הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סירטונים מאימונים של קאטלר (די מעודכנים)

לא יודע למה אבל תמיד הסרטונים האלה נראים כאילו עשו אותם רק בשביל איזו הצגונת קטנה של הבודיבילדר עצמו לאתר שלו או משהו אבל תכלס האימונים שלהם פי כמה יותר קשים ומפרכים.

אני נוטה להסכים. אני מאמין שהם כן מתאמצים בזמן ביצוע תרגיל/ פוזה, אך קשה לי להאמין שהם יתישו את עצמם עד כלות הנשימה. אני חושב שמספר הפעמים שהם יצלמו כל חלק יתישו אותם יותר מאשר משקלי העבודה.

בוא נגיד ככה-האימונים שלו בסרטונים לא נראים אימונים שמביאים תואר מר אולימפיה,הוא לא נראה יותר מידי מתאמץ.

בוא נגיד ככה-האימונים שלו בסרטונים לא נראים אימונים שמביאים תואר מר אולימפיה,הוא לא נראה יותר מידי מתאמץ.

מסכים ביותר. לזכותם ייאמר שהם יודעים לעמוד מול מצלמה, בניגוד ללא מעט דוגמנים קונבנציונלים ( עם או בלי מרכאות).

לא זכור המקור, אך קראתי ראיון בו אומר מפתח הגוף שהעמידה מול המצלמה עזרה בשיפור יכולת הצגת השרירים.

תמיד עלתה בי המחשבה האם הם ירצו שהמתחרים שלהם יראו איך הם מתאמנים,הרי ברור שלכל אחד מה יש את השטיקים שלו שהוא שומר לעצמו,לכן נראה לי הזוי שהם באמת יצלמו אימונים ברמה גבוהה שלא כמו האימונים המצחיקים האלה בסירטונים הנ"ל.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיש יותר מדי חידושים באימונים שהם עושים, השיא שאני חושב עליו זה החציי חזרות של רוני בבנץ פרס..

אגב, יש קטעים של רוני ששם רואים שהוא מוציא 100 אחוז ממנו, אני חושב שזה תלוי על איזה בן אדם אנחנו מדברים

ראיתי פעם סירטון שלו עושה חצי פרונט סקאווט בסמית' מאשין 😣

אבל האנאבולים שהוא לוקח - כן.

למרות שאני נוטה להסכים אתך במידה מסויימת, ע"פ הפרשנות שלי את דברייך, אני לא מסכים שהכימיקלים שהם (מתחרי העלית) צורכים הם לבדם המדרגות אל תארים.

באשר לנושא גילוי המידע האמיתי על התוכניות, אני לא חושב שאפשר לתת תשובה קונקרטית. כל אחד רוצה לשמור על יתרון, תוך כדי אימוץ דפוסי פעילות מתאימים באימונים, תזונה ודרך מחשבה. לכאורה, כל אחד פועל על פי מה שמתאים לו. יחד עם זאת, כל אחד חושש שמה שמצליח עבורו יכול להצליח למישהו אחר, ואפילו יותר.

יש לזכור שכל הכתבות (כמעט ללא יוצאי דופן) נכתבות על ידי אנשי מערכת בשיתוף עם מפתח/ת גוף. גם אם מפורסם אחרת, אין סיבה שלא להטיל ספק בכך. השורה התחתונה היא שאני מקבלים את האג'נדה של המערכת בלבוש הנסיון של מפתח/ח הגוף.

פשוט מצלמים אותם מתאמנים, כאילו שזה מה שעושה את ההבדל.. החצי תנועה בסמית'

Back
למעלה תחתית