הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארגון בריאות ענק בארה"ב: תזונה בלי בשר - בריאה יותר

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך

Rhino

מושעה
3,940
3,418
נק' מוניטין:
11,056
3,940
3,418
ynet פרסמו היום את הכתבה הזו, בה הם המליצו להימנע מעוף,בשר,מוצרי חלב וביצים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4466415,00.html
כמובן, שבין מה שynet כותבים לבין מה שבאמת נכתב במחקר, עולם ומלואו
הנה, תראו בעצמכם: (נלקח מתגובה לכתבה)
https://healthy.kaiserpermanente.or...EzxGdQcpJwFmsD1YoZ6itS-ttMQjZ_Prm-YPHOKHcg!!/

Dig into dairy.
Eat 3 servings a day of low-fat or nonfat dairy, such as milk, cheese or yogurt. A serving is 8 ounces of milk, 1 cup of yogurt, or 1 1/2 ounces of cheese (about the size of 2 dice). If you don't or can't drink milk, choose lactose-free products (such as soy milk and soy yogurt). Find out if you're getting enough calcium in your diet.

Go lean with protein.
Eat 5 1/2 ounces of lean meat, chicken, or fish. You can also serve up the equivalent amount of beans, tofu, or other protein-rich alternatives to meat.

אם תחפשו מידע על הכותבים תגלו שזה לא כ''כ מפתיע

ואחריי זה הם מופתעים למה העיתונות בארץ כזו מחורבנת

אני לא קראתי הרבה אחרי הכותרת, אבל זה כבר מוגזם, לא שהם הבינו לא נכון, פשוט משקרים במצח נחושה

כותבי הכתבה הם האנשים מאחורי קבוצת הפייסבוק ״טבעונות טרד לחיים״, הכתבה סטיגמתית עם דברים שהוצאו מהקשר ובצורה לא נכונה.

זלזול באינטליגנציה של אנשים וכתבה שמטרתה ליצור מאבקי אנטרנט של טבעונים, נמאס -_-

וואוו YNET פיששש ממש ענף להיתלות בו.
עיתון פח.😵

למה אין כאן אייקון של מישהו מקיא ?

טבעונות היום זה פופולרי, העבודה שלהם היא ליצור כתבות, כל אלה בשילוב עם אינטליגנציה של שימפנזות וזה מה שיוצא.
טבעונות זה הטרנד החדש ולהגיד ״אני טבעוני״ היום כבר מתחיל להחליף את ה״אני מתאמן״ של פעם.

טבעונות היום זה פופולרי, העבודה שלהם היא ליצור כתבות, כל אלה בשילוב עם אינטליגנציה של שימפנזות וזה מה שיוצא.
טבעונות זה הטרנד החדש ולהגיד ״אני טבעוני״ היום כבר מתחיל להחליף את ה״אני מתאמן״ של פעם.
מה שמעצבן, זה שוואינט מאוד נגיש, וכשאתה לא מבין יותר מדי וקורא כתבה שאיזה ד"ר כתב קל מאוד להאמין להם. זה הרבה יותר קל ונוח מאשר להתחיל לחפש סתירות בכתבה.

טרנד = משהו שמתלהבים בהתחלה ואחרי זמן מה כבר שוכחים מזה.
הטבעונות הזו כבר מחלחלת לכל החורים וכבר אי אפשר לקרוא לזה טרנד. יותר מדי שומעים על טבעונות וזה הגיע כבר לשיא כשהכניסו 3 או 2 דיירים טבעונים לאח הגדול.

מה שמעצבן, זה שוואינט מאוד נגיש, וכשאתה לא מבין יותר מדי וקורא כתבה שאיזה ד"ר כתב קל מאוד להאמין להם. זה הרבה יותר קל ונוח מאשר להתחיל לחפש סתירות בכתבה.
בדיוק !
כל ילדה בת 16 יוצאת בהצהרה שהיא מתחילה להיות טבעונית בגלל כל הבולשיט הזה, פשוט שטיפת מוח והנזקים שזה יכול ליצור הם גדולים מאוד. בנות בנות 16 שלא מבינות דבר וחצי דבר בתזונה ואימונים לא ידאגו לשים לב לצריכת חלבון מספקת- ככה שיוצא שהן חיות מפחמימות ושומן וזה כלכך מדאיג אותי לחשוב על זה
:/
טרנד = משהו שמתלהבים בהתחלה ואחרי זמן מה כבר שוכחים מזה.
הטבעונות הזו כבר מחלחלת לכל החורים וכבר אי אפשר לקרוא לזה טרנד. יותר מדי שומעים על טבעונות וזה הגיע כבר לשיא כשהכניסו 3 או 2 דיירים טבעונים לאח הגדול.
אני ממש רוצה להאמין שזה טרנד למרות שכמוך אני באמת חושבת שזה כבר חולי

בדיוק !
כל ילדה בת 16 יוצאת בהצהרה שהיא מתחילה להיות טבעונית בגלל כל הבולשיט הזה, פשוט שטיפת מוח והנזקים שזה יכול ליצור הם גדולים מאוד. בנות בנות 16 שלא מבינות דבר וחצי דבר בתזונה ואימונים לא ידאגו לשים לב לצריכת חלבון מספקת- ככה שיוצא שהן חיות מפחמימות ושומן וזה כלכך מדאיג אותי לחשוב על זה
:/
זאת הבעיה העיקרית..
יש לי תחושה שעוד כמה שנים יעשו מחקר ויגלו תופעה מטורפת אחוז הסכרת והשמנת יתר עלתה בישראל 😱 מעניין למה......

לא יודע אם שמתם לב אבל לא מזמן גם הייתה כתבה שעוד איזה "גאון" כתב שעדיף לאכול מרגרינה על פני חמאה כי אין בזה כולסטרול....🤦‍♂️

מה יותר מעצבן? שלא עושים כתבות נגד הטבעונות ויש וקיים כאלו! פשוט מתעלמים מהם כי זה נוח להשמיץ בשר, חלב וביצים כשיש כתבים מהחזית לשחרור בעלי החיים שמייעצים בנושאי תזונה וכדומה

למען האמת, זה הגיע לשיא כשהייתה כתבה בו עשו השוואה בין דיאטת הקדמונים (פליאו) מול הטבעונות ונחשו מה? הכתבת הייתה נטורופטית טבעונית! אתם מבינים?! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4472338,00.html

נערך לאחרונה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4523880,00.html

מאחר שהמרגרינה עשויה משמן ממקור צמחי, היא איננה מכילה כולסטרול כלל וחלק גדול מהשומנים בה הם שומנים בלתי רוויים. שומנים אלה מסייעים בדרך כלל בהורדת הכולסטרול ה"רע" LDL.

חמאה, לעומת זאת, מקורה מן החי והיא מכילה כולסטרול וגם כמות גדולה של שומנים רוויים, המעלים את רמת ה-LDL. חשוב לזכור שכולסטרול נמצא רק במזונות מן החי ולא במזונות מן הצומח.

הכותבת היא תזונאית קלינית, RD, PhD, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב וראש המחלקה למדעי התזונה באוניברסיטת אריאל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית