עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אכן בשר אורגי...למה כלכך יקר שם?מה ההבדל בניהם לבין סופרים רגילים?שאלתי כמה עולה אנטריקוט אמרו לי 189 שקל לקילו ,סינטה 159 שקל לקילו ,חזה עוף 50 שקל לקילו , מה הם כאילו מגדלים תבשר לא הבנתי?
המחיר כי זה סופר אורגני.איפה יש קצביות טובות באיזור אשדוד-אשקלון?
בגלל שהתרנגולת טיילה בחופשיות כמו פריס הילטון , ולא עברה עינויים בחייה כמו המובטל בטיטו. קיצר חנות של פלצנים.
מר בני יהודה, אני טעמתי עוף אורגני ועוף רגיל וההבדל בינהם לא מצדיקים תוספת של עשרות שקלים לקילו. ככה שזה עדיין חנות של פלצנים לדעתי.מר שובבני , תתפלא או לא, פרות / עופות / ושאר בע"ח שגודלו בתנאי " חופש " ניאותים, ורעו באחו, טעימים לאין ערוך מאשר חיות כלואות, מוזרקות אנטיביוטיקה, ומעונות שאתה אוכל.
שהיתי בנפאל כמה חודשים, ואכלתי שם תרנגולות , וכבשים שרעו בהרים. הם הרבה יותר טעימים מניח שגם בריאים מהזבל שאנו אוכלים פה.
גילוי נאות : גם אני אוכל זבל מוזרק אנטיביוטיקה, כי זה זול ונגיש יותר.
יותר מ20 שקל לקילו אני לא משלם בשום מצב. ככה שהבעיה היא ששודדים אותך.אני קונה קילו חזה עוף ב - 40 ש״ח אז להוסיף 10 שקלים ולהימנע מאמטיביוטיקה, לא יקרה מזה כלום.
חזה עוף פרוס (שניצל), קילו ב - 40... זה מה שאני זוכר, אני אבדוק אם זה באמת ככה.יותר מ20 שקל לקילו אני לא משלם בשום מצב. ככה שהבעיה היא ששודדים אותך.
ברגע שאתה רוכש כרטיס מועדון ב 10 שח המחירים צונחים. להלן המחירים לחברי מועדון לחודש יוני :למה כלכך יקר שם?מה ההבדל בניהם לבין סופרים רגילים?שאלתי כמה עולה אנטריקוט אמרו לי 189 שקל לקילו ,סינטה 159 שקל לקילו ,חזה עוף 50 שקל לקילו , מה הם כאילו מגדלים תבשר לא הבנתי?
שום דבר. עניין של טעם.מה רע באנטריקוט מיושן ?
כל מיני שאריות לאחר הפירוק של הפרה. בשר דיי שמן.איזה בשר זה הבשר טחון?