורדה ברגע וגם אם לא הרכב לא יעבור טסט עם הקסנון.

• פותח/ת השרשור
חבל על הכסף, תחטוף הורדה ברגע וגם אם לא הרכב לא יעבור טסט עם הקסנון.

חבל על הקנס אולי לא על ה-120 שקלים ששילמתי עבורם כאשר בארץ מחייבים על Bi-Xenon H4 800 שקלים.

לפני טסט מחליפים מנורות זה עניין של שקע ותקע לוקח חצי דקה לפרק ולהחזיר.

חבל על הקנס אולי לא על ה-120 שקלים ששילמתי עבורם כאשר בארץ מחייבים על Bi-Xenon H4 800 שקלים.

לפני טסט מחליפים מנורות זה עניין של שקע ותקע לוקח חצי דקה לפרק ולהחזיר.
אם כך תהנה, רק כמו שכתבת תוודא שאתה לא מסנוור את הרכבים מסביבך

אותם פנסים בארץ עולים פי 7 ?!?! זה שערורייה בפני עצמה .
בלי שום קשר תהנה וסע בזהירות !

אפשר לשלוט בעוצמת התאורה שלהם? ז"א יש אפשרות שיאירו בעוצמה מלאה כמו בסרטון ושיאירו גם בעוצמה רגילה?

• פותח/ת השרשור
אפשר לשלוט בעוצמת התאורה שלהם? ז"א יש אפשרות שיאירו בעוצמה מלאה כמו בסרטון ושיאירו גם בעוצמה רגילה?

מה שראית בסרטון זה אור גבוהה ואור נמוך, אי אפשר לשלוט בעוצמה שלהם. אתה צריך לדעת מה אתה מזמין, נכון להיום הזמנתי מגברים שיפיקו 35W ולא 55W כפי שיש לי עכשיו.

אז אני באמת לא מבין איך אפשר לנסוע עם דבר כזה. הסיכון לנהגים האחרים לא מטריד אותך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית