הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה מאור זרדז - ההכנות לשיקגו פרו. מתעדכן.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
אסי30

דני ממש לא דוחף חומרים,ואם אתה רוצה לראות ידע שהוא מעביר אז תחפש את סהר בפורום פה...
ועזוב חומרים,בתזונה ואימונים הם תותחים החבר'ה שלו.(גם בחומרים אבל בנושא הזה אני הייתי מעדיף לחקור לבד-ידע זה כוח)

תגידו לי, מה עשיתם מהידע של דני קגנוביץ'?
למה זה הידע שלו בכלל? זה הידע של סטס למעשה שגם הוא קיבל אותו מאנשים אחרים בחו"ל..

זה לא הידע שלהם, הם כמו תוכים מעבירים אחד לשני את ידע, אף אחד מהם לא פיתח שיטה או באמת ישב וקרא מאמרים.
תשב תשאל את דני פעם אחת לעומק שיסביר לך על המערכת האנדוקרינית, איך זה עובד איך מחשבים מתי נכנסים לPCT.
הוא כנראה יגיד לך: "עזוב אחי זה לא חשוב, תראה זה עובד אתה תגדל"

זה לא בעיה להעתיק במבחן, יותר קשה באמת ללמוד ולהצליח.

תגידו לי, מה עשיתם מהידע של דני קגנוביץ'?
למה זה הידע שלו בכלל? זה הידע של סטס למעשה שגם הוא קיבל אותו מאנשים אחרים בחו"ל..

זה לא הידע שלהם, הם כמו תוכים מעבירים אחד לשני את ידע, אף אחד מהם לא פיתח שיטה או באמת ישב וקרא מאמרים.
תשב תשאל את דני פעם אחת לעומק שיסביר לך על המערכת האנדוקרינית, איך זה עובד איך מחשבים מתי נכנסים לPCT.
הוא כנראה יגיד לך: "עזוב אחי זה לא חשוב, תראה זה עובד אתה תגדל"

זה לא בעיה להעתיק במבחן, יותר קשה באמת ללמוד ולהצליח.
אין לי מושג על מה אתם מדברים
אבל אתם ממש ממש חכמים

בתור בילדר עם ידע בסיסי + שקורא כבר שנתיים מאמרים בפורומים וקילוגרם וממש חוקר

איך אני אוכל להתקדם מבחינת להשעיר את הידע שלי בתזונה ואימונים נטו ולא בחומרים ?

תודה לכם. אני מעוניין להגיע הכי רחוק עם לדעת איך כל דבר עובד.

ידע=כוח 👑

חס וחלילה... אבל בכל זאת, אני אשאל אותך, למעשה משמעות התגובה היא "הוא מאוד שרירי, לכן הידע שלו חייב להיות רב", האם באמת אתה חושב שעל מנת לצבור ידע צריך לגדול?
לא , אבל אדם ברמה של מאור עם כל כך הרבה נסיון בחומרים אמור לדעת איך להשתמש בסטרואידים ואיך להתמודד עם תופעות הלוואי וכו׳.. במיוחד אם הוא גם פותח עסק שמתיימר להיות המקום הכי טוב בארץ לייעוץ לגבי בודיבילדינג.
אתה הופך את מה שאמרתי וגורם לי להשמע כמו כל אלה שחושבים שיש איזה אחד ענק במכון אז הוא בטח גם מבין בחומרים אז הם הולכים אליו שיעזור להם. אני התייחסתי ספציפית למאור שבנוסף לזה שהוא מאוד שרירי הוא גם פתח עסק והוא מתחרה גם הרבה שנים ובודיבילדינג (וגם חומרים מן הסתם) זה ממש החיים שלו..

• פותח/ת השרשור
3 Weeks Out!

image.jpg
image.jpg
image.jpg

• פותח/ת השרשור
קוביות, מישהו?

מאור בטיול צהריים עם בנותיו.

image.jpg

• פותח/ת השרשור
Two weeks out

image.jpg

פאק! הוא מפלץ !! מה המשקל שלו?

• פותח/ת השרשור
עוד קצת כמעט, מאור זרדז קרוב מתמיד לשיקגו פרו.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

בכמה קג הוא שיפר את משקל הבמה מהתחרות הקודמת, ידוע ?

אם לא הייתי רואה את פלג הגוף העליון שלו הייתי חושב שזה "The Thing" מ-4 המופלאים.

משהו שלא הבנתי... כל מי שהולך לייעוץ למאור אז הוא דוחף לו חומרים?

• פותח/ת השרשור
בכמה קג הוא שיפר את משקל הבמה מהתחרות הקודמת, ידוע ?

אהלן,

שוחחתי איתו וזו הייתה תגובתו:

״אני לא אדע מהו משקל הבמה שלי עד שאגיע ליום הייבוש האחרון שהוא בעצם יום התחרות, אעדכן אותך משיקגו״.

Back
למעלה תחתית