הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ממתיקים מלאכותיים

• פותח/ת השרשור lbob11
  • פורסם בתאריך

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
מה נשמע
אני לאחרונה ירדתי משתייה מופרזת של rc free וכל מיני משקאות כאלה למיניהם .
בגלל זה לקחתי פה עצה מהפורום וסחטתי לימון לכוס עם ממתיק ויצא נהדר,העניין הוא שבממתיק שלי יש כמה קלוריות לשקית(מפחמימות) ואני משתמש באזור ה 10 שקיות ליום .

אם מישהו יכל להמליץ לי על ממתיק טוב נטול קלוריות אני אשמח. ( חשבתי על סטיביה עד שגיליתי שיש לה טעם לוואי נוראי )

• פותח/ת השרשור
אזור העשר שקיות , כל כוס(שייקר) של 700 מל ל 3 שקיות עם לימון , זאת דרך קלה לי לשתות מים בחיטוב היבש הזה.
גם ככה לאכול נקי לא קל לי והנחמה שלי זה ממתיק ואני בטוח שאני לא היחיד .

אתה מגעיל אותי. חיטוב אמור להיות קשה ומדכא, אם המטרה לא שווה מבחינתך זה כבר סיפור אחר

אתה אכן לא היחיד. אם אתה מאלו שמרגישים טעם לוואי עם סטיביה - סוכרזית פשוטה זה הפתרון שלי (כמובן שלא בריא וכל השיט, אבל אני לא מסוגל או לא רוצה להימנע)

אתה מגעיל אותי. חיטוב אמור להיות קשה ומדכא, אם המטרה לא שווה מבחינתך זה כבר סיפור אחר
נדפק לך השכל או משהו?! חיטוב אמור להיות קשה ומדכא?! או שהוא בד"כ קשה ומדכא?! חיטוב שלא מדכא אותך הוא פחות אפקטיבי? פחות מוערך?! האם זה פסול שבן אדם רוצה להמתיק את הגלולה המרה?! איפה בדיוק הוא מפספס את המטרה בזה שהוא רוצה לשתות מים עם ממתיק?! ירדתי 56 קילו עם ממתיק, ובחיטוב האחרון ירדתי 6+-, גם הם עם ממתיק - יש לך משהו להגיד לי על זה? אני מגעיל אותך אולי?
עשה טובה ותזחל חזרה למקום שממנו יצאת, אתה מגעיל אותי.

• פותח/ת השרשור
לא אגיב לך בעצבים על התגובה הזאת כי מחשבה כמו שלך אומרת לי כמעט הכל , אם תזונה בחיטוב מבחינתך אמורה להיות קשה ומדכאת אז תתפוס לשיחה כמה אנשי מקצוע או תקרא פה ושם ותחזור אלי .
דרך אגב אני לא יודע עד כמה חזה הודו במים זה נחשב קשה ומדכא מבחינתך . בן אדם עם חשיבה מעוותת מבחינתי , להתראות ותודה לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית