הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בכתף?

dalailama

משתמש מתחיל
61
2
נק' מוניטין:
2
61
2
בגלל שכמה ימים לא הייתי במכון בגלל כאבי גב, אז השתעממתי בבית, וסתם מתוך שעמום עשיתי אתמול הרחקה לצדדים בלי משקל ככה סתם איזה 150 פעם בבת אחת, זה ממש עייף לי את הכתף ועכשיו יום אחרי זה יש לי כאבים בכתף שמאל, יכול להיות שנפצעתי מזה? ??????????????????????????????????????????????????????????

לא עושים דברים כאלה קודם חימום מתיחות כניסה לאימון סיום אימון אל תעשה עכשיו דברים מעבר לחדר כושר אם כן אז זה תרגילי בטן ריצות הליכות חבל שתיפצע על כלום בקשר לכאבים עוד יום יומיים תדע מאמין שעד עכשיו כבר עבר לך

• פותח/ת השרשור
לא עושים דברים כאלה קודם חימום מתיחות כניסה לאימון סיום אימון אל תעשה עכשיו דברים מעבר לחדר כושר אם כן אז זה תרגילי בטן ריצות הליכות חבל שתיפצע על כלום בקשר לכאבים עוד יום יומיים תדע מאמין שעד עכשיו כבר עבר לך
תודה על העזרה, הכאבים בכתף עברו לי אז כנראה זאת לא פציעה, אבל יש לי בעיה אחרת, אשמח אם תוכל לעיין ולהביע את דעתך בנושא:

https://www.lbs.co.il/threads/54016/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית