עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד כל מה שאתה יודע, בעיקר אם מותר להתאמן, כמה זמן צריך לנוח (גם מיחסי מין) .. בן כמה אתה ולמה הניתוח בעוד כל כך הרבה זמן?אני עומד לעבור אותו..באפריל 2015 :S
אבל כבר היו לי שיחות עם 2 אורולוגים שונים על הניתוח..אז אם בא לך מידע-שוט.
תגיד כל מה שאתה יודע, בעיקר אם מותר להתאמן, כמה זמן צריך לנוח (גם מיחסי מין) .. בן כמה אתה ולמה הניתוח בעוד כל כך הרבה זמן?
יכול לא לכאוב לי כמה ימים אבל יכול לכאוב לי כאבי תופת כל היום.. כרגע האבחנה היא בדרגה קלה, איך זה שהיה לך ופתאום לא היה כלום? יכול להיות שמנוחה מטפלת בזה?בצבא אבחנו לי וריקוצלה חודש לפני שהשתחררתי, עם אולטרה סאונד והכל,
הייתי צריך ללכת לרופא לבדוק מה הרמה ואם לנתח, אז השתחררתי והלכתי לרופא אזרחי, והוא אמר שאין לי כלום ולא צריך לנתח :|
ממה שביררתי לפני, כל עוד לא כואב אפשר להתאמן כרגיל.
יכול לא לכאוב לי כמה ימים אבל יכול לכאוב לי כאבי תופת כל היום.. כרגע האבחנה היא בדרגה קלה, איך זה שהיה לך ופתאום לא היה כלום? יכול להיות שמנוחה מטפלת בזה?
אם לא ניתוח וטיפול בבעיה, מה עוד יכול לגרום לה להעלם?לי לא היה כאב בשום שלב, רק הלכתי לבדוק מה העניין עם הנפיחות שם, די בטוח שזה מזערי יחסית אבל המון(המון) חברים שלי יש\היה עשו\יעשו ניתוח,
איכשהו גם כולם מגלים את זה בזמן הצבא.
לדעתי מנוחה זה לא קשור לכלום, תבדוק אם הרמה שלך דורשת ניתוח, ועל הדרך תברר אם מותר להתאמן.
זה כנראה בגלל שבצבא בודקים את האשכים, כי עד שזה לא חובה כולנו נמנעים מבדיקה יזומהאיכשהו גם כולם מגלים את זה בזמן הצבא.
לא ממש.. בודקים אם יש לך קילה וזה שני דברים שונים, בבדיקה כזו לא מוצאים את זה, זה בא מכאבים או התנפחותזה כנראה בגלל שבצבא בודקים את האשכים, כי עד שזה לא חובה כולנו נמנעים מבדיקה יזומה
קלהבאיזו דרגה גילו לך?
לא יודע.. זה מה שאני שואל, אני אהיה יותר חכם במהלך השבוע הבא כנראהאם זה בדרגה קלה זה אומר שאפשר לוותר על ניתוח?
ויש איזו דרך להפחית את הבעיה מבלי לנתח?
לא מומלץ לוותר עליו בגלל שזה עלול להסתבך והמצב יחמיר.לא יודע.. זה מה שאני שואל, אני אהיה יותר חכם במהלך השבוע הבא כנראה
אם זה בדרגה קלה זה אומר שאפשר לוותר על ניתוח?
ויש איזו דרך להפחית את הבעיה מבלי לנתח?
לא ממש.. בודקים אם יש לך קילה וזה שני דברים שונים, בבדיקה כזו לא מוצאים את זה, זה בא מכאבים או התנפחות
לא מומלץ לוותר עליו בגלל שזה עלול להסתבך והמצב יחמיר.
הניתוח לא רציני, עברתי אותו בגיל 16. אם יש לך שאלות ספציפיות אני אענה.
תגיד כל מה שאתה יודע, בעיקר אם מותר להתאמן, כמה זמן צריך לנוח (גם מיחסי מין) .. ?
לא ממש.. בודקים אם יש לך קילה וזה שני דברים שונים, בבדיקה כזו לא מוצאים את זה, זה בא מכאבים או התנפחות