הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Box-Squat 206 KG PR - אליהו אתה אשם בזה!

תקרא לזה להיות היברידי, בשבילי זה קרוספיט. לא אפסיק לחפור שתעבור לליפטינג או משקולנות ותעלה לעד 125/ 105+

אדיר תתפלא דווקא ברמות הגבוהות רוב הליפטרים חטובים, שההבדל 100~ קילו בטוטאל כל קטגוריה - אתה חושב טוב טוב אם אתה רוצה לתת מאסה בכל הכוח.

אדיר תתפלא דווקא ברמות הגבוהות רוב הליפטרים חטובים, שההבדל 100~ קילו בטוטאל כל קטגוריה - אתה חושב טוב טוב אם אתה רוצה לתת מאסה בכל הכוח.

אני סתם מגזים והכוונה שלי זה שיעשה מה שנדרש בשביל למקסם התקדמות במקום להשאר על אותו משקל גוף

אני סתם מגזים והכוונה שלי זה שיעשה מה שנדרש בשביל למקסם התקדמות במקום להשאר על אותו משקל גוף

זו מלחמה ללא תכלית,
גם אני שאלתי את @MikeRozner , למה שלא יעלה במשקל, אבל תשובתו היא "טוב לי ככה".
כלומר למקסם כוח על אותו משקל.

אתה ממקסם את ההתקדמות כשאתה מתחזק ללא עליה במשקל גוף...

אתה תתקדם יותר אם תעלה במשקל גוף, אז איך בידיוק להתקדם על אותו משקל גוף זה מקסום של ההתקדמות?
השאלה היא כיצד מוגדרת התקדמות. שני מתאמנים במשקל 100Kg שלוחצים 150Kg משפרים את הלחיצה ל-160Kg בחודש. האחד שמר על משקל הגוף והשני עלה ל-110Kg. מי מהם "התקדם" יותר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית