הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליסינג מימוני לרכב

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי תגידו שווה לעשות ליסינג מימוני 100% על סיאט לאון FR? כי תכלס כרגע אין לי כסף לקנות אותה ואני גם ככה עוד 3 שנים ירצה להחליף אותה אני מאמין... או להחזיר להם אותה (יש בכלל אופציה של להחזיר ולהגיד להם ביי ביי? בנוסף אם יש מכה לאוטו אני צריך לשלם את התיקון לפני שאני מחזיר? פשוט לשלם 1337-1621 שקל בחודש על אחת נשמע לי דיי מפתע מה גם שעוד בערך שנה וחצי יהיה לי את הסכום של כל מה שאני צריך לשלם על הליסינג של כל ה3 שנים ומשם כאילו רק טיפולים דלק וזה (ועוד כחצי שאני אני רוצה להיפרד מההונדה שלי)...

זה אף פעם לא כמו שזה נראה, רוב חברות הליסינג מחביאות באותיות הקטנות לא מעט תנאים למיניהם.. כמו הגבלה על קילומטרז' שנתי ועוד..
מצאת מקום שנותן ליסינג על רמת גימור FR? ועוד על ליאון? עד כמה שאני יודע גירסאות הליסינג לרוב יהיו ברמת גימור הכי נמוכה.

וקח בחשבון שיש לך גם מקדמה לשלם על הרכב.

ובכלל, אני אישית חשבתי על ליסינג ובסוף ירדתי מהרעיון.
יש מבצעים בסוכנויות הרכב למימונים מלאים, ככה שיוצא שכמעט לא תצטרך לשלם הון עצמי כלשהו..

תבדוק.
אני קיבלתי בצ'מפיון על האיביזה החדשה מימון של 50000 ש"ח ללא ריבית ל 4 שנים כי קניתי בזמן המבצעים.

• פותח/ת השרשור
זה אף פעם לא כמו שזה נראה, רוב חברות הליסינג מחביאות באותיות הקטנות לא מעט תנאים למיניהם.. כמו הגבלה על קילומטרז' שנתי ועוד..
מצאת מקום שנותן ליסינג על רמת גימור FR? ועוד על ליאון? עד כמה שאני יודע גירסאות הליסינג לרוב יהיו ברמת גימור הכי נמוכה.

יש מבצעים בסוכנויות הרכב למימונים מלאים, ככה שיוצא שכמעט לא תצטרך לשלם הון עצמי כלשהו..

תבדוק.
אני קיבלתי בצ'מפיון על האיביזה החדשה מימון של 50000 ש"ח ללא ריבית ל 4 שנים כי קניתי בזמן המבצעים.
יש של 100 אצוז מימון וגם על fr אתה בוחקץר הזה דגם אתה רוצה כל עוד אתה עומד בקרייריונים שלהם

תבדוק.

בליסינג מימוני אין הגבלת ק"מ.. ואתה יכול כל רכב שתבחר.
אתה מתבלבל עם ליסינג תפעולי - לדוגמא כל הרכבים של אלביט, שטראוס וכדומה.

ההבדל בין לקנות רכב בליסינג מימוני לבין לקחת מימון מהחברה הוא :
א. רוב חברות הרכבים לא נותנות את האפשרות לאופציה בסוף (בלון)
ב. חברות הליסינג "תקנה" ממך את הרכב כאשר תגיע לשלב האופציה ותהיה לך אפשרות להחליף לרכב חדש, ובהנחה שנתת מקדמה טובה בעסקה הראשונה לא תצטרך לתת מקדמה בעסקה השנייה, לדוגמא אם האופציה שלך היא 35,000 וזיכו אותך 75,000 על הרכב אז ישאר לך 40 אלף מקדמה לעסקה החדשה ולא תצטרך להתעסק עם שוק היד שנייה ולנסות למכור וכל הכאבי ראש
ג. להבדיל מרכב שרשום על שמך, ברגע שקצת הסתבכת עם הבנק או כל נושים אחרים, לאף אחד אין זכות לעקל לך את הרכב.
ד. במידה ואתה עצמאי וסוג העבודה לך מצריך רכב, אתה מקבל כל חודש חשבונית על התשלום החודשי ויש לך אפשרות להזדכות על חלק מהמע"מ
ה. ברוב העסקאות ליסינג הריבית הינה כ 4%, כמדומני אין חברת מימון ואו בנק שנותנים ריבית נמוכה כזו.

אתה מתבלבל עם ליסינג תפעולי - לדוגמא כל הרכבים של אלביט, שטראוס וכדומה.
בטוח?
כי אני זוכר שהתעניינתי בליסינג בעבר וראיתי באתרים את זה באותיות קטנות.. כנראה שהוטעיתי בסוג הליסינג באמת.

• פותח/ת השרשור
אז למה לאון FR ?
קח איביזה קופרה 🤡
האמת שהתלבטתי בין מרצדס CLA לבין איביזה קופרה לבין איביזה FR מנוע 1 לבין לאון FR מנוע 1.4 את המרצדס הורדתי מהפרק כי היא קצת יותר יקרה ואני בכל זאת נהג צעיר וזה דיי בעייתי יהיה לי גם כי אני עושה לפעמים שטויות ואם אני ידפוק טמבון זה מלא כסף... איביזה קופרה מנוע 1.8 והוא שותה דלק כמו מפלצת ולכן אני לא רוצה אותו חבל לי על זה... מה גם שאני לא צריך את כל הכוח הזה... ואז נשארו רק איביזה FR ולאון FR הלאון יותר נוחה גדולה מרווחת (אם אני לא טועה גם יותר מאובזרת טיפה) אז בחרתי בה למרות שאני עדיין גם חושב על האיביזה אני יעבור בסוכנות ויראה למה אני יותר מתחבר אם אני צריך את מה שיש שם או לא ואם נגיד האיביזה מספיק מרווחת נוחה וזה אני כנראה ילך עליה ויחסוך קצת כסף לאחרי שאני יסיים ללמוד (עוד 5 שנים אני מאמין חחח) יש גם אופציה של לקחת אחת משומשת ב60-70 אלף (האיביזה) ולא נגיד 103 על ידני או 111 על רובוטי תגיד למקרה שיש לך את הרובוטי איך זה עובד עד עכשיו לא הבנתי חחח
במקרה יש לנו חברת ליסינג וסוכנות ביטוח 😃
בהנחה שאני לא רוצה להמשיך את העסקה אני יכול להחזיר תרכב ולהגיד להם להתראות? הכוונה עברו 3 שנים באתי בלי מקדמה או עם נניח 5000 מקדמה ועכשיו עברו ה3 שנים ובאלי להחזיר להם אותו ולא רוצה להחליף רכב ולא רוצה לקנות אותו אני יכול?

האמת שהתלבטתי בין מרצדס CLA לבין איביזה קופרה לבין איביזה FR מנוע 1 לבין לאון FR מנוע 1.4 את המרצדס הורדתי מהפרק כי היא קצת יותר יקרה ואני בכל זאת נהג צעיר וזה דיי בעייתי יהיה לי גם כי אני עושה לפעמים שטויות ואם אני ידפוק טמבון זה מלא כסף... איביזה קופרה מנוע 1.8 והוא שותה דלק כמו מפלצת ולכן אני לא רוצה אותו חבל לי על זה... מה גם שאני לא צריך את כל הכוח הזה... ואז נשארו רק איביזה FR ולאון FR הלאון יותר נוחה גדולה מרווחת (אם אני לא טועה גם יותר מאובזרת טיפה) אז בחרתי בה למרות שאני עדיין גם חושב על האיביזה אני יעבור בסוכנות ויראה למה אני יותר מתחבר אם אני צריך את מה שיש שם או לא ואם נגיד האיביזה מספיק מרווחת נוחה וזה אני כנראה ילך עליה ויחסוך קצת כסף לאחרי שאני יסיים ללמוד (עוד 5 שנים אני מאמין חחח) יש גם אופציה של לקחת אחת משומשת ב60-70 אלף (האיביזה) ולא נגיד 103 על ידני או 111 על רובוטי תגיד למקרה שיש לך את הרובוטי איך זה עובד עד עכשיו לא הבנתי חחח

בהנחה שאני לא רוצה להמשיך את העסקה אני יכול להחזיר תרכב ולהגיד להם להתראות? הכוונה עברו 3 שנים באתי בלי מקדמה או עם נניח 5000 מקדמה ועכשיו עברו ה3 שנים ובאלי להחזיר להם אותו ולא רוצה להחליף רכב ולא רוצה לקנות אותו אני יכול?

תראה, כל חברת ליסינג יש לה את החוקים שלה, בעקרון - כן, אבל האופציה שיתנו לך תהיה נמוכה ככה שלא ישתלם לך פשוט להחזיר את הרכב.
לדוגמא אם הם מעריכים שהרכב יהיה שווה 70 אלף עוד 3 שנים אז הם יתנו לך בחוזה את האופציה ב 40 אלף.

מה שכן.. אתה יכול במהלך תקופת הליסינג או כשתגיע לתשלום האופציה למכור את הרכב (הם נותנים לך ייפוי כוח) ואתה אחרי זה משלם את האופציה והשאר הולך אליך.

ואז נשארו רק איביזה FR ולאון FR הלאון יותר נוחה גדולה מרווחת (אם אני לא טועה גם יותר מאובזרת טיפה) אז בחרתי בה למרות שאני עדיין גם חושב על האיביזה
מה זה משנה לך מרווח מאחורה או לא? אתה בחור צעיר.. אין ילדים 😃
האיביזה מרווחות מקדימה ואחלה תא מטען.
לי יש את הסטייל והיא מאובזרת פצצה, אז ה FR בכלל להיט. (תשאל את @Asi )

• פותח/ת השרשור
תראה, כל חברת ליסינג יש לה את החוקים שלה, בעקרון - כן, אבל האופציה שיתנו לך תהיה נמוכה ככה שלא ישתלם לך פשוט להחזיר את הרכב.
לדוגמא אם הם מעריכים שהרכב יהיה שווה 70 אלף עוד 3 שנים אז הם יתנו לך בחוזה את האופציה ב 40 אלף.

מה שכן.. אתה יכול במהלך תקופת הליסינג או כשתגיע לתשלום האופציה למכור את הרכב (הם נותנים לך ייפוי כוח) ואתה אחרי זה משלם את האופציה והשאר הולך אליך.
לא הבנתי אם אני ירצה להחזיר אותה אני יצטרך לשלם 40 אלף?
מה זה משנה לך מרווח מאחורה או לא? אתה בחור צעיר.. אין ילדים 😃
האיביזה מרווחות מקדימה ואחלה תא מטען.
לי יש את הסטייל והיא מאובזרת פצצה, אז ה FR בכלל להיט. (תשאל את @Asi )
מרווחת מקדימה חחחח אני לוקח ת2 דלתות ככה ש האחורה לא כזה מעניין אותי יש לך גיר ידני או רובוטי או אוטומט? כי האמת שלא הבנתי תרעיון של הרובוטי עם קלאץ כפול אם אני לא טועה חחח

לא הבנתי אם אני ירצה להחזיר אותה אני יצטרך לשלם 40 אלף?

מרווחת מקדימה חחחח אני לוקח ת2 דלתות ככה ש האחורה לא כזה מעניין אותי יש לך גיר ידני או רובוטי או אוטומט? כי האמת שלא הבנתי תרעיון של הרובוטי עם קלאץ כפול אם אני לא טועה חחח

לא...

יש לך גיר ידני או רובוטי או אוטומט?
זה רובוטי עם מצמד כפול.. אין משהו אחר מלבד זה והידני באיביזה.
אחלה גיר, מצב S (ספורט) מושך הילוכים ככה שהאוטו זורם ונוסע די מהר (קצת יותר בזבזני בדלק).
אם אתה הולך עם 3 דלתות, לדעתי אם זאת לא קופרה אז עדיף איביזה.
מבחינה כלכלית בכל אופן.

קח בחשבון שמבחינת אחזקה כל משפחת צ'מפיון (פולקסווגן, סיאט וסקודה) נורא יקרים - הן מבחינת טיפולים והן מבחינת ביטוחים.
אחלה רכב ביחס לתמורה אבל אחזקה יקרה.
אם חשוב לך עלות אחזקה נמוכה אז הייתי הולך על יונדאי או קאיה.
אבל אם חשוב לך המראה הצעיר והספורטיבי איביזה ולאון בהחלט ספורטיביות ואחלה רכב.

אני אישית דלוק על הסיאט לאון

• פותח/ת השרשור
קח בחשבון שמבחינת אחזקה כל משפחת צ'מפיון (פולקסווגן, סיאט וסקודה) נורא יקרים - הן מבחינת טיפולים והן מבחינת ביטוחים.
אחלה רכב ביחס לתמורה אבל אחזקה יקרה.
אם חשוב לך עלות אחזקה נמוכה אז הייתי הולך על יונדאי או קאיה.
אבל אם חשוב לך המראה הצעיר והספורטיבי איביזה ולאון בהחלט ספורטיביות ואחלה רכב.

אני אישית דלוק על הסיאט לאון
זה פחות חשוב לי פשוט מרצדס זה בכל זאת מרצדס מבין? ולכן אני מעדיף לחסוך בשטויות ולקנות אחת כשאני יסיים ללמוד ואני באמת ירצה אחת חחח

זה פחות חשוב לי פשוט מרצדס זה בכל זאת מרצדס מבין? ולכן אני מעדיף לחסוך בשטויות ולקנות אחת כשאני יסיים ללמוד ואני באמת ירצה אחת חחח

סבבה.. קח בחשבון עוד עלויות.. אגרת רישוי בערך 1300-1400 ש"ח לשנה, ביטוחים (בהנחה שאתה מעל גיל 24) זה בערך עוד 5500 ש"ח בשנה
טיפולים ובלאי זה בערך עוד 1500-2000 ש"ח בשנה, ועוד יש דלק....

לא פשוט

יש חברות ליסינג שחוזרים אליהם רכבים משומשים ואתה יכול לעשות עסקה על רכב משומש.. אולי שווה לך לשקול את זה

• פותח/ת השרשור
סבבה.. קח בחשבון עוד עלויות.. אגרת רישוי בערך 1300-1400 ש"ח לשנה, ביטוחים (בהנחה שאתה מעל גיל 24) זה בערך עוד 5500 ש"ח בשנה
טיפולים ובלאי זה בערך עוד 1500-2000 ש"ח בשנה, ועוד יש דלק....

לא פשוט

יש חברות ליסינג שחוזרים אליהם רכבים משומשים ואתה יכול לעשות עסקה על רכב משומש.. אולי שווה לך לשקול את זה
אני בן 20 אני יהיה בן 21... אני יודע שכל זה ככה מבחינת הכסף ואני לא מתלונן חחח זה יוצא דיי הרבה כסף אבל מה לעשות אני מאמין שאם קונים משהו מושקע קונים משהו טוב שאני באמת רוצה ולא משהו שאני יתחרט עליו

ביטוח על איביזה מתחת לגיל 24 אתה תשלם קרוב ל 10 אלף.
לא ממליץ לקנות רכב במימון,במיוחד לא בליסינג,אתה מפסיד המון כסף.
תחסוך,קח הלוואה ברבית טובה וסגור סיפור.
לא הייתי רץ לקנות רכב כזה בלי כסף.
יש לך הכנסה קבועה שתוכל להבטיח החזרה?

• פותח/ת השרשור
ביטוח על איביזה מתחת לגיל 24 אתה תשלם קרוב ל 10 אלף.
לא ממליץ לקנות רכב במימון,במיוחד לא בליסינג,אתה מפסיד המון כסף.
תחסוך,קח הלוואה ברבית טובה וסגור סיפור.
לא הייתי רץ לקנות רכב כזה בלי כסף.
יש לך הכנסה קבועה שתוכל להבטיח החזרה?
כן תכלס? אני יכול כמעט לקנות איביזה FR חדשה עם מימון קטן כרגע יש לי קרוב ל60-70 אלף (לא כולל האוטו שלי עכשיו שאני מוכר אותו בשניה ב10-15)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית