הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון

מירב

משתמש מתחיל
66
2
נק' מוניטין:
2
66
2
שלום
קיבלתי תשובה לגבי היעוץ האישי ואני מפחדת ולא שאני מזלזלת מסטודנטים אני חוששת כי רמת הנסיון לא מספקת.. איך אדע שאקבל יעוץ מקצועי ומין הסתם אם רקע ונסיון...
ושאלתי

ואני מעוניינת להוריד במשקל אני מתאמנת מידי יום כבר חמש שנים (ריצה , ספנייג )
בזמן האחרון עליתי במשקל והיום רוצה לרדת ...
ובא לי לנסות וגם שמעתי שזה טוב ואפשרי לוותר על ארוחה למשל ערב ולשתות אבקה חלב
השאלה היא איזה אבקת חלבון תתאים לי שארד במשקל ?
מתי לקחת חייב אחרי האימון או אפשר כל בוקר במקום ארוחה?

אהלן מירב וברוכה הבאה לפורום הצנוע שלנו 😃

איך תדעי ? את יכולה לשאול את האנשים כאן שבייעוץ אישי.

אישית גם אני הייתי בייעוץ, ועד היום אני עושה את התכנית אימונים של משה, מה שאת לא תמצאי בשום מכון כושר בארץ באחריות.

לגבי הניסיון שלו - את יכולה לשאול אותו, אישית חושב שהניסיון שלו מספק ושיש לו ניסיון הרבה יותר גדול מ-98% מאנשי המקצוע בארץ(חוץ מהמנהלים של הפורומים השונים כאן שגם הם אנשי מקצוע ברמה גבוהה מאוד).

הסבר קצר לגבי אבקת חלבון- אבקת חלבון היא תוסף תזונה שעוזרת לך להגיע לערכי החלבון היום יומיים במידה ואת מתקשה להגיע אליהם רק מאוכל מוצק. היא לא "מרזה" ולא "משמינה". אתן לך לדוגמא על עצמי - אני צריך לצרוך 180 גרם חלבון ביום, וקשה לי מאוד להגיע לזה רק מאוכל מוצק אז אני שותה אבקת חלבון בנוסף.

בנוגע לאיזה אבקת חלבון : יש לך פוסט של חוות דעת על אבקות חלבון שונות של כל משתמשי הפורום https://www.lbs.co.il/threads/41590/
לא משנה מתי את לוקחת אותה העיקר שבסופו של יום תגיעי לערכים שלך מבחינת חלבון-פחמימות-שומנים.

נערך לאחרונה:
אני משתמש בייעוץ האישי ואני חייב לציין שהצוות בייעוץ ברמה מאוד גבוהה לכל שאלה תקבלי תשובה מפורטת.

בנוגע לאבקת חלבון,אבקת חלבון כשמה נועדה להשלים את צריכת החלבון היומית כלומר אם את לא מצליחה להגיע מהאוכל אז מומלץ לקחת אבקת חלבון למרות שאני באופן אישי ממליץ לנסות ולהגיע מתזונה רגילה. אני לא חושב שאחת המטרות של האבקה זה ירידה במשקל..

Back
למעלה תחתית