הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מאור זרדז - ההכנות לשיקגו פרו. מתעדכן.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מאור הוא בהחלט בחור מאוד רציני, אני שמח שלקחתי על עצמי את ההחלטה להכנס איתו לתפריט מדוקדק של תזונה נכונה וחומרים. את הידע יש לי, אך אני צריך את המסגרת על מנת להגיע ליעדים שאני הצבתי לעצמי.
עשית בשכל
יש לי חבר שמתאמן אצלו - תוצאות מדהימות

מה בעצם ניסית לומר בהודעה הזאת?
המשתמש ניסה להוכיח למשתמש שהוא עושה סקוואט יותר מ300 קילו, אבל הוא לא שם לב שהסרטון הוא בעצם סקוואט לא מלא.
והבנאדם כתב "סקוואט לא מלא יותר מ300".

המשתמש ניסה להוכיח למשתמש שהוא עושה סקוואט יותר מ300 קילו, אבל הוא לא שם לב שהסרטון הוא בעצם סקוואט לא מלא.
והבנאדם כתב "סקוואט לא מלא יותר מ300".
לא ברור לי מאיפה הסקת את המסקנה ששמו את הסרטון במטרה להוכיח אחרת, לדעתי זה יותר לכיוון של להצדיק את מה שרק1ן רשם.

אסי30

דני ממש לא דוחף חומרים,ואם אתה רוצה לראות ידע שהוא מעביר אז תחפש את סהר בפורום פה...
ועזוב חומרים,בתזונה ואימונים הם תותחים החבר'ה שלו.(גם בחומרים אבל בנושא הזה אני הייתי מעדיף לחקור לבד-ידע זה כוח)

• פותח/ת השרשור
אסי30

דני ממש לא דוחף חומרים,ואם אתה רוצה לראות ידע שהוא מעביר אז תחפש את סהר בפורום פה...
ועזוב חומרים,בתזונה ואימונים הם תותחים החבר'ה שלו.(גם בחומרים אבל בנושא הזה אני הייתי מעדיף לחקור לבד-ידע זה כוח)

ראינו שסהר יודע גם לפרסם את עצמו בהודעות פרטיות זה בסדר אל תטריח את עצמך.

39 זה המספר חטובים יבשים .. ברגיל יש לרובם 41~
יד 39 זה מכובד למישהו שהוא נמוך ממש, הגובה משפיע על המראה, מישהו עם יד 39 אבל 1.80 אז זה נראה ממש לא טוב אבל ילד בן 17 שהוא 1.70 זה נחמד..

• פותח/ת השרשור
לא טוב? אתה מודע לעובדה שהיקף יד של אדם ממוצע הוא כ33 ס"מ?

אתה לא יורד לסוף דעתו, הוא מייחס השוואה לצורך העיניין כלפי בן אדם שמתאמן שהגבוהה במקרה הזה 1.80 ומנגד היקף יד 39 ס״מ זה לא פרופורציונלי .

ולא לבן אדם נורמטיבי שלא מתאמן.

אתה לא יורד לסוף דעתו, הוא מייחס השוואה לצורך העיניין כלפי בן אדם שמתאמן שהגבוהה במקרה הזה 1.80 ומנגד היקף יד 39 ס״מ זה לא פרופורציונלי .
הבנתי למה הוא התכוון, פשוט חולק על דעתו. ברור ש"יד 39" אינה חלומו של אף מתאמן, בטח לא של מפתח גוף מקצועי, אבל אי אפשר לקפוץ מ30 ל-45 בלי לעבור ב39.
בכל מקרה, יד 39 לא תבייש אף אחד, גם לא אדם שגובהו 1.80.

• פותח/ת השרשור
הבנתי למה הוא התכוון, פשוט חולק על דעתו. ברור ש"יד 39" אינה חלומו של אף מתאמן, בטח לא של מפתח גוף מקצועי, אבל אי אפשר לקפוץ מ30 ל-45 בלי לעבור ב39.
בכל מקרה, יד 39 לא תבייש אף אחד, גם לא אדם שגובהו 1.80.

נוטה להסכים, א״ש זה מה שקובע.

• אהבתי
Reactions: Dam
יד 39 זה מכובד למישהו שהוא נמוך ממש, הגובה משפיע על המראה, מישהו עם יד 39 אבל 1.80 אז זה נראה ממש לא טוב אבל ילד בן 17 שהוא 1.70 זה נחמד..
כן זה הקטע .. רוב המתאמנים שלו בני 17 ו1.70 ..

לא טוב? אתה מודע לעובדה שהיקף יד של אדם ממוצע הוא כ33 ס"מ?
לא מסכים איתך, וגם לא מסכים עם אסי, חיטטתי קצת באייפד ומצאתי תמונות מגיל 15, לפני שנה וחצי בערך. הייתי נלהב ותעדתי המון תמונות מאותה
התקופה (למרות שהייתי קטן יחסית). בכ"מ אני זוכר כמעט בוודאות שההיקף שלי אז היה 33 -34 ס"מ, עכשיו הוא בערך 38 וחצי ובפאמפ 39.
הסתכלתי עליו, ונכון, היד לא גדולה.אפילו קטנה. אבל ממש לא בגודל של בנאדם רגיל שלא מתאמן... צירפתי לכאן את התמונה.
http://www.siz.co.il/my.php?i=wzovlmzmignj.jpg (זאתי התמונה מגיל 15, אני זוכר שהייתי בה 33 ס"מ כמעט בוודאות)
מתחיל להרגיש טוב שצילמתי כל חודש בשנה וחצי הזאתי, אני באמת חייב לעלות כבר לתמונות גולשים את השינוי.

באמת? דווקא שמעתי עליו ביקורות כאלה טובות, הוא גם הבילדר הכי טוב בארץ, איך זה הגיוני שאין לו מספיק ידע?
פעם בכמה תגובות אתה מצליח לשבור את השיא של עצמך...

מה? אתה מתכוון שהתגובה הזאת הייתה אידיוטית?
חס וחלילה... אבל בכל זאת, אני אשאל אותך, למעשה משמעות התגובה היא "הוא מאוד שרירי, לכן הידע שלו חייב להיות רב", האם באמת אתה חושב שעל מנת לצבור ידע צריך לגדול?

Back
למעלה תחתית