הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט , PR

• פותח/ת השרשור Snorlax
  • פורסם בתאריך

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
בן 17
משקל 72
גובה 80

PR לאחר פציעה BITCH
smile.gif

מוט של 15קילו (מוט אולימפי היה תפוס ע"י שחיף שמפמפם יד קידמית עם מוט ריק !
disgust.gif
) . לא רואים את ה פלטות של 5 +1.25 בכל צד
mad.gif

בטוטאל זה..... 172.5 + מוט. 187.5
smile.gif

( התעגל קצת הגב בגלל שאותו מדריך מזדיין עוד פעם מתחיל להציק לי, דיברתי הפעם עם המנהלת היא דיברה איתו ......
הייתי עצבני רצח כמעט דפקתי לו מוט בראש אז לא כל כך השקעתי בטכניקה
יודע שלא תירוץ בעזרת השם נעלה שבוע הבא בשלישי PR של 190 קילו 😛.. )

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
את האמת כל הזמן חשבתי אתה פייק אבל הוכחת אחרת.
חזק מאוד מוניטין!
למה לשקר סתם מזה נותן חחחח 😛 לפי דעתי הייתי יכול יותר אבל כבר כאב לי הראש מהזיוני שכל של המאמן החמאר הזה..

תודה 😃

שאפו על השיא

אתה צריך להתחיל עם האגן גבוה יותר, שים לב שהוא עולה לפני שהמוט מתנתק מהריצפה. האגן יהיה בכל מקרה באותו גובה כשהמוט מתנתק, החכמה היא להגיע למצב הזה בכיווץ מקסימלי - כשמתחילים מהפוזיציה הנכונה לא מאבדים מתח ע"י תחילת תנועה ללא התנגדות.

בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
שאפו על השיא

אתה צריך להתחיל עם האגן גבוה יותר, שים לב שהוא עולה לפני שהמוט מתנתק מהריצפה. האגן יהיה בכל מקרה באותו גובה כשהמוט מתנתק, החכמה היא להגיע למצב הזה בכיווץ מקסימלי - כשמתחילים מהפוזיציה הנכונה לא מאבדים מתח ע"י תחילת תנועה ללא התנגדות.

בהצלחה בהמשך
זה באמת משנה אם אני מתחיל ככה ואז הוא עולה לבד לפני ההרמה? כי יותר קל לי להכנס לסט אפ ככה ..

תודה 😃

זה באמת משנה אם אני מתחיל ככה ואז הוא עולה לבד לפני ההרמה? כי יותר קל לי להכנס לסט אפ ככה ..

תודה 😃
יותר קל לך להכנס ככה לסט אפ לא נכון. זה משנה, כי אם היית מצלם מהצד היית רואה שכשאתה מתחיל ככה ברגע שהמוט מתנתק מהריצפה בד"כ הגב מתעגל, בניגוד לאם היית מתחיל מסט אפ תקין. לא בכל המקרים, אבל ברובם זה משפיע ולא מעט. בנוסף ליעילות של תחילת המשיכה ממוט שנמצא מעל מרכז כף הרגל, או מעט לפניה - מה שאומר שאם זה מתרחש מיד אחרי הניתוק הוא יחזור למקומו - מעל מרכז כף הרגל (אם המשקל באמת כבד), מה שאומר שמרחק מסויים משכת את המוט לא ממרכז כף הרגל - בRM1 אמיתי זה לא כל כך מתרחש, אבל בסטים של 5 חזרות, שאני מניח שהם מרכיבים את רוב האימונים שלך, זה בהחלט יכול להתרחש.

• פותח/ת השרשור
יותר קל לך להכנס ככה לסט אפ לא נכון. זה משנה, כי אם היית מצלם מהצד היית רואה שכשאתה מתחיל ככה ברגע שהמוט מתנתק מהריצפה בד"כ הגב מתעגל, בניגוד לאם היית מתחיל מסט אפ תקין. לא בכל המקרים, אבל ברובם זה משפיע ולא מעט. בנוסף ליעילות של תחילת המשיכה ממוט שנמצא מעל מרכז כף הרגל, או מעט לפניה - מה שאומר שאם זה מתרחש מיד אחרי הניתוק הוא יחזור למקומו - מעל מרכז כף הרגל (אם המשקל באמת כבד), מה שאומר שמרחק מסויים משכת את המוט לא ממרכז כף הרגל - בRM1 אמיתי זה לא כל כך מתרחש, אבל בסטים של 5 חזרות, שאני מניח שהם מרכיבים את רוב האימונים שלך, זה בהחלט יכול להתרחש.
אהה אוקיי הבנתי 😃
תודה רבה אני יתרגל את הסטאפ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית