הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגבהת העקב ב Front Squat

yuval197

משתמש פעיל
413
232
נק' מוניטין:
408
413
232
התחלתי לעשות פרונט סקוואט ואני לא מצליח להגיע לעומק מספיק מבלי שהעקבים יתרוממו, התחלתי לעבוד על גמישות ובינתיים אני צריך לשים הגבהה לעקב. הבנתי שלהשים פלטה מתחת לעקב זה לא הכי טוב, אם אני אשים חתיכת קרש זה טוב? כמה הגובה שלו צריך להיות? ומה החסרונות של להשים קרש?

התחלתי לעשות פרונט סקוואט ואני לא מצליח להגיע לעומק מספיק מבלי שהעקבים יתרוממו, התחלתי לעבוד על גמישות ובינתיים אני צריך לשים הגבהה לעקב. הבנתי שלהשים פלטה מתחת לעקב זה לא הכי טוב, אם אני אשים חתיכת קרש זה טוב? כמה הגובה שלו צריך להיות? ומה החסרונות של להשים קרש?
רציתי להתייעץ איתך למרות שזה לא קשור לשאלה שלך- אני גם עובר מבאק סקוואט לפרונט סקוואט ועוד לא למדתי את הטכניקה של הפרונט, כמה זמן לקח לך ללמוד את הטכניקה של הפרונט? וזה מסובך ללמוד אותה?

שום קרש ושום נעליים (אלא אם כן זה נעלי משקולות חח), תעשה חימום טוב לקרסול לפני ועם התרגול הטווחים ישתפרו.

• פותח/ת השרשור
רציתי להתייעץ איתך למרות שזה לא קשור לשאלה שלך- אני גם עובר מבאק סקוואט לפרונט סקוואט ועוד לא למדתי את הטכניקה של הפרונט, כמה זמן לקח לך ללמוד את הטכניקה של הפרונט? וזה מסובך ללמוד אותה?
האמת לא טכניקה כזאת מסובכת, בהתחלה היה לי קצת קשה לשלוח את הברכיים קדימה ולשמור על פלג גוף עליון מאונך לרצפה אבל אחרי שתירגלתי את הטכניקה זה נעשה יותר פשוט, ומה שמגביל אותי זה הקרסוליים.

שום קרש ושום נעליים (אלא אם כן זה נעלי משקולות חח), תעשה חימום טוב לקרסול לפני ועם התרגול הטווחים ישתפרו.

יש לך איזה סרטון שמדגים חימום לקרסול? ומה לעשות בנתיים עם הפרונט? לרדת פחות עמוק?

יש לך איזה סרטון שמדגים חימום לקרסול? ומה לעשות בנתיים עם הפרונט? לרדת פחות עמוק?
לא, סיבובי קרסול ומתיחות של התאומים יספיקו לך.
ובשום אופן לא לרדת פחות עמוק, רד למקסימום עומק שאתה יכול בתנאי שכל הכף רגל נשארת על הרצפה

אתה יכול לקחת מוט עם משקל, שים אותו על הרצפה, רד לסקוואט ופשוט תשים את המוט על הברכיים בזמן שאתה מכופף, ותלחץ עליו קצת, תשמור על כף הרגל על הרצפה ותכריח את הברכיים ללכת קדימה - תגמש את הקרסול.
מקווה שאתה מבין את הכוונה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית