הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PSMF איך הם לא מאבדים המון שריר?

• פותח/ת השרשור Squat
  • פורסם בתאריך

Squat

מושעה
142
6
נק' מוניטין:
-216
142
6
לפי תוצאות מאנשים שראיתי בפורומים ולפי לייל מקדונלד

הוא אמר שהמיתוס שחלבון מתפרק הוא לא נכון ומספיק פי 2.5 חלבון למשקל הגוף הרזה ואנחנו נשמור על השריר בצורה הטובה ביותר

גם עם גרעון מטורף של שומן ופחמימה

ולהשלים את שאר הדברים עם אומגה מולטי ויטמין אבץ סידן ומגנזיום

תוכנית קצת שנויה במחלוקת, לא יצא לי אישית לעשות אותה אבל מדיבור עם אנשים שעשו היא מאוד קשה נפשית ולא יודע כמה התוצאות שתגיע איתה יהיו טובות יותר מ-UD2 לדוגמא.

תוכנית קצת שנויה במחלוקת, לא יצא לי אישית לעשות אותה אבל מדיבור עם אנשים שעשו היא מאוד קשה נפשית ולא יודע כמה התוצאות שתגיע איתה יהיו טובות יותר מ-UD2 לדוגמא.
UD2 של לייל מקדונלד שמעתי עליה.. פעם רציתי לעשות PSMF אבל וותרתי והתעניניתי בה ומשום מה לא קראתי עליה המון

אפשר לדעת איך היא שונה מדל פחמימה רגיל ?

UD2 של לייל מקדונלד שמעתי עליה.. פעם רציתי לעשות PSMF אבל וותרתי והתעניניתי בה ומשום מה לא קראתי עליה המון

אפשר לדעת איך היא שונה מדל פחמימה רגיל ?
PSMF פשוט המטרה היא מלא חלבון מינימום שומן ומינימום פחמימה תנסה לאכול קילו חזה עוף ואתה בPSMF ..

בשביל נסיון ממליץ אבל בשביל הבריאות זה נורא. ניסיתי את הדייטה של לייל ושל מאורו פסקל, ועוד דייטה קטוגנית. כל הדייטות "עבדו" בטווח הקצר, אבל אחרי החזרה לתפריט רגיל (100-300 גרם פחמימה) אתה תעלה כמות ממש גדולה של נוזלים. דייטה קשה מנטלית מאוד. על 30 גרם פחמימה עוד "אפשרי" לחיות כמה זמן אבל על קטוגנית דלה AKA מתחת ל10 ואפילו 5 גרם פחמימה מאוד אבל מאוד קשה. אני זוכר אכלתי רק אבל רק טחינה גולמית,ממש קצת טבורוג(2.5 גרם פחמימה ל 100 גרם) , אגוזים,גרעיני דלעת והרבהההה בשר ודגים. נשמע טוב אבל היה לי כאב ראש תמידי,סחרחורות,קושי להתרכז,חולשה בחדר כושר והיה מרוקן מגליקוגן. לא היה לא כוח,לא אטרף.. תוצאות היו.. עשיתי דייטה של לייל כחודש וחצי, דייטה עם עקרון דומה של פסקל כ3 שבועות ודייטה קטוגנית(פחות מ10 גרם) כשבועיים. בכל הדייטות ירדתי שומן אבל! גם איבדתי שריר בדייטה הקטוגנית (צרכתי כ-300 גרם שומן ביום). הייתי ממליץ בשביל החוויה או אם אתה מתחרה או אם אתה מעונין לרדת מתחת ל8(מה שהייתה המטרה שלי). בכל מקרה היו לי בהתחלה בעיות בלימודים ואחרי איזה 3 שבועות גם במיטה. לכן תזהר מזה ותשלים עם מולטי ויטמין כי אני לא עשיתי את זה ומה הפלא שהיו לי תופעות לוואי מטורפות.. הקטע שאני נגד מולטי ויטמינים אבל באותו הזמן בספר דייטה אנאבולית של מאורו קראתי שבשום אופן גם לא לאכול ירקות.. בכל מקרה כשאתה "יורד" או משנה את הדייטה אתה תחזיר הרבה משקל נוזלים,תעלה בכוח דרסטית וכו. אם אתה עושה תוכנית חיטוב עם תזונה קטוגנית זה יכול לעזור אבל תוכנית "כח" בלי פחמימה היא פשוט רעיון גרוע. שוב נסיון אישי. תנסה ואלי תהיה הראשון שATP שלו משתקם משומן ולא מסוכר.. בכל מקרה תעדכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית