הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Eliyahu Henkin - Some Wars Must Be Fought Alone

מדהים אליהו! המידות של הנפח הזה לא נתפסות.
מעניין אותי, הרי אימון כזה לוקח המון זמן, מה אתה מכניס לגוף חוץ ממים במהלך סשן כזה?

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

60 עד 90 גרם אבקת חלבון + 250 גרם סוכר. לא כל אימון לוקח 5 שעות, כרגיל סביבות 4. אבל סיום שלב הנפח, בצירוף חימום מאוד איטי והפרעות - הסתכם לכך.

🙌 לא פחות ממדהים

בשלב העצימות אתה גם עושה בוקס סקוואט ?
אתה לא מרגיש שלפני נתחרות צריך לחזור קצת לסקוואט רגיל או שאתה עושה גם את זה ?

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

🙌 לא פחות ממדהים

בשלב העצימות אתה גם עושה בוקס סקוואט ?
אתה לא מרגיש שלפני נתחרות צריך לחזור קצת לסקוואט רגיל או שאתה עושה גם את זה ?

בשלב העצימות נמצא גם בוקס סקוואט וגם רגיל. איך בדיוק - יש הרבה מה לכתוב, איך כמה ולמה.

תודה לכולם!!

הרבה מאוד כח! כל הכבוד.

כמה חלבון אתה עומד ליום?
וכמה קלוריות אתה מעריך שאתה מכניס ביום?
(שוקל 115~ כן?)

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

הרבה מאוד כח! כל הכבוד.

כמה חלבון אתה עומד ליום?
וכמה קלוריות אתה מעריך שאתה מכניס ביום?
(שוקל 115~ כן?)

מה שאני עושה הוא לאו דווקא אידיאלי. שיקולי תקציב, שיקולי דברים שנוח יותר לקחת לעבודה מול דברים שנוח פחות, כמו כן דברים שדורשים יותר התעסקות ודברים שפחות - כל אלה מגבילים אותי לא במעט, מול מה שהייתי עושה בתנאים יותר נוחים. על כל פנים, אני מנסה להיות על בערך 250 גרם חלבון ביום, קלוריות: אכול כפי יכולתך, ואל תשכח פחמימות והרבה.

בעזהי"ת

מה שאני עושה הוא לאו דווקא אידיאלי. שיקולי תקציב, שיקולי דברים שנוח יותר לקחת לעבודה מול דברים שנוח פחות, כמו כן דברים שדורשים יותר התעסקות ודברים שפחות - כל אלה מגבילים אותי לא במעט, מול מה שהייתי עושה בתנאים יותר נוחים. על כל פנים, אני מנסה להיות על בערך 250 גרם חלבון ביום, קלוריות: אכול כפי יכולתך, ואל תשכח פחמימות והרבה.

ג'אנק של ממתקים, עוגות וחטיפים וכדומה גם כן ניכנס חופשי אצלך בתפריט או שמשתמש בזה כשחסר קלוריות?

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

ג'אנק של ממתקים, עוגות וחטיפים וכדומה גם כן ניכנס חופשי אצלך בתפריט או שמשתמש בזה כשחסר קלוריות?

לא מוצא טעם בממתקים לבד, מקסימום בתור סיפתח. אבל להזמין 3 בורגרים כפולים, ולשתות איתם 1.5 ליטר של משהו מתוק, מסודר מעולה ל'ארוחת אחרי העבודה אין לי כוח לכלום', בדיי אוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית