Bench PR's across the board

• פותח/ת השרשור Sn0wyXD
  • פורסם בתאריך
אתה מרים תחת כל חזרה
גם אני, רק בתחרות אני מצמיד ישבן.
לא זכור לי pr שלי עם ישבן צמוד, גם ה187.5 האחרון שעשיתי ניתק ישבן.
היי, מלא PRים בבנץ' בזמן האחרון. בהתחשב בעובדה שהבנץ' תמיד היה הweak link אצלי מתוך השלושה אני מאוד שמח עם הפרוגרס בכמה חודשים אחרונים:

84 קילו
1.85
בן 18

מרשים, איפה אתה גר? הריצוף ממש מוכר לי.

גם אני, רק בתחרות אני מצמיד ישבן.
לא זכור לי pr שלי עם ישבן צמוד, גם ה187.5 האחרון שעשיתי ניתק ישבן.

מרשים, איפה אתה גר? הריצוף ממש מוכר לי.
גם לך כתבתי על זה מצד שני אצלך זה עדיין 185 ולא 120
יש חוקי תחרות לא סתם כי זה נותן סטנדרט אחיד לכולם אחר כך אחד יכול לעשות איך שבא לו אחד לא נוגע בחזה השני מקפיץ הכל מקובל

גם לך כתבתי על זה מצד שני אצלך זה עדיין 185 ולא 120
יש חוקי תחרות לא סתם כי זה נותן סטנדרט אחיד לכולם אחר כך אחד יכול לעשות איך שבא לו אחד לא נוגע בחזה השני מקפיץ הכל מקובל
אבל הוא לא עשה את זה בתחרות, לכן זה קטנוני למחוק את ההישג שלו, מספיק לומר לו שבתחרות זה לא עובר כדי שלא יהיו הפתעות במידה ויחליט להתחרות.

אבל הוא לא עשה את זה בתחרות, לכן זה קטנוני למחוק את ההישג שלו, מספיק לומר לו שבתחרות זה לא עובר כדי שלא יהיו הפתעות במידה ויחליט להתחרות.
אם אתה עושה סקוואט עם עשירית טווח תנועה תגיד לי גם כל הכבוד על ההישג?

אם אתה עושה סקוואט עם עשירית טווח תנועה תגיד לי גם כל הכבוד על ההישג?
זה שונה.
אבל כבר ראיתי כאן סקוואטים שלא שוברים מקביל, זה אותו דבר מבחינתי, ותמיד הגבתי בהתאם, עם "כל הכבוד, אבל תדע שזה לא עובר תחרות".

זה שונה.
אבל כבר ראיתי כאן סקוואטים שלא שוברים מקביל, זה אותו דבר מבחינתי, ותמיד הגבתי בהתאם, עם "כל הכבוד, אבל תדע שזה לא עובר תחרות".
למה זה שונה?
סקוואט שלא שובר מקביל זה סווראט שלא דובר מקביל לא משנה הזווית

היי, מלא PRים בבנץ' בזמן האחרון. בהתחשב בעובדה שהבנץ' תמיד היה הweak link אצלי מתוך השלושה אני מאוד שמח עם הפרוגרס בכמה חודשים אחרונים:

84 קילו
1.85
בן 18

כל הכבוד!

אבל לא ראיתי אפילו חזרה אחת 😭

טוב שלא אמרת שהכל פסול כי הוא לא השתמש בפלטות של אלייקו. ב-127.5 התחת עלה אולי בכמה מ"מ ואני אישית ראיתי מספיק בנצ'ים בתחרויות עם תזוזה יותר גדולה מזאת שקיבלו גוד ליפט. האנולגיה שלך לעשירית סקוואט לא בכיוון בשום צורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית