הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל טסט דקה

• פותח/ת השרשור guyeeee
  • פורסם בתאריך

guyeeee

מושעה
59
6
נק' מוניטין:
9
59
6
אהלן.

מחר בתקווה אני מתחיל סייקל שלישי של 500 מג טסט 400 מג דקה.

קראתי קצת על דקה כי עוד לא השתמשתי בחומר הזה ורשום שזה מדכא את יצור הטסט. עכשיו כמובן שבזמן הזרקת טסט היצור הטבעי של הגוף מושבט.

השאלה היא אם שאני לוקח טסט ודקה , הדקה יוריד את רמת הטסט בצורה דרמטית או שזה לא קריטי?
סתם מסיקרון

אהלן.

מחר בתקווה אני מתחיל סייקל שלישי של 500 מג טסט 400 מג דקה.

קראתי קצת על דקה כי עוד לא השתמשתי בחומר הזה ורשום שזה מדכא את יצור הטסט. עכשיו כמובן שבזמן הזרקת טסט היצור הטבעי של הגוף מושבט.

השאלה היא אם שאני לוקח טסט ודקה , הדקה יוריד את רמת הטסט בצורה דרמטית או שזה לא קריטי?
סתם מסיקרון
סקירה של ננדרולון:
https://www.lbs.co.il/threads/53546/#post-677560

ננדרולון הוא בעל יכולת היקשרות טובה מאוד לרצפטור האנדרוגני ועל כן נחשב כמשבית חזק יותר את ייצור הטסט הטבעי. המשמעות היא שבשילוב של טסט ודקה ההתאוששות ארוכה וקשה יותר מאשר עם טסט בלבד למשל.

• פותח/ת השרשור
סקירה של ננדרולון:
https://www.lbs.co.il/threads/53546/#post-677560

ננדרולון הוא בעל יכולת היקשרות טובה מאוד לרצפטור האנדרוגני ועל כן נחשב כמשבית חזק יותר את ייצור הטסט הטבעי. המשמעות היא שבשילוב של טסט ודקה ההתאוששות ארוכה וקשה יותר מאשר עם טסט בלבד למשל.

תודה אבל עדיין לא ענית לי לגמרי על השאלה. האם במהלך הסייקל הדקה יוריד את רמת הטסט בצורה דרסטית או שזה בכמויות קטנות שלא שמים לב ?

תמונת הצד שלך מעודכנת?

לא. זו תמונה מסייקל ראשון על דיבול לבד שהפסקתי אחרי 4 שבועות.

מצטרף לשאלה , נראה קטן ביחס להספק של 3 סייקלים

לא. זו תמונה מסייקל ראשון על דיבול לבד שהפסקתי אחרי 4 שבועות.

תודה אבל עדיין לא ענית לי לגמרי על השאלה. האם במהלך הסייקל הדקה יוריד את רמת הטסט בצורה דרסטית או שזה בכמויות קטנות שלא שמיפ לב?.
עניתי לך על השאלה. לננדרולון השפעה חזקה בהבט ההשבתה של ה-hpta, הציר האחראי על ייצור הטסט. מידת ההשבתה קשורה במינון ובמשך השימוש. בסייקל שתיארת ההשבתה תהיה חזקה מאשר בסייקל טסט בלבד או מאשר בסייקל מסה של טסט ובולדנון למשל. המשמעות היא שההתאוששות תהיה קשה יותר וכן, ייצור הטסט הטבעי יירד דרסטית.

• פותח/ת השרשור
עניתי לך על השאלה. לננדרולון השפעה חזקה בהבט ההשבתה של ה-hpta, הציר האחראי על ייצור הטסט. מידת ההשבתה קשורה במינון ובמשך השימוש. בסייקל שתיארת ההשבתה תהיה חזקה מאשר בסייקל טסט בלבד או מאשר בסייקל מסה של טסט ובולדנון למשל. המשמעות היא שההתאוששות תהיה קשה יותר וכן, ייצור הטסט הטבעי יירד דרסטית.

הבנתי . תודה

אפשר לדעת בבקשה אם איזה חברה אתה משתמש?

טסט של A&S ודקה עוד לא יודע של מה. מקבל תבקבוקים בעזרת השם רק היום בצהריים. מניח גם של AS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית