הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בודיבילדינג ריאלטי-"הדרך למר ישראל ,דורון בוטראשוילי " 10 פרקים מתעדכן

Angel_Danik

משתמש פעיל
565
69
נק' מוניטין:
876
565
69
ספורט פלוס באר שבע
הפרק הראשון מתוך 10

תכירו את דורון בוטראשוילי בן 30 מתאמן בחדר כושר כבר 5 שנים
לראשונה בחייו הולך להתחרות בתחרות בודיבילדינג מר ישראל איגוד נאק
במאי 2015
יש 13 שבועות לתחרות בהם יהיו 10 פרקים בהם אנחנו נרא לכם את ההתקדמות של דורון בהכנה,מבחינת אימונים פיזיות הקפים ומשקל
,כמובן נספר בידיוק על תוכנית התזונה אימונים תוספים וסופר תוספים שאנחנו משתמשים לאורך ההכנה לתחרות
תאחלו הרבה בהצלחה לדורון !! זה יהיה ריאלטי יוצא דופן שעוד לא נרא כמוהו בארץ!!
המון טיפים עצות וסודות יעלו במשך הפרקים שווה לעקוב ולהרשם לערוץ
במיוחד לחברה שרוצים להתחרות בעתיד,יש מה ללמוד
ניתן להשאיר שאלות מטה בתגובות ונענה עליהם כבר בפרק הבאה בעוד 10 יום מהיום!! צפיה מהנה תודה!!
תוכן עניינים:
00:58 היכרות אם דורון
6:08 שינוים בתזונה אימונים ובתוספים
13:40 שייק חלבון אחרון ועוברים לאיזו
15:00 שקילה ומדידת הקפים
18:06 תרגול פוזות חובה לתחרות( הצגת שרירים)

דני, ראשית מבורך ותודה ! שאלה/הערה קטנה שהייתה חסרה לי בפרק, ....שמתחילים את התהליך - בדקת היקפים משקל וכו'... לא אמורים לבדוק גם אחוזי שומן ? הרי לא מספיק לרדת במשקל, צריך לוודא שהירידה היא באחוזי שומן נטו (עד כמה שאפשר) ולא במסת שריר. שנית, ציינת בפרק שומנים איכותיים (ללא התייחסות לכמויות), כמות פחמימות וסוגים... אבל לא ציינת סוגי חלבון וכמויות וכיצד זה הולך להשתנות.
שוב תודה

• פותח/ת השרשור
אחוז שומן אני לא מודד אני רואה אם העיינים ,עכשיו הוא סביבות ה 15
סוגי חלבון דברנו ביידוק לפני ואחרי
תודה לך !!

ראשית תודה על התגובה, ומסכים איתך שאפשר לראות בעין. מי כמוך יודע שבעין נראה שאפשר להיתחטב ולרדת באחוזי שומן אבל מטרת הבדיקה , בייחוד אצל מתחרה מקצועי לתחרות הינה לראות אחוז שינוי לפרק זמן וזה נותן אינדיקציה להמשך ולפי הפרמטר הנ"ל מבצעים שינויים/התאמות. סוגי חלבון אכן דברנו - אבל ללא התייחסות לכמויות חלבון פר ארוחה.

• פותח/ת השרשור
ראשית תודה על התגובה, ומסכים איתך שאפשר לראות בעין. מי כמוך יודע שבעין נראה שאפשר להיתחטב ולרדת באחוזי שומן אבל מטרת הבדיקה , בייחוד אצל מתחרה מקצועי לתחרות הינה לראות אחוז שינוי לפרק זמן וזה נותן אינדיקציה להמשך ולפי הפרמטר הנ"ל מבצעים שינויים/התאמות. סוגי חלבון אכן דברנו - אבל ללא התייחסות לכמויות חלבון פר ארוחה.
תרא בתאכלס בתחרות לא מודדים לך הקפים או רצים אחריך אם קליפר ,הכול סביב האשליה שאתה יוצר בעזרת פוזינג טוב מסת שריר גדולה גסה וחטובה ,פרמטרים של עומק דחיסות וקשיחות משפרים הרבה את האשליה של "גודל בבמה" כחה שלא צריך למדוד אחוזי שומן כי זה לא משנה בתאלכס מה המספר או הקליפר אומר משנה איך הגוף נרא
מפגישה לפגישה אם יש ירידה לא ברקמה הנכונה וזה נירא לעין לדוגמא שריר ולא שומן כמובן שנעשה את השינוים בהתאם ,יש לי עין יחסית מיומנת לדברים האלו גם בתור שופט בתחרויות פיתוח גוף ובתור מתחרה כבר כמעט 4 שנים
בגלל זה מתאמן צריך לראות מאמן לפחות פעם בשבוע בהכנה לתחרות
סוגי חלבון חלבון פר ארוחה אני חושב שציינתי בסרטון
אבל יחזור אל זה בפרק הבאה בעוד 10 יום
(סליחה על שגיאות הכתיב)

כל הכבוד מאוד מאוד מעניין בהצלחה לדורון! עוקב!

כל הכבוד דני שיהיה לכם המון בהצלחה.

ללא ספק, האותנטיות של הסרטונים עושה את כל ההבדל 🤣.
מתחיל לעקוב.
שיהיה בהצלחה!

המשתמש @BigBack הושעה לצמיתות מהאתר. פעם הבאה שמישהו יכתוב דברים כאלו באתר יצטרף אליו

• פותח/ת השרשור
תכף יהיו פרקים מאוד מעניינים ובתדירות גבוה יותר לפני כול תחרות ואחרי מר דרום מר ישראל נאק ו איביאףאף

תכף יהיו פרקים מאוד מעניינים ובתדירות גבוה יותר לפני כול תחרות ואחרי מר דרום מר ישראל נאק ו איביאףאף
אני אשאל אותך מספר שאלות:
  1. נראה שיש התייחסות ניכרת לתוספים בשימוש. מה לגבי חומרים אנבוליים?
  2. האם תה חושב שהמימדים המוצגים שווים תחרות של "מר ישראל"?

אם היית צופה בכל הפרקים היית מבין שעל חומרים מטעמים אישיים וכו הוא לא מוכן לפרט.
בלוג ברמה באמת כל הכבוד על ההתמדה וההקרבה המטורפת במיוחד עם אשה ילדים ושתי עבודות. לא להאמין איך אתה עומד בזה.
מטורף!

אם היית צופה בכל הפרקים היית מבין שעל חומרים מטעמים אישיים וכו הוא לא מוכן לפרט.
בלוג ברמה באמת כל הכבוד על ההתמדה וההקרבה המטורפת במיוחד עם אשה ילדים ושתי עבודות. לא להאמין איך אתה עומד בזה.
מטורף!
כן, מסכים. אבל צריך עניין. ולמען האמת ישנה שאלה נוספת. לגבי ההקרבה, ישנם הרבה מאוד כאלה.

אני אשאל אותך מספר שאלות:
  1. נראה שיש התייחסות ניכרת לתוספים בשימוש. מה לגבי חומרים אנבוליים?
  2. האם תה חושב שהמימדים המוצגים שווים תחרות של "מר ישראל"?
הם קוראים לחומרים האנבוליים בסרטונים
ויטמין s
ואפילו היה בסרטון דיבור ברוסית על המקום הזרקה נראה לי

Back
למעלה תחתית