תמונה מאור זרדז - ההכנות לשיקגו פרו. מתעדכן.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הבחור נראה מאוד מאוד טוב, יחסית לרמה בארץ אמורים לבנות לו מקדש, אבל שם הוא ממש לא נחשב משהו מיוחד, יש לו חזה מרשים ורגליים ענקיות וטובות, לעומת זה הגב בפיגור קצת וחסרים בו פרטים והבטן והמותן כמו שכבר נאמר..
בכל מקרה מאחל לו הרבה הצלחה בתחרות

אייל הוא עוזר בסייקלים? אם אני משלם לו ומציב מטרה ואומר שאני מוכן להשתמש בחומרים כאלה וכאלה, הוא יעזור לי בבניית סייקל ותוכנית תזונה מתאימה וכו׳..?

בוודאי, הוא לא סוחר. הוא יועץ. כל המטרה שאתה תגיע אליו סביר להניח שתרצה להשתמש בחומרים כאלו או אחרים. אחרי הכל הוא מפתח גוף לא תזונאי קליני של קופת חולים.

בוודאי, הוא לא סוחר. הוא יועץ. כל המטרה שאתה תגיע אליו סביר להניח שתרצה להשתמש בחומרים כאלו או אחרים. אחרי הכל הוא מפתח גוף לא תזונאי קליני של קופת חולים.
אייל, יש אולי תמונה שמשווה בין מאור הנוכחי למאור בטמפה? (אפילו לא עברה שנה לדעתי)

אייל הוא עוזר בסייקלים? אם אני משלם לו ומציב מטרה ואומר שאני מוכן להשתמש בחומרים כאלה וכאלה, הוא יעזור לי בבניית סייקל ותוכנית תזונה מתאימה וכו׳..?

יש לי חבר שהיה אצלו תקופה ארוכה ( של שני סייקלים ).
הוא נתן לו טרן מהסייקל הראשון ומינונים גבוהים שגרמו לו לבקר במיון יותר מפעם אחת, ולא ידע לעלות על בעיות בסיסיות כמו נפיחות בפיטמה ( שאגב @Aviad Barak עלה עליה ),
לצורך העניין היה לו פרולקטין של אישה בהיריון והאסטרוגן היה סביר לסייקל, ומאור רק אמר לו לקחת כדורים מורידי אסטרוגן - מה שלא עזר, ולא היה לו רעיון אחר.

מעבר לזה הוא רואה עסק בעניין הזה ואין לו בדיוק תחושה של שליחות או איכפתיות יתירה ( שזה עוד סיפור אבל מסורבל ומייגע מידי ).

יש לי חבר שהיה אצלו תקופה ארוכה ( של שני סייקלים ).
הוא נתן לו טרן מהסייקל הראשון ומינונים גבוהים שגרמו לו לבקר במיון יותר מפעם אחת, ולא ידע לעלות על בעיות בסיסיות כמו נפיחות בפיטמה ( שאגב @Aviad Barak עלה עליה ),
לצורך העניין היה לו פרולקטין של אישה בהיריון והאסטרוגן היה סביר לסייקל, ומאור רק אמר לו לקחת כדורים מורידי אסטרוגן - מה שלא עזר, ולא היה לו רעיון אחר.

מעבר לזה הוא רואה עסק בעניין הזה ואין לו בדיוק תחושה של שליחות או איכפתיות יתירה ( שזה עוד סיפור אבל מסורבל ומייגע מידי ).
באמת? דווקא שמעתי עליו ביקורות כאלה טובות, הוא גם הבילדר הכי טוב בארץ, איך זה הגיוני שאין לו מספיק ידע?

באמת? דווקא שמעתי עליו ביקורות כאלה טובות, הוא גם הבילדר הכי טוב בארץ, איך זה הגיוני שאין לו מספיק ידע?

כי בשביל להזריק, ובפרט בשיטה הערבית, לא צריך הרבה שכל או ידע תחשוב שזה יותר רווחי לסוחרים למכור סייקלים כבדים, ואז הם נהיים גם מאמנים תותחים ובאים עוד אנשים לקנות מהם עוד סייקלים של סוסים.
זו השיטה פה בארץ, להזריק ארגזים ולעשות סקוואט עם 100 קילו
ואז בשביל להגיע לרמה כביכול גבוהה שהיא נמוכה בשביל חול, צריך להזריק כבר בית מרקחת שלם

כי בשביל להזריק, ובפרט בשיטה הערבית, לא צריך הרבה שכל או ידע תחשוב שזה יותר רווחי לסוחרים למכור סייקלים כבדים, ואז הם נהיים גם מאמנים תותחים ובאים עוד אנשים לקנות מהם עוד סייקלים של סוסים.
זו השיטה פה בארץ, להזריק ארגזים ולעשות סקוואט עם 100 קילו
ואז בשביל להגיע לרמה כביכול גבוהה שהיא נמוכה בשביל חול, צריך להזריק כבר בית מרקחת שלם
חח אני בטוח שהוא לא ״מזריק בשיטה הערבית״, בילדר מוערך, איש משפחה אין מצב שהוא עושה ככה בלי ידע ודוחף חומרים..
ובנוגע לרווח על הסייקלים הכבדים- הוא לא סוחר הוא פשוט מייעץ, לפי מה שאייל אמר, אם הוא הביא לחבר שלך טרן לסייקל ראשון אז או שהוא ממש אידיוט או שהוא רוצה שיהיו לו תוצאות ממש מהירות וטובות בשביל שהוא יוכל לצלם אותו ולהשוויץ בעמוד שלו בפייסבוק או שהוא כבר עושה חומרים כל כך כבדים וסייקלים כל כך מורכבים שהוא חושב שלקחת טרן בסייקל ראשון זה לא כזה נורא כי ״זה בסך הכל טרן״, זו גם אפשרות, אל תשכח שמה שאנחנו חושבים שזה חומר חזק בילדר שמופיע על במות בחו״ל ומזריק יותר מעשור חושב שזה ממש שטות..

אסי30, אני הייתי הולך עם דני קגנוביץ והחבר'ה שלו..

אסי30, אני הייתי הולך עם דני קגנוביץ והחבר'ה שלו..
קגנוביץ׳ הוא מאמן לתחרויות ולנערים עם פוטנציאל שרוצים להיות בודיבילדרים מקצועיים, אני בסך הכל רוצה מישהו שיעזור לי עם הסייקלים קצת, הפורום זה אחלה והכל אבל אני צריך מישהו שיבנה לי גם תוכנית אימונים מותאמת ותוכנית תזונה שמראה בדיוק מה לאכול ומה לא ושיראה אותי ויוכל להגיד לי מה טוב בגוף מה לא טוב איך לשפר פרופורציות איך לעבוד נכון יותר בשביל להגיע למטרה שאני רוצה.. אולי משה יעשה משהו כזה בייעוץ אישי.. דווקא יכול לעזור ואני הייתי משלם בשביל זה

אולי משה יעשה משהו כזה בייעוץ אישי.. דווקא יכול לעזור ואני הייתי משלם בשביל זה
שאל את משה, כמדומני אחד כבר דיבר איתו על זה על דפי הפורום ומשה אמר שהוא מתאים גם תזונה ותוכנית אימונים לאנשים שהם בסייקל

אני לא חושד שיש לו פרספקטיבה כזאת צרה, זה נורא ציני מההיכרות שלי את הבילדינג בארץ..
כמו שראיתי בחור ששוקל שישים קילו במכון שלי, מכין זריקות בשירותים וכולו עור ועצמות. אם הייתי מתעסק במכירת סטרואידים והוא היה רוצה לקנות, הייתי מעיף אותו מהחלון הסמוך.

לגבי דני קגנוביצ', הוא דוגמה לאדם שמפיק מכל שלב את המקסימום בשימוש ולא מזריק כמו מטומטם, וזה ניכר במראה שלו ובהתקדמות, מצד שני אני חושב שיש לי כטבעי מסת שריר יותר גדולה מרוב המתאמנים שלו.. ככה שמשהו שם מריח לא ככ טוב.

אני לא חושד שיש לו פרספקטיבה כזאת צרה, זה נורא ציני מההיכרות שלי את הבילדינג בארץ..
כמו שראיתי בחור ששוקל שישים קילו במכון שלי, מכין זריקות בשירותים וכולו עור ועצמות. אם הייתי מתעסק במכירת סטרואידים והוא היה רוצה לקנות, הייתי מעיף אותו מהחלון הסמוך.

לגבי דני קגנוביצ', הוא דוגמה לאדם שמפיק מכל שלב את המקסימום בשימוש ולא מזריק כמו מטומטם, וזה ניכר במראה שלו ובהתקדמות, מצד שני אני חושב שיש לי כטבעי מסת שריר יותר גדולה מרוב המתאמנים שלו.. ככה שמשהו שם מריח לא ככ טוב.
מה הכוונה ״הפיק מכל שלב את המקסימום ול אמזריק כמו מטומטם״? אתה יכול להרחיב טיפה?
ולגבי המסת שריר, אל תשכח שאתה יותר מבוגר ומתאמן בטח יותר שנים מאשר סהר לדוגמא..
חח וברגע שהייתה מתעסק במכירת סטרואידים לא היה לך אכפת אם הוא עור ועצמות או שק שומן או ילדה בת 17.. זה כסף

חח וברגע שהייתה מתעסק במכירת סטרואידים לא היה לך אכפת אם הוא עור ועצמות או שק שומן או ילדה בת 17.. זה כסף

חשבתי שהוא לא סוחר ורק יועץ..

עזוב את סהר, יש לו מתאמנים שמתחרים כבר שנתיים.
והכוונה לגבי דני זה לקחת כל פעם סייקל מינימלי ולעבוד קשה, במקום להתחיל סייקלים כבדים ולהתקע בהמשך
ואם אתה בן אדם אז אתה לא תמכור לכל אחד סייקלים שיביאו אותו למיון, במקום לתת לו קודם לצבור מסת שריר וניסיון סביר באימונים.

חשבתי שהוא לא סוחר ורק יועץ..

עזוב את סהר, יש לו מתאמנים שמתחרים כבר שנתיים.
והכוונה לגבי דני זה לקחת כל פעם סייקל מינימלי ולעבוד קשה, במקום להתחיל סייקלים כבדים ולהתקע בהמשך
ואם אתה בן אדם אז אתה לא תמכור לכל אחד סייקלים שיביאו אותו למיון, במקום לתת לו קודם לצבור מסת שריר וניסיון סביר באימונים.

רוב המתאמנים של דני מתאמנים בערך 2-3 שנים .. גם עם סייקלים אי אפשר לצפות ליותר מדי

אתה רוצה שאני אגיד לך כמה אנשים שהיו אצלו פנו אליי עם בעיות שהוא התנער מהם כי אין לו זמן?
המקרה שמדבר עליו @the Raccoon הוא רק אחד מכמה אנשים שפנו אליי אחרי שנתקלו בבעיות במהלך הסייקלים שלהם.

עכשיו אני אבהיר את כוונתי עוד יותר טוב:

מאור זרדז באופן אישי בתור אדם לעצמו ולא יועץ - יש לו גנטיקה טובה, כוח רצון והתמדה מטורפים, ידע מעולה באימונים ותזונה שצבר במשך שנים.
יש לו מאמנים וספונסרים שעוזרים לו בתחום הוא לא סוליקו.

מאור זרדז בתור יועץ - אין ספק, אתה תגדל אם תקשיב לו. אבל ההבנה שלו לגבי הפיזיולוגיה של החומרים וההשפעות הנלוות להם היא יותר מוגבלת.
הוא ידע להביא אותך לתוצאות רק השאלה היא באיזה מחיר, אם זו השאיפה שלך, אז מאור הוא התשובה עבורך.

הבעיה היא כשהעניינים מסתבכים ויש יותר בעיות מרק פרולקטין ואסטרוגן.

אני כן אומר שאם יש מישהו שמבין באימונים ותזונה שמתאימים לבילדינג, זה מאור כנראה. למרות שגיל גרנות הוא תותח תזונה בעצמו.

ועוד משהו... שוב אני שומע את ההיגיון הטיפשי שאומר שאם מישהו ענק אז הוא גם בהכרח מבין. אתה לא רואה שכל המאמנים הגדולים בעולם הם לא כמו המתאמנים שלהם? אין קשר בין ידע לבין מראה! כל אחד מהם מצריך כישורים אחרים.

ידע מצריך יכולות אנליטיות, דידקטיות וגם אקלקטיות במידה מסוימת
תוצאות מצריכות, גנטיקה, התמדה, חומרים טובים ומאמן טוב.

Back
למעלה תחתית