עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחר אבדוק לך היום פשוט אין פה אף אחד שיכול ליתיכול לסדר לי כניסה?
יאללה תעדכן נגיע באמצע השבוע נצטלם ביחד יא נטורל אסטטיק סיק קאנט שרדד אס פאק אחד שכמותךמחר אבדוק לך היום פשוט אין פה אף אחד שיכול לי
אנסה לדבר איתם אבל לצילום על תבנה עלי קטן מידי לידךיאללה תעדכן נגיע באמצע השבוע נצטלם ביחד יא נטורל אסטטיק סיק קאנט שרדד אס פאק אחד שכמותך
גם אני, רק בתחרות אני מצמיד ישבן.אתה מרים תחת כל חזרה
היי, מלא PRים בבנץ' בזמן האחרון. בהתחשב בעובדה שהבנץ' תמיד היה הweak link אצלי מתוך השלושה אני מאוד שמח עם הפרוגרס בכמה חודשים אחרונים:
84 קילו
1.85
בן 18
גם לך כתבתי על זה מצד שני אצלך זה עדיין 185 ולא 120גם אני, רק בתחרות אני מצמיד ישבן.
לא זכור לי pr שלי עם ישבן צמוד, גם ה187.5 האחרון שעשיתי ניתק ישבן.
מרשים, איפה אתה גר? הריצוף ממש מוכר לי.
אבל הוא לא עשה את זה בתחרות, לכן זה קטנוני למחוק את ההישג שלו, מספיק לומר לו שבתחרות זה לא עובר כדי שלא יהיו הפתעות במידה ויחליט להתחרות.גם לך כתבתי על זה מצד שני אצלך זה עדיין 185 ולא 120
יש חוקי תחרות לא סתם כי זה נותן סטנדרט אחיד לכולם אחר כך אחד יכול לעשות איך שבא לו אחד לא נוגע בחזה השני מקפיץ הכל מקובל
אם אתה עושה סקוואט עם עשירית טווח תנועה תגיד לי גם כל הכבוד על ההישג?אבל הוא לא עשה את זה בתחרות, לכן זה קטנוני למחוק את ההישג שלו, מספיק לומר לו שבתחרות זה לא עובר כדי שלא יהיו הפתעות במידה ויחליט להתחרות.
זה שונה.אם אתה עושה סקוואט עם עשירית טווח תנועה תגיד לי גם כל הכבוד על ההישג?
למה זה שונה?זה שונה.
אבל כבר ראיתי כאן סקוואטים שלא שוברים מקביל, זה אותו דבר מבחינתי, ותמיד הגבתי בהתאם, עם "כל הכבוד, אבל תדע שזה לא עובר תחרות".
למה זה שונה?
סקוואט שלא שובר מקביל זה סווראט שלא דובר מקביל לא משנה הזווית
יש טענות נגד הסקואט של הבחור?
זפזפ תראה סקואט שלו, כל אחדאיזה דקה
עשיתי פספסתי כל סקוואט שהיה בסרטון אני מהטלםוןזפזפ תראה סקואט שלו, כל אחד
כי זה לא בנץ' עם עשירית תנועה כאן.למה זה שונה?
סקוואט שלא שובר מקביל זה סווראט שלא דובר מקביל לא משנה הזווית
אבל עכי זה לא עובר תחרות בטח סתם אפס שלא שובר מקביל לולולכי זה לא בנץ' עם עשירית תנועה כאן.
זו ההגדרה של התעללות עצמית.
קרב ובא 😃כל הכבוד!!!
מתי יבוא יום שאני אצליח ללחוץ 120 😭
היי, מלא PRים בבנץ' בזמן האחרון. בהתחשב בעובדה שהבנץ' תמיד היה הweak link אצלי מתוך השלושה אני מאוד שמח עם הפרוגרס בכמה חודשים אחרונים:
84 קילו
1.85
בן 18
אבל לא ראיתי אפילו חזרה אחת 😭
יודע מה בנצ' שהתחת לא עלה אבל 9/10 טווח תנועה מה אומר על זה?כי זה לא בנץ' עם עשירית תנועה כאן.