הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מאור זרדז - ההכנות לשיקגו פרו. מתעדכן.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
One day out

image.jpg

נראה שיפור עצבני בסהכ, אבל עדיין יש דרך עד שהוא יהיה ברמה שלהם לדעתי
איזה מקום אתה צופה לו אייל ?

ערב טוב..
מאור ישראלי שלנו מייצג אותנו בכבוד וכל הכבוד לו על ההשקעה.. אבלל..
הגב קטן מדי.. תאומים גם... היבוש על הפנים...משהו בפרופורציות לא נראה בכלל..
כן אני יודע שהוא משקיע המון ונותן את כל כולו לספורט הזה לפיתוח ולגוף המדהים הזה שהוא בנה ויצר לעצמו אבל משנה לשנה זה נראה כאילו זה פשוט לא זה וזה גם לא ילך.. הגוף והפרופורציות לא מתאימים לרמות הגבוהות ולמקומות שהוא מחפש להגיע.. אחרי שראיתי את המתמודדים בתחרות הקרובה בשיקגו אני גם יכול להגיד בוודאות שלמאור יהיה מאוד מאוד קשה להגיע ל5 המקומות הראשונים (אם בכלל וגם זאת מחמאה) אין פה זילזול חס ושלום רק ריאליות ונקודת מבט שלי..

לפי מה שנראה כרגע אני די מסכים. למשל את הפיגור בגב הוא סוחב כבר שנים, עוד מהימים שהוא היה איזה 100 וכמה קג על הבמה

אני מאחל לו המון בהצלחה
בואו נראה מה יהיה בבמה. מה שרואים משם לא רואים מכאן.

מתקיים תהליך Prejudging לפני התחרות עצמה, לכן לא בטוח שהוא יספיק לעלות על במה. אשתו של מאור, קארין, נפסלה בתהליך ה- Prejudging בתחרות בינלאומית לפני מספר שבועות.

אין לראות בהודעה שלי ניסיון ניבוי או שאיפה לגבי הבאות, אלא רק להראות שעד שבאמת מופיעים על במה, הדרך עוד רחוקה.

כולנו מאחלים למאור רק הצלחה.

מתקיים תהליך Prejudging לפני התחרות עצמה, לכן לא בטוח שהוא יספיק לעלות על במה. אשתו של מאור, קארין, נפסלה בתהליך ה- Prejudging בתחרות בינלאומית לפני מספר שבועות.

אין לראות בהודעה שלי ניסיון ניבוי או שאיפה לגבי הבאות, אלא רק להראות שעד שבאמת מופיעים על במה, הדרך עוד רחוקה.

כולנו מאחלים למאור רק הצלחה.
עצם ההזמנה וההגעה לתחרות (אחרי כל ההשקעה הפיזית \ מנטלית \ כלכלית) לא מבטיחה למשתתף לפחות את הזכות של לעלות על הבמה?

היום חברים מחר אויבים. מאור בתמונה ידידותית עם רולי. וגם אשתו קארין לא שוכחת לתעד עצמה.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

בתמונה השניה זה אחד \ אחת הייצורים הכי ביזאריים בשוק, כאילו הדביקו פרצוף של גבר מחייך.

בתמונה השניה זה אחד \ אחת הייצורים הכי ביזאריים בשוק, כאילו הדביקו פרצוף של גבר מחייך.

הנפלאות שבהורמון הגברי, הטוסטסטרון.

מצטער הוא ממש לא נראה כאילו הוא מתכוון לעלות על במה.. עוד שבועיים שלושה הכנה הוא יכל להגזרמספיק

מאור זרדז לפני דק אחדות

image.jpg

איזה נחמד שמדבררים עלייך..
אדיר אתה מדבר שטויות עם כל הכבוד לך.
אתה על אחוז שומן אסטרונמי ומפוצץ נוזלים ובלי לתפוס מעצמי אם אתה משווה ביננו אתה ממש חי בסרט,מצטער שאני מתבטא ככה
תחטב,אפילו תחטב עם אנאבוליים נראה מה ישאר ממך שתרד לאחוז שומן סביר,תהיה בטוח. לא הרבה
מי שמוריד מהערך שלי יכול ומוזמן להתאמן איתי ולבדוק איך אני נראה,נראה אם ימשיך לזלזל
בתור אחד שמהמערכת בפנים רוצים לשמוע משהו? אף בודיבילדר שייקח אותכם תחת חסותו באמת ישים זין על הבריאות שלכם וPCT
וחומרים שבאמת יתאימו לסייקל ראשון ומינונים ויעשה לכם סדר ברשימה.
אני מקשיב לחלק מהעצות שמקבל לא ממלא את כולן,אני לא תוכי ולא עושה כל מה שאומרים לי. הבריאות זה חלק מהחיים וחייב לשמור אותה כמה שאפשר
את השיעורי בית שלי אני עושה בעצמי לא רק שומע להוראות .
מי שנכנס לתחום תחרותי ומחפש מאמן שמראש יהיה מודע שאף אחד לא הולך להיות כמו אמא שלו ולדאוג לו שהכל יהיה בסדר,מה לעשות ככה דברים הולכים פה בארץ אם הייתי פותח את הפה על דברים שמגיעים לאוזניים שלי.. עזבו
ראיתי את אדיר הרבה פעמים פנים מול פנים, ותאמין לי שהוא הרבה יותר גדול ממהשמצלמה משדרת.

ראיתי את אדיר הרבה פעמים פנים מול פנים, ותאמין לי שהוא הרבה יותר גדול ממהשמצלמה משדרת.
זה ממש לא האישיו פה
יכול להיות שלסהר יש יותר מסת שריר, זה לא מעניין
דיברתי בעיקר על מתאמנים אחרים שלו, שיש להם מסת שריר לא מרשימה גם לסייקל שלישי והם אחרי הרבה סייקלים

זה ממש לא האישיו פה
יכול להיות שלסהר יש יותר מסת שריר, זה לא מעניין
דיברתי בעיקר על מתאמנים אחרים שלו, שיש להם מסת שריר לא מרשימה גם לסייקל שלישי והם אחרי הרבה סייקלים
לא קראתי את כל השרשור, ממש עיצבן אותי הזלזול שלו.

או.. אני כמעט וחוזר בי
נראהשתהליך הייבוש עושה לו טוב מאוד .. נראה מה יקרה עוד כמה שעןת
זה ידוע שעד הדקות האחרונות ישנו שינוי אפילו בהפרש של 24 שעות.. הנוזלים תמיד משנים את כל העניינים.. אבל יש משהו אחר אצל מאור שמאוד מפריע.. ולעומת המתחרים האחרים הוא ממש מדגמד

Back
למעלה תחתית