הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חומצות אמינו בחיטוב

• פותח/ת השרשור Shugy
  • פורסם בתאריך

Shugy

משתמש מתחיל
210
7
נק' מוניטין:
13
210
7
שלום חברים!
אני בתקופת חיטוב וירדתי כמה קילוגרמים, אבל העניין הוא שגם איבדתי שריר, לכן החלטתי לנסות לקחת חומצות אמינו- שמעתי שזה אמור למנוע פירוק שריר בחיטוב.
מה הכי מומלץ? המליצו לי על כדורי HMB - מה דעתכם?
האמת שאני מעדיף אבקה על כדורים. יש משהו ברמה גבוהה? וכמובן שצריך שיהיה כשר.
תודה

• פותח/ת השרשור
אבל זה מה שאני עושה ואיבדתי שריר.
אני אוכל המון חלבון. פי 2.5.
יש משהו אחר שמומלץ?

אבל זה מה שאני עושה ואיבדתי שריר.
אני אוכל המון חלבון. פי 2.5.
יש משהו אחר שמומלץ?
איך החלטת שאיבדת המון שריר?

מה המשקלי עבודה שלך בתרגילים הכבדים? (סקוואט, בנץ', דדליפט, פרס)

• פותח/ת השרשור
כי אני רואה שהגוף שלי קטן קצת ממה שהיה. והבעיה שהבטן נשארה כמו שהיתה.
משקלי עבודה בכללי לא ירדו ממה שהיו.

• פותח/ת השרשור
אני אגיד לך.
סקוואט ודד ליפט הפסקתי לעשות כי כל פעם נתפס לי הגב בצורה חזקה מאוד, לכן החלטתי להפסיק ולעשות תרגילים אחרים במקום.
ראיתי מליון הדרכות ביוטיוב וכו׳ איך לבצע ועדיין אני נתפס, לא יודע מה הסיבה.
אבל אני יכול להגיד לך שעיקר הירידה שלי שאני רואה זה בחזה. והמשקלים כמו שהיו. בנץ׳ פרס 90 +.
מילטרי פרס 50 קג.
תסלח לי אבל אני מעדיף לא להעלות תמונה שלי.

טבעי לרדת במשקלים כי אין לך מספיק אנרגיה במיוחד אם אתה בדל פחמימה לא בהכרח שאיבדת הרבה שריר כמו שאתה טוען
ועוד משהו בחיטוב אתה תמיד תראה קטן יותר כי אתה הרבה פחות נוזלי ומאגרי הגליקוגן בשרירים לא מלאים

אחרי שתעשה העמסה אתה גם תרגיש יותר חזק וגם תראה יותר גדול שוב...

ואבקת חלבון WHEY ממוצעת מכילה את החומצות אמינו האלה ככה שזה מאוד מיותר

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה. אז מה כן מומלץ לקחת חוץ מאבקת חלבון שאני לוקח?
ואולי תדע להגיד לי איך יתכן שהבטן נשארה עדיין מנופחת באותו היקף כמו במסה?

נערך לאחרונה:
מולטי ויטמין במיוחד אם אתה לא צורך מספיק ירקות
כדורי אומגה 3

יכול להיות שהשומן בבטן אצלך זה שומן עיקש והוא יהיה זה שירד אחרון אבל בשלב מסוים הוא חייב לרדת השאלה מה האחוז שומן שלך בערך כרגע ומה הוא היה קודם

• פותח/ת השרשור
אני אוכל ירקות.
למה טוב האומגה 3?

העניין הוא שבקצב הזה, עד שהבטן תרד לא יישאר לי חזה...

האמת שאני לא יודע לחשב אחוזי שומן, אבל לא גבוה, יש גם קוביות אם אני עושה שרירי בטן

סקוואט ודד ליפט הפסקתי לעשות כי כל פעם נתפס לי הגב בצורה חזקה מאוד, לכן החלטתי להפסיק ולעשות תרגילים אחרים במקום.
ראיתי מליון הדרכות ביוטיוב וכו׳ איך לבצע ועדיין אני נתפס, לא יודע מה הסיבה.
ממליץ לך לצלם או להעלות צילומים אם יש לך של הטכניקה ולקבל הערות ככה תוכל להתדקם, לוותר על שני התרגילים האלו זו טעות לדעתי, כמובן שאם הטכניקה לא טובה אז לא לעשות בכוח, אלא ללמוד טכניקה עד שלמות ולחזור לעשות אותם לאט לאט.

אבל אני יכול להגיד לך שעיקר הירידה שלי שאני רואה זה בחזה. והמשקלים כמו שהיו. בנץ׳ פרס 90 +.
מילטרי פרס 50 קג.
אם המשקלים נשארו אותו דבר מה שירד זה נוזלים\שומן ככה שאין לך מה לדאוג

תסלח לי אבל אני מעדיף לא להעלות תמונה שלי.
אתה יכול לשלוח לי בהודעה פרטית עם פנים מטושטשות אם זה עוזר, אם גם לא אז לא חובה

ואולי תדע להגיד לי איך יתכן שהבטן נשארה עדיין מנופחת באותו היקף כמו במסה?
אי אפשר להגיד דבר כזה, יכול ליהיות שזה הדמיון שלך מדבר ויכול ליהיות שלא, בדרך כלל שומן בטני מחזיק עד סוף החיטוב

למה טוב האומגה 3?
אומגה 3 זה חומצת שומן מאוד חיונית לגוף, מהתזונה קשה עד בלתי אפשרי לצרוך אותה. מעבר לחיוניות של האומגה 3 יש לה עוד תכונה שהופכת אותה לחשובה והיא היכולת שלה להוריד את כמויות האומגה 6 הנספגות בגוף, אומגה 6 נחשבת לגורם דלקתי בגוף, שתי החומצות האלו "נלחמות" על אותם אנזימים, ככה שככל שיש לך יותר אומגה 3, פחות אומגה 6 עובר תהליכי פירוק. (אומגה 6 חשובה מאוד אבל בתזונה מערבית אנחנו מקבלים ממנה יותר מדי ולכן תיסוף של אומגה 3 הוא עניין בריאותי)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לך על התשובות המפורטות! אני אקח לתשומת ליבי את הדברים שלך ואשתדל ליישם.

תקשיב אתה צריך לקחת חומצות אמינו במהלך אימון HMB בבוקר ולפני שינה
יש שומן הכרחי לגוף בתקופת חיטוב כגון שקדים קשיו בוטנים אבל לא להשתגע קצת פחות מחופן ביום
בשאר לאימונים שלך המון חזרות מאמץ משקלים כ70 אחוז מהיכולת שלך תעשה הרבה דרוף סטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית