הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ההתקדמות שלי עד כה.

Liverpool

משתמש פעיל
444
11
נק' מוניטין:
72
444
11
התמונות האלו הן מסוף נובמבר של שנה שעברה במצב יבש אחרי חיטוב לא חכם 1.71 מ' משקל 59 קילו.
sgei.png 3h9w.png

והתמונות האלו מעכשיו 1.71 מ' שוקל 69 קג
זה המסה הראשונה שניהלתי אותה ברצינות.
מקפיד כל שבוע לעלות במשקל עד כחצי קילו אוכל עם תפריט מקפיד על פי 2.2 חלבון מהגוף לאחרונה הוספתי שומן לתפריט כי פשוט לא היתי אוכל לפני וראיתי תוצאות.
בהחלט לא התוצאות שהיתי רותה לראות עליתי בהרבה מאוד שומן אבל עליתי קצת גם בשריר.
הבעיה היא שאני מתחיל לא לאהוב את איך שאני נראה וזה בעיה שממש מציקה לי.
לאחרונה חשבתי לעשות שוב חיטוב מה שנראה לי ממש לא חכם.

ג

קבצים מצורפים

• IMG_3485.PNG
    IMG_3485.PNG
    KB 222 · צפיות: 620
  • IMG_3490.PNG
    IMG_3490.PNG
    KB 190.8 · צפיות: 506
לא הייתי מתחיל חיטוב במצבך, בסוף החיטוב שלך נראת לא טוב לדעתי, עכשיו אתה חוזר להראות כמו שגבר צריך להראות תמשיך מסה בראבק בלי פלוס קלורי גבוה מדי, תשלב קצת אירובי אם הנוזלים מפריעים לך

צריך לעלות בין 5-10 ק"ג לטעמי ואז לחטב.

בנוסף למה שיוגב כתב, כדי להעביר את הקיץ בשלום יחסית, תעבור למאזן נייטראלי/חיובי קל מאוגוסט/ספטמבר תמשיך עם המאסה עד אחרי החורף ותתחיל לחטב.

• פותח/ת השרשור
כן התקדמתי אבל לא יותר מדי.
מאוד קשה לי להתקדם במשקלים וזה קורא לאט מאוד אצלי.
העליה הכי גדולה היתה בתקופה שהוספתי קלוריות והתחלתי לצרוף קריאטין.
באותה תקופה עלו לי המשקלים בבום יחסית ומאז בקושי זז.

אתה עושה משהו לא נכון כנראה.. מה התוכנית אימונים , מאיזה מקורות מגיע החלבון? כמה פחמימה? ( וגם המקורות) , כמה קלוריות אתה עומד ביום?

• פותח/ת השרשור
איי ביי 4 פעמים בשבוע תוכנית שלקחתי מהאתר פה
A
סקוואט
לחיצת רגליים
תאומים בסמיט
בנצ'
לחיצת חזה בשיפוע חיובי
פרפר במכונה
לחיצה צרפתית
ויד אחורית בקבלים
בטן
B
דד ליפט
מסור עם משקולות
מתח
מיליטרי פרס
הרמת ידיים לצדדים (כתפיים)
יד קדמית על ספסל עם מוט W
פטישים
חלבון יש לי 140 גרם שזה חלבון מלא וכל השאר מאורז וכאלו.
פחמימה 400 גרם כול זה בלי לחם.
שומן יוצא לי איזה 80.
ומגיע לכ 3000 קל' ביום
עולה במשקל משבוע לשבוע
רק הבעיה היא שאני נשאר תקוע במשקלי עבודה.
אין לי מושג מה לעשות בהקשר של זה אני עולה במשקלי עבודה במקרים נדירים.
פעם אחרונה שהיתה לי עליה במשקלים זה אחרי שהתחלתי לתסף בקריאטין ותוך כדי העלתי שומן בתפריט.
חבר לא מזמן העיר לי על האימונים שלי הוא טוען שאני לא נותן את עצמי עד הסוף באימון.
כלומר כשאני מגיע לסוף הכח שלי בסט אני לא נותן עוד 1 או 2 חזרות נוספות (כאילו עושה לעצמי חיים קלים יותר)
ויש בזה משהו כי שמתי לב שיש תרגילים שיכולתי לעלות במשקל ולא עשיתי את זה.
אני לא יודע אם זה פאקטור בחוסר ההתקדמות או לא אבל היתי צריך לשתף...

אין פלא שאתה עולה בהרבה שומן - ה RMR שלך הוא 2000 (הנחתי שאתה בן 19,לא קריטי לכאן או לכאן) ככה שפלוס של 500 קלוריות מביא אותנו ל-2500 קלוריות - איך הגעת ל-3000 למען השם? למה לא פשוט לשבת ולקרוא במקום לעשות שטויות..?

לגבי זה שאתה לא עולה במשקלים עם כמות כזו של קלוריות - מוזר מאוד. אני במקומך הייתי עובר לתוכנית כוח פרופר, SS ככל הנראה (כן, אתה אומנם לא מתאמן יום אבל אתה עדיין מתאמן מתחיל). מבטיח לך שתתקדם במשקלים.
בנוסף, לנתינה של ה-110% באימונים יש השפעה מאוד גדולה. היום הגעתי לסט האחרון של הבנצ' בהרגשה לא משהו, הכנסתי לעצמי למוח שאני דופק את האמא של הבנץ' עכשיו ויהי מה - עוד שניה שלחתי את המוט לתקרה מהאטרף. תיכנס לאימונים עם כל הגוף, פיזית ונפשית.

• פותח/ת השרשור
אין פלא שאתה עולה בהרבה שומן - ה RMR שלך הוא 2000 (הנחתי שאתה בן 19,לא קריטי לכאן או לכאן) ככה שפלוס של 500 קלוריות מביא אותנו ל-2500 קלוריות - איך הגעת ל-3000 למען השם? למה לא פשוט לשבת ולקרוא במקום לעשות שטויות..?

לגבי זה שאתה לא עולה במשקלים עם כמות כזו של קלוריות - מוזר מאוד. אני במקומך הייתי עובר לתוכנית כוח פרופר, SS ככל הנראה (כן, אתה אומנם לא מתאמן יום אבל אתה עדיין מתאמן מתחיל). מבטיח לך שתתקדם במשקלים.
בנוסף, לנתינה של ה-110% באימונים יש השפעה מאוד גדולה. היום הגעתי לסט האחרון של הבנצ' בהרגשה לא משהו, הכנסתי לעצמי למוח שאני דופק את האמא של הבנץ' עכשיו ויהי מה - עוד שניה שלחתי את המוט לתקרה מהאטרף. תיכנס לאימונים עם כל הגוף, פיזית ונפשית.
2500 זה שמעט הנטרלי שלי.
ה RMR שלי זה 2000 כמו שאמרת תוסיך לזה את היום עבודה הפיזי שלי ואת האימון משקולות יוצא לך 3000 בארך
עשיתי עכשיו חישוב חדש וזה יוצא לי לא יותר מ 2800 קל' ליום

נערך לאחרונה:
כל אימון משקולות נעריך כ-100 קל' כנהוג.
זה נותן לנו בחישוב שבועי לפי ארבעה אימונים בשבוע ניטרלי של 2060 קל' משמע 2560 לאחר הפלוס. שוב - איך 2800/3000?!
בכל מקרה - נניח ואתה סוחר לא להאמין לי - התוצאות מדברות בעד עצמן - עלית ביחסית הרבה שומן לעומת מסת שריר. תעבור ל SS, תתחיל מ-2500. כשתיתקע תוסיף 100 ר
קל' וחוזר חלילה. רק טוב ייצא לך מזה, ככה לומדים את הגוף.

• פותח/ת השרשור
כל אימון משקולות נעריך כ-100 קל' כנהוג.
זה נותן לנו בחישוב שבועי לפי ארבעה אימונים בשבוע ניטרלי של 2060 קל' משמע 2560 לאחר הפלוס. שוב - איך 2800/3000?!
בכל מקרה - נניח ואתה סוחר לא להאמין לי - התוצאות מדברות בעד עצמן - עלית ביחסית הרבה שומן לעומת מסת שריר. תעבור ל SS, תתחיל מ-2500. כשתיתקע תוסיף 100 ר
קל' וחוזר חלילה. רק טוב ייצא לך מזה, ככה לומדים את הגוף.
אוקי מקבל את זה.
אבל אם תסתכל על זה אחרת עליתי 11 קילו בחצי שנה האם זה באמת הרבה מדי?
הרי לפי מה שאתה אומר היתי אמור לעלות הרבה בזמן קצר...

אוקי מקבל את זה.
אבל אם תסתכל על זה אחרת עליתי 11 קילו בחצי שנה האם זה באמת הרבה מדי?
הרי לפי מה שאתה אומר היתי אמור לעלות הרבה בזמן קצר...
11 קילו בחצי שנה זה אפילו פחות ממה שהיית אמור כביכול לעלות עם פלוס של "רק" 500 קל'.
זה אומר דבר אחד - אתה חושב שאתה אוכל 3000 קל', אבל אתה אפילו לא קרוב. או זה, או שאתה משלב הרבה אירובי ולא ציינת את זה.

פלוס של נניח 900 קלוריות ביום כפול חצי שנה מביא אותנו לעלייה של כ-24 ק"ג, כאשר פלוס של 500 קל' יביא אותנו בחצי שנה לעלייה של כ-13.5 ק"ג. אתה עלית "רק" 11 בחצי שנה - עשה בדק בית (שלא תבין לא נכון - לעלות 11 קילו בחצי שנה זה אחלה, פשוט כזה לא מלווה בעלייה רצינית במסה ו/או במשקלי עבודה זה די עלייה מבוזבזת).

מה לגבי לעבור ל-SS?

• פותח/ת השרשור
ניסיתי ss בתחילת מסה לא עזר לי ממש ונראה לי די מיותר להתחיל אותה באחוז שומן כזה גבוה?
ואיך זה יתרום למסת שריר שלי?

אין דבר כזה לא עזר לי, יש דבר כזה לא עשית נכון.

לגבי האחוז שומן - נתון להחלטתך. אתה די דורך במקום אז כדאי שתחליט.

לגבי איך זה יעזור למסת שריר - יגדיל אותה אומר לך משהו? ;-)

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה לא עזר לי, יש דבר כזה לא עשית נכון.

לגבי האחוז שומן - נתון להחלטתך. אתה די דורך במקום אז כדאי שתחליט.

לגבי איך זה יעזור למסת שריר - יגדיל אותה אומר לך משהו? ;-)
אני חושב שאני אתחיל SS כמו שאמרת ואנסה לעלות במשקלים.
אבל לפעמים אני חושב שהבעיה היא אצלי בגוף ואולי כדאי לבדוק את זה

לא, אין לך שום בעינ בגוף. תאכל כמו שצריך, תישן כמו שצריך ותתאמן ח-ז-ק-! יהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית