הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כתף אחורית ב Snatch DL?

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
התחלתי להוסיף SNATCH DL לאימון חזה גב ב 1\3\5 BBB
ושמתי לב שאני מרגיש חזק את הכתף האחורית ופחות את הרחב גבי ( רק מ SNATCH DL )

זה אמור להיות ככה? SNATCH DL נותן דגש חזק על הכתף האחורית?

התחלתי להוסיף SNATCH DL לאימון חזה גב ב 1\3\5 BBB
ושמתי לב שאני מרגיש חזק את הכתף האחורית ופחות את הרחב גבי ( רק מ SNATCH DL )

זה אמור להיות ככה? SNATCH DL נותן דגש חזק על הכתף האחורית?

ליתר דיוק, זב נקרא Snatch grip DL, כי אתה לא עושה סנאץ', אלא רק מחזיק כמו בסנאץ'.

בדדליפט, באחיזת סנאץ', אתה אכן אמור להרגיש גם את "הכתף האחורית", כמו גם את הרחב גבי.
ההימור שלי, הוא אחד משניים, או שניהם יחד:
1. המשקל לא גבוה מספיק.
2. אתה לא מבצע נכון (בין השאר, יש למשוך את המוט אליך, כמו בסנאץ', מה שמפעיל מאוד חזק את הלטיסימוס)

• פותח/ת השרשור
ליתר דיוק, זב נקרא Snatch grip DL, כי אתה לא עושה סנאץ', אלא רק מחזיק כמו בסנאץ'.

בדדליפט, באחיזת סנאץ', אתה אכן אמור להרגיש גם את "הכתף האחורית", כמו גם את הרחב גבי.
ההימור שלי, הוא אחד משניים, או שניהם יחד:
1. המשקל לא גבוה מספיק.
2. אתה לא מבצע נכון (בין השאר, יש למשוך את המוט אליך, כמו בסנאץ', מה שמפעיל מאוד חזק את הלטיסימוס)
אני מבצע עם 100קילו שזה קצת יותר מחצי מהדדליפט שלי.
ואני כן מרגיש את הרחב גבי חזק, אבל הכתפיים האחוריות כאילו ממש נשחטות, כאילו קרעתי להם את הצורה

אני מבצע עם 100קילו שזה קצת יותר מחצי מהדדליפט שלי.
ואני כן מרגיש את הרחב גבי חזק, אבל הכתפיים האחוריות כאילו ממש נשחטות, כאילו קרעתי להם את הצורה

סבבה. זה נשמע תקין. כשמושכים לתוך נגוף, כמו שצריך בסנאץ', מאוד הגיונימשהראש האחורי של הדלתא יעבוד חזק. מה גם, שיתכן שזה שריר לא הכי מפותח אצלך.
אצלי למשל, מה שעוצר אותי זה הגריפ דווקא. האגודל נמחץ....

• פותח/ת השרשור
סבבה. זה נשמע תקין. כשמושכים לתוך נגוף, כמו שצריך בסנאץ', מאוד הגיונימשהראש האחורי של הדלתא יעבוד חזק. מה גם, שיתכן שזה שריר לא הכי מפותח אצלך.
אצלי למשל, מה שעוצר אותי זה הגריפ דווקא. האגודל נמחץ....
אוקיי תודה רבה 😃

כמה דגשים :
אל תחזיק את המוט בקצה שלו , אלא אם אתה בגובה ממוצע קצת מחוץ לחישוקים (אם יש כמה אז החיצוניים ביותר).
צורת אחיזה - כמו דדליפט רגיל , תבצע אחיזה משולבת , אם אתה רגיל לאחיזה רגילה אז רגילה. הוק גריפ לטעמי אין לך סיבה לבצע .. סתם מגביל. אם אתה רוצה לכוון אותו כתרגיל לגב והגריפ מפריע לך תשתמש ברצועות (כמו שחבר'ה עושים בRDL).
מנח גוף - אתה צריך להתחיל יותר נמוך מהסטאפ של דדליפט רגיל מבחינת גובה אגן. לי יצא בחודש האחרון לבצע את התרגיל והגעתי למסקנה שצריך להתרכז בכך שקודם תתרומם עם הטורסו ואז תדחוף עם הרגליים , אם תעשה את זה הפוך אתה לא תגיע לאותם ביצועים וגם הטכניקה שלך תיראה פח.
הרגשתי ספציפית עלי שהתרגיל כמעט בודד לי את הלאטס ואת הזוקף באיזור של הרומבוידס ולא כמו דדליפט רגיל שמאמץ בעיקר את הזוקפים בתחתית ע"ש.
תן בראש , תרגיל מפחיד.

• פותח/ת השרשור
כמה דגשים :
אל תחזיק את המוט בקצה שלו , אלא אם אתה בגובה ממוצע קצת מחוץ לחישוקים (אם יש כמה אז החיצוניים ביותר).
צורת אחיזה - כמו דדליפט רגיל , תבצע אחיזה משולבת , אם אתה רגיל לאחיזה רגילה אז רגילה. הוק גריפ לטעמי אין לך סיבה לבצע .. סתם מגביל. אם אתה רוצה לכוון אותו כתרגיל לגב והגריפ מפריע לך תשתמש ברצועות (כמו שחבר'ה עושים בRDL).
מנח גוף - אתה צריך להתחיל יותר נמוך מהסטאפ של דדליפט רגיל מבחינת גובה אגן. לי יצא בחודש האחרון לבצע את התרגיל והגעתי למסקנה שצריך להתרכז בכך שקודם תתרומם עם הטורסו ואז תדחוף עם הרגליים , אם תעשה את זה הפוך אתה לא תגיע לאותם ביצועים וגם הטכניקה שלך תיראה פח.
הרגשתי ספציפית עלי שהתרגיל כמעט בודד לי את הלאטס ואת הזוקף באיזור של הרומבוידס ולא כמו דדליפט רגיל שמאמץ בעיקר את הזוקפים בתחתית ע"ש.
תן בראש , תרגיל מפחיד.
בקשר לאחיזה, אני תופס, בערך חצי אגודל אחרי הטבעות ( מוט אולימפי )
אין לי בעיה כל כך עם האחיזה, אני מבצע רגילה.
בקשר לסטאפ, ראיתי הרבה תחרויות WL ואני נכנס לסטאפ כמוהם. תחת ממש נמוך, וגוף כמעט מאונך לרצפה זה נכון לעשות ככה?

בקשר לאחיזה, אני תופס, בערך חצי אגודל אחרי הטבעות ( מוט אולימפי )
אין לי בעיה כל כך עם האחיזה, אני מבצע רגילה.
בקשר לסטאפ, ראיתי הרבה תחרויות WL ואני נכנס לסטאפ כמוהם. תחת ממש נמוך, וגוף כמעט מאונך לרצפה זה נכון לעשות ככה?
WLרים יכנסו לסטאפ כאשר הכתפיים שלהם לפני המוט ככה שה4 ראשי ישחק משחק גדול יותר בהרמה .. אתה תרצה שקו הכתפיים שלך ימוקם מעל המוט.

• פותח/ת השרשור
WLרים יכנסו לסטאפ כאשר הכתפיים שלהם לפני המוט ככה שה4 ראשי ישחק משחק גדול יותר בהרמה .. אתה תרצה שקו הכתפיים שלך ימוקם מעל המוט.
הפלג גוף עליון בצורה כזאתי \ הידיים בקו ישר עם המוט והתחת ממש נמוך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית