הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bench PR's across the board

• פותח/ת השרשור Sn0wyXD
  • פורסם בתאריך
אבל לא ראיתי אפילו חזרה אחת 😭

בדיקות עיניים: למה חשוב להיבדק ומתי? | שירותי בריאות כללית

בבקשה אחי, תודה לי אח״כ.
היי, מלא PRים בבנץ' בזמן האחרון. בהתחשב בעובדה שהבנץ' תמיד היה הweak link אצלי מתוך השלושה אני מאוד שמח עם הפרוגרס בכמה חודשים אחרונים:

84 קילו
1.85
בן 18

כל הכבוד אחי! מרשים מאוד במיוחד לגילך

מבין שהתגעגעת אלי?

אם אתה לא רואה שכל חזרה הוא מרים תחת לא נראה לי אתה יכול להמליץ על בבדיקת ראייה

אוי לא הוא לא עמד בתנאי שרירותי להרמה אז הוא לא עשה חזרה אחת אוי ואבוי ההרמות שלו לא עוברת. בipf ביזיון 😭​

אוי לא הוא לא עמד בתנאי שרירותי להרמה אז הוא לא עשה חזרה אחת אוי ואבוי ההרמות שלו לא עוברת. בipf ביזיון 😭​
סבבה לפי אותו היגיון לעשות סקוואט עם 1/10 טווח תנועה זה גם יפה סל הכל זה לא עמד בתנאי שרירותי להרמה

1/10 טווח תנועה

הסתכלתי שוב על ההרמה, הוא כן מרים תחת אבל זה ממש לא 1/10 טווח תנועה אם נקביל את זה לסקוואט...
לא נראה לי שזה עובר תחרות.

ובחזרה האחרונה גררת את הספסל איתך בהתחלה, לא בטוח אם זה בכוונה אבל לא נראה לי שזה עובד לטובתך

הסתכלתי שוב על ההרמה, הוא כן מרים תחת אבל זה ממש לא 1/10 טווח תנועה אם נקביל את זה לסקוואט...
לא נראה לי שזה עובר תחרות.
הגבתי את זה על זה שבחור אמר שזה הגדרה שרירותית הכל זה הגדרות שרירותיות

מבין שהתגעגעת אלי?

אם אתה לא רואה שכל חזרה הוא מרים תחת לא נראה לי אתה יכול להמליץ על בבדיקת ראייה

באותו רגע הוא היה בתחרות? כי אם לא, אז תפרגן לו ואם אין לך משהו חכם לכתוב, אל תכתוב ואם ממש בא לך להעיר לו על הישבן אז פשוט תגיד בצורה נורמלית ולא כמו שעשית

סבבה לפי אותו היגיון לעשות סקוואט עם 1/10 טווח תנועה זה גם יפה סל הכל זה לא עמד בתנאי שרירותי להרמה
הוא בתחרות?

לא

שיעשה מה שבאלו אז

אם לעשות 1/10 סקואט היה מקדם אותי גם אני הייתי עושה את זה

היה פה בחור שלא אנקוב בשמו עם רגליים שמביישות כל אחד פה ועשה רבע סקואטים. לך תתווכח עם תוצאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית