הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע לזמני צ'יטים

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
אני כרגע על חיטוב עם 150 גרם פחמימה (עם מאזן שלילי של 750+-), זה ייפגע בצורה כלשהי אם אני אעשה צ'יט פעם בשבוע במקום פעם ב10~14 יום?
מלבד זאת שאני אבזבז עוד יום שיכולתי להוריד בו משקל ואני אצטרך להשקיע טיפה יותר על הורדת נוזלים

תודה מראש על העזרה

נערך לאחרונה:
יום של צ'יט יוצא באזור 700~ קלוריות מעל התחזוקה.
צ'יט פעם בשבועיים אתה בעצם מרוויח עוד יום של גרעון עם 700 קלוריות כמה זה משמעותי? לא קריטי לדעתי אז החיטוב יקח עוד שבוע.

• פותח/ת השרשור
אמממ אני הולך הרבה מעבר על 700 מעל התחזוקה חח משהו בסיגנון הרעלת פחמימות רק בצורה יותר עדינה ^^

אך אם יש לך כח רצון רב ואין שום סיבה מיוחדת שתשבר, אין טעם בצ'יט.

אין פה שום קשר לכוח רצון, יש לי כוח רצון להרעיב את עצמי למוות, אבל מה ההגיון בזה? בסופו של דבר צריך גם להנות בחיים מי ישמע אנשים כאן הולכים לתחרויות 😣

• פותח/ת השרשור
בהנחה ואני אעשה יומיים~שלושה דלילי פחמימה לאחר הצ'יט זה לא אמור להספיק? שבוע זה עדיין זמן חח
וכן גם לי יש כוח רצון להרעיב את עצמי למוות+עוד לעשות אירובי עד שאני גמור, זה לא עזר ממש בניסיונות ^^

ותודה על העזרה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ננסה לעשות באמת כמה דברים וניראה מה משפיע הכי טוב, תודה לכולם.

וכמו שדימה אמר..

מה זה אין טעם? ואם יש ארוחה משפחתית חשובה או אירוע או כל דבר אחר? תישב בשקט ותשתה דיאט קולה?

הוא שאל את זה על בסיס קבוע
אם במקום כל 10~14 יום מותר פעם בשבוע.
מה הטעם בזה? במה זה עוזר?
הוא בעצמו אומר שהכוח המנטלי שלו מאוד גבוהה

אתה יכול גם יותר מפעם בשבוע, בחיטוב האחרון שעשיתי הייתי עושה צי'ט קטן כל 3-4 ימים בהעמסת פחממות ובתחילת החיטוב פעם בשבוע הייתי יורד על חצי קילו גלידה איטלקית, אין שוב בעייה כי הכל ניתן לחישוב ואיזון,
אגב יצאתי אחרי כל הציטים האלה 8.5 אחוז שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית