הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אולי נצליח לברוח מהגנטיקה

הלוואי והיה באמת אפשר לשנות את הגנטיקה.

חרא גנים יכולים ממש להוריד מהמוטיבציה ולבאס , אבל עובדים עם מה שיש :/

מעניין ,יהיה צריך כמות עצומה של וירוסים בשביל להדביק את כל השרירים בגוף(וכל רקמה אחרת) בעיקר כשמתחשבים בכך שהגוף מפנה בד"כ וירוסים מהר מאוד. מה שכן יהיה הגיוני יותר לתקוף את תאי הלווין כי הם מתחלקים בעצמם לפני שהם מתאחים לסיב כך שעם הותק באימונים הדנ"א יקלט בצורה טובה יותר...

אבל כל זה יכול לעבוד רק בתנאי שמה שמשפיע הוא באמת הרצף של הדנ"א בשרירים ולא צורת הקיפול שלו וה"קוד" של ההיסטונים.

לדעתי הכי פשוט יהיה לפתח חוסם לקולטן של המיוסטטין בבני אדם ,ביום שיעשו את זה לא יהיה צריך להתאמן יותר ,כל מה שיהיה צריך לעשות זה לקחת מינון קבוע של החומר בהתאם לכמה שרוצים להיות גדולים. לתרופה כזאת גם לא צריכות להות תופעות לוואי כמו לסטרואידים(במינונים שפויים) ועקרונית אין לאפקט שלה הגבלה.

מעניין ,יהיה צריך כמות עצומה של וירוסים בשביל להדביק את כל השרירים בגוף(וכל רקמה אחרת) בעיקר כשמתחשבים בכך שהגוף מפנה בד"כ וירוסים מהר מאוד. מה שכן יהיה הגיוני יותר לתקוף את תאי הלווין כי הם מתחלקים בעצמם לפני שהם מתאחים לסיב כך שעם הותק באימונים הדנ"א יקלט בצורה טובה יותר...

אבל כל זה יכול לעבוד רק בתנאי שמה שמשפיע הוא באמת הרצף של הדנ"א בשרירים ולא צורת הקיפול שלו וה"קוד" של ההיסטונים.

לדעתי הכי פשוט יהיה לפתח חוסם לקולטן של המיוסטטין בבני אדם ,ביום שיעשו את זה לא יהיה צריך להתאמן יותר ,כל מה שיהיה צריך לעשות זה לקחת מינון קבוע של החומר בהתאם לכמה שרוצים להיות גדולים. לתרופה כזאת גם לא צריכות להות תופעות לוואי כמו לסטרואידים(במינונים שפויים) ועקרונית אין לאפקט שלה הגבלה.
אני חושב שאתה צריך לעמוד בראש ארגון או מדינה כלשהם

טוב שלא הגזמנו ,אני סתם אדם משועמם עם נדודי שינה ,אז אני מגיב בפורומים על נושאים שאני מתעניין בהם ומקווה שמישהו יגיב לי ושאוכל להכנס לדיונים מעניינים...

הידע שלי אולי נראה רחב למי שלא למד אותו ,אבל הוא לא שונה בהרבה מידע של אקדמאי אחר בנושאים הללו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית