עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיאנבול הוא אחד הבחירות הרעות לסייקל סולו... באופן כללי שימוש בסטרואיד אוראלי בלבד לסייקל הוא רעיון רע מאוד.היי. אני בן 29, מתאמן כבר כ 4 שנים. 1.78 ושוקל 72. רוצה להתחיל סייקל ראשון ( וסביר להניח שאעשה סייקל בשנה) . קראתי המון והתייעצתי המון. כל אחד חושב ואומר לי משהו אחר. האם זה נכון שנשיאת שיער במוקדם או במאוחר, תקרה? תודה!
יש אנשים במשפחה עם בעיות התקרחות ? (אבא, סבא, אח, דוד)אז אם עד היום לא הייתה לי שום בעיה עם השיער, אין לי ממה לדאוג? איש מקצוע די בכיר שמבין בזה אמר לי שלא משנה מה, זה יפגע בשיער ..
מקור ההתקרחות הגברית הוא גנטי. אם אינך רגיש לא תקריח. מעבר לכך עניתי לך.אז אם עד היום לא הייתה לי שום בעיה עם השיער, אין לי ממה לדאוג? איש מקצוע די בכיר שמבין בזה אמר לי שלא משנה מה, זה יפגע בשיער ..
טסטוסטרון. בראייתי אדם הבונה על גדילה לטווח ארוך משימוש בסטרואידים אוראליים בלבד רצוי שיחתום על כרטיס אדי בהקדם...אז טום.. מה היית מציע לי לסייקל בודד?
אז סביר להניח שגנטית אין לך ככ נטייה אבל כך בחשבון שהכל אפשרי. חוץ מזה מציע לקרוא כאן לגבי סייקלים ראשוניםלא אבא לא סבים לא אחים. דודים מצד האבא כן ( האחים והילדים שלהם) אבל גם ככה אין שום קשר או זכר ביני לבינם.
אחינו, זה נראה שאתה לא יודע לאן אתה נכנס... מציע לך לשבת ולקרוא אם אתה רוצה כבד בריא וילדים בעתיד.אני לא בונה רק על זה. אני מתאמן כבר 4 שנים. הכל בסדר, מתפתח לאט. חשבתי בנוסף לקחת.. וגם רק פעם בשנה.
טום.. הטסטוסטרון יעשה שינוי הסייקל בודד ? שוב, אני מתאמן ואוכל סבבה.
בראש תת הפורום קיימים פוסטים נעוצים העוסקים בסייקל ראשון ובסייקלים מתקדמים כמו גם בפרופילי סטרואידים. בנוסף תוכל לעשות חיפוש בפוסטים השונים ולקבל עןד מידע.אני באמת לא ממש יודע. לכן אני שואל. קראתי המון וזה טיפה מלחיץ . אבל אני מאוד רוצה לגדול עוד . מעבר למה שהצלחתי עד עכשיו
במצב שלך אתה יכול לגדול עוד גם בלי סטירואידים. פשוט תכניס עוד אוכלאני באמת לא ממש יודע. לכן אני שואל. קראתי המון וזה טיפה מלחיץ . אבל אני מאוד רוצה לגדול עוד . מעבר למה שהצלחתי עד עכשיו
טסטוסטרון. בראייתי אדם הבונה על גדילה לטווח ארוך משימוש בסטרואידים אוראליים בלבד רצוי שיחתום על כרטיס אדי בהקדם...