עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפילו לא אחת???אבל לא ראיתי אפילו חזרה אחת 😭
אתה כל דבר יש לך מה להגיד,אתה ליצן,לנושא חזק מאוד כל הכבודאתה מרים תחת כל חזרה
אבל לא ראיתי אפילו חזרה אחת 😭
היי, מלא PRים בבנץ' בזמן האחרון. בהתחשב בעובדה שהבנץ' תמיד היה הweak link אצלי מתוך השלושה אני מאוד שמח עם הפרוגרס בכמה חודשים אחרונים:
84 קילו
1.85
בן 18
מבין שהתגעגעת אלי?אתה כל דבר יש לך מה להגיד,אתה ליצן,לנושא חזק מאוד כל הכבוד
אם אתה לא רואה שכל חזרה הוא מרים תחת לא נראה לי אתה יכול להמליץ על בבדיקת ראייהבבקשה אחי, תודה לי אח״כ.
מבין שהתגעגעת אלי?
אם אתה לא רואה שכל חזרה הוא מרים תחת לא נראה לי אתה יכול להמליץ על בבדיקת ראייה
אוי לא הוא לא עמד בתנאי שרירותי להרמה אז הוא לא עשה חזרה אחת אוי ואבוי ההרמות שלו לא עוברת. בipf ביזיון 😭
סבבה לפי אותו היגיון לעשות סקוואט עם 1/10 טווח תנועה זה גם יפה סל הכל זה לא עמד בתנאי שרירותי להרמהאוי לא הוא לא עמד בתנאי שרירותי להרמה אז הוא לא עשה חזרה אחת אוי ואבוי ההרמות שלו לא עוברת. בipf ביזיון 😭
1/10 טווח תנועה
הגבתי את זה על זה שבחור אמר שזה הגדרה שרירותית הכל זה הגדרות שרירותיותהסתכלתי שוב על ההרמה, הוא כן מרים תחת אבל זה ממש לא 1/10 טווח תנועה אם נקביל את זה לסקוואט...
לא נראה לי שזה עובר תחרות.
מבין שהתגעגעת אלי?
הוא בתחרות?סבבה לפי אותו היגיון לעשות סקוואט עם 1/10 טווח תנועה זה גם יפה סל הכל זה לא עמד בתנאי שרירותי להרמה
מת על התגובות שלךהוא רגיל לשלשל מהפה..
בוא אימון ביחדמבין שהתגעגעת אלי?
אני מנסה להכנס לאוניברסיטה אם אצלי מבטיח לשלוח לך הודעה (או שתבוא להתאמן איתי)מת על התגובות שלך
בוא אימון ביחד
תיכול לסדר לי כניסה?אני מנסה להכנס לאוניברסיטה אם אצלי מבטיח לשלוח לך הודעה (או שתבוא להתאמן איתי)
במקרה הכי גרוע אוקטובר כנראה אני חוזר להתאמן איתך