הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מאור זרדז - ההכנות לשיקגו פרו. מתעדכן.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
בהצלחה!
אגב, רוב המתחרים בפיטנס ופיתוח גוף לוקחים עימם את האוכל בזמני נסיעות. התיק האפור בצד שמאל של השולחן, הוא של המותג sixpackbags אשר מתמחה בתיקים למטרה זו. תמונות מהאימון האחרון בחדר כושר טרם הנסיעה.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

חיה רצינית !

איזה נחמד שמדבררים עלייך..
אדיר אתה מדבר שטויות עם כל הכבוד לך.
אתה על אחוז שומן אסטרונמי ומפוצץ נוזלים ובלי לתפוס מעצמי אם אתה משווה ביננו אתה ממש חי בסרט,מצטער שאני מתבטא ככה
תחטב,אפילו תחטב עם אנאבוליים נראה מה ישאר ממך שתרד לאחוז שומן סביר,תהיה בטוח. לא הרבה
מי שמוריד מהערך שלי יכול ומוזמן להתאמן איתי ולבדוק איך אני נראה,נראה אם ימשיך לזלזל
בתור אחד שמהמערכת בפנים רוצים לשמוע משהו? אף בודיבילדר שייקח אותכם תחת חסותו באמת ישים זין על הבריאות שלכם וPCT
וחומרים שבאמת יתאימו לסייקל ראשון ומינונים ויעשה לכם סדר ברשימה.
אני מקשיב לחלק מהעצות שמקבל לא ממלא את כולן,אני לא תוכי ולא עושה כל מה שאומרים לי. הבריאות זה חלק מהחיים וחייב לשמור אותה כמה שאפשר
את השיעורי בית שלי אני עושה בעצמי לא רק שומע להוראות .
מי שנכנס לתחום תחרותי ומחפש מאמן שמראש יהיה מודע שאף אחד לא הולך להיות כמו אמא שלו ולדאוג לו שהכל יהיה בסדר,מה לעשות ככה דברים הולכים פה בארץ אם הייתי פותח את הפה על דברים שמגיעים לאוזניים שלי.. עזבו

39 זה המספר חטובים יבשים .. ברגיל יש לרובם 41~
לא יודע על מי אתם מדברים עם ידיים בגודח הזה יש רק בחור אחד שמתאמן של דני , ולמרבה הפלא הוא ככה כי הוא התחיל מתוכניות הסס..
בכל אופן על עצמי אני יכול להגיד שהיד שלי בבמה הייתע 41.5 סמ עם חיטוב שאיפשר הכנסת אצבעות בין שרירי היד השונים..
לגבי מאור משהו בו מאוד מוזר לי אולי זו התאורה והצילום אבל נראה מאוד חסר בגב ובדיטייל בכללי בטורסו.. רגליים מבחינה גנטית מופגזות ורידים אבל השריר גבוה וזה גורם למראה חסר מאוד.

נערך לאחרונה:
מאור דרדז עדכנית משיקגו.

4 ימים לתחרות.

image.jpg

לצערי השייפ הנוכחי לא עומד בקצב, תהיה לו תחרות קשה מאוד להכנס לטופ 10
גב זה חלק שיעלים אותו די הרבה שם
שיהיה הרבה בהצלחה למאור

זה רק אני או שהחזה שלו לא מופרד מספיק (צד ימין ושמאל יענו הפס באמצע)

הגב של מאור קצת בנסיגה ביחס לזה של המתחרים. זה הגב של roelly winklaar

Wesel210210__22_ok.JPG

אני מאחל לו בהצלחה בתחרות

חשבתי שהוא לא סוחר ורק יועץ..

עזוב את סהר, יש לו מתאמנים שמתחרים כבר שנתיים.
והכוונה לגבי דני זה לקחת כל פעם סייקל מינימלי ולעבוד קשה, במקום להתחיל סייקלים כבדים ולהתקע בהמשך
ואם אתה בן אדם אז אתה לא תמכור לכל אחד סייקלים שיביאו אותו למיון, במקום לתת לו קודם לצבור מסת שריר וניסיון סביר באימונים.

חשבתי שהוא לא סוחר ורק יועץ..

עזוב את סהר, יש לו מתאמנים שמתחרים כבר שנתיים.
והכוונה לגבי דני זה לקחת כל פעם סייקל מינימלי ולעבוד קשה, במקום להתחיל סייקלים כבדים ולהתקע בהמשך
ואם אתה בן אדם אז אתה לא תמכור לכל אחד סייקלים שיביאו אותו למיון, במקום לתת לו קודם לצבור מסת שריר וניסיון סביר באימונים.

אני חושב שדני ספורטאי מדהים והכל...אבל להגיד שהוא לוקח סייקלים מינימליים זה לא כזה מדויק כמו שהבנתי

זוהי גם תמונה בת יותר מ- 4 שנים, אז היום ייתכן שהגב שלו גדול יותר.
או קטן יותר.

זוהי גם תמונה בת יותר מ- 4 שנים, אז היום ייתכן שהגב שלו גדול יותר.
או קטן יותר.
אם הוא הגיע לאולמפיה אז מבטיח לך שהגב שלו הולך וגדל עם הזמן למרות שהוא עבר תאונת אופנוע

הגב של מאור קצת בנסיגה ביחס לזה של המתחרים. זה הגב של roelly winklaar

Wesel210210__22_ok.JPG

אני מאחל לו בהצלחה בתחרות
מבלי להוריד מערכו של מאור, על-פי התמונה מדובר בשתי ליגות ניפרדות.

[
אני חושב שדני ספורטאי מדהים והכל...אבל להגיד שהוא לוקח סייקלים מינימליים זה לא כזה מדויק כמו שהבנתי

הייתי מדבר איתו תקופה מאוד ארוכה, והוא אמר למשל שהפעם הראשונה שלקח טרן זה לקראת התחרות האחרונה
יש לי חבר שהוא לא בילדר תחרותי ובנו לו סייקל עם טרן בסייקל הראשון חח

בכל מקרה זה מה שהבנתי גם ממנו וגם מהמתאמנים שלו
ולדעתי זה ניכר גם במראה של השרירים

בהקשר דומה, פיל היט פעם אמר:

"You never hear about anyone losing because their back was just too damn big"​

2.jpg

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 78.5 · צפיות: 127
מבלי להוריד מערכו של מאור, על-פי התמונה מדובר בשתי ליגות ניפרדות.
שתי הליגות האלו הולכות להיות על אותה במה אז כן היה נכון לעשות השוואה כזו

נערך לאחרונה:
מאור וקארין זרדז בתמונה עם הפרזנטור של אולטימייט נוטרישין, ביל ווילמור. שגם הוא יעלה על במת שיקגו פרו.

image.jpg

הוא לא מוכן, ואני אומר את זה לפי הפנים שעדיין לא יבשות.. זה מעיד הרבה בשלבים כאלו

Back
למעלה תחתית