הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה מאור זרדז - ההכנות לשיקגו פרו. מתעדכן.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מה הקטע שהם עומדים צמוד אחר לשני ומפריעים לפוזינג?

בשביל להשוואות
התכוונתי שהם מפריעים אחד לשני. אחרי שהחליפו בין מאור למספר 2 אז היה אפשר לראות שהוא עושה את הפוזה כשהוא עומד עקום כי מפריעים לו

סך הכל אין מה להגיד הוא רמה של חול אין לו פה רמה בארץ , אבל מה שכן הפריע לי אצלו ורואים את ההבדלים בצורה בולטת זה רמת החיטובים , במחינת גדלים הוא עומד שם עם רובם אבל בחיטובים אין מה לדבר הוא לא בליגה שלהם , בכלל זאת מן תופעה כזאת בארץ לא ראיתי כמעט אף אחד שעולה לבמה ברמת חיטוב ויבוש כמו בחול, למה זה?

סך הכל אין מה להגיד הוא רמה של חול אין לו פה רמה בארץ , אבל מה שכן הפריע לי אצלו ורואים את ההבדלים בצורה בולטת זה רמת החיטובים , במחינת גדלים הוא עומד שם עם רובם אבל בחיטובים אין מה לדבר הוא לא בליגה שלהם , בכלל זאת מן תופעה כזאת בארץ לא ראיתי כמעט אף אחד שעולה לבמה ברמת חיטוב ויבוש כמו בחול, למה זה?

חיטובים? מאור עמד על הבמה סביב ה-3% שומן.

חיטובים? מאור עמד על הבמה סביב ה-3% שומן.
זה ממש לא היה נירא ככה בסרטון שהוא עומד איתם אין לו פסים כמו שלהם הוא לא היה נירא חטוב יעני מוות ביחס אליהם וגם הנפיחות בבטן אצלו לא ניראת רק מהחומרים , כך לדוגמא את דניס וולף שיש לו גם בטן נפוחה רצח אבל שהוא דופק פלקס היא נכנסת פנימה פיצוצים ויש ים פסים בבטן אתה מבין ואצלו לא ראיתי את זה

האחוז שומן היה נמוך אך לא מספיק, אני חוזר על מה שאמרתי ומסכים עם דברי האנשים מעלי.. העור שלו עוד היה נוזלי כנראה הייבוש לא הלך כמו שצריך.. במצב כזה אמורים לראות פסים על כל הכתף והחזה בכל תזוזה שלו גם כשהוא רפוי

מאור זרדז היה טוב אך לא עמד לדעתי על 3 % שומן

רחוק מאוד מ 3 אחוז.. וגם היבוש לא היה משהו.. אבל זה לא האישיו פה תסתכלו על הגב שלו ועל הפרופורציות זה הרבה יותר הפריע והרס לו..!

רחוק מאוד מ 3 אחוז.. וגם היבוש לא היה משהו.. אבל זה לא האישיו פה תסתכלו על הגב שלו ועל הפרופורציות זה הרבה יותר הפריע והרס לו..!
בהחלט עם כל הכבוד למאור חסר הרבה פרופורציות
חסר גב מקדימה ומאחורה ובעיקר המסטרינג שפוגע הרבה.
האחוז שומן לא זה לא מה שמנע ממנו להכנס לטופ בתחרות,אלא עבודה שאמורה לשפר פרופורציות
ולתת גוף יותר שלם

Back
למעלה תחתית