הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שלא פוגע בגביהה

מצב
השרשור נעול

Surtur Rising

משתמש פעיל
946
159
נק' מוניטין:
87
946
159
יש חומרים שאפשר לקחת בגיל 16 שלא יפגעו בגדילה?
אל תנסו לשכנע אותי לרדת מזה בגלל הגיל בבקשה..

• פותח/ת השרשור
מטרת הפורום היא העברת אינפורמציה. לי באופן אישי אין שום דילמה מוסרית כאשר אני עונה על שאלה כמו "מה התרומה של אסטרוגן לגדילת השריר?" או "מה ההבדל בין מסטרון לפרווירון?" בין אם השאלה נשאלת ע"י בן 30 או ע"י בן 17.
בנוסף, אני לא חש נקיפות מצפון כאשר אני עונה על שאלה של בן 17: "מדוע סטרואידים מסוכנים יותר בגיל ההתבגרות לעומת 21+?".
הבעיה שלי היא עם שאלות בסיגנון של: "אני בן 16.5 ורוצה להתחרות, המאמן שלי מר עולם ואמר לי להזריק 50mg דיבול, האם כדאי?" או "איזה חומר הכי פחות מסוכן לבן 17?". אלה שאלות שאני חש בהן שעצם התייחסותי הרצינית מעניקה אישור מתוך סמכות לתמיכה שאני מעניק לצעיר שעלול להחליט להשתמש.
לא נעלתי את הדיון מאחר ובסופו של דבר ניתן לראות עד כמה הוא ממחיש התנגדות עזה וכנה לשימוש בגיל צעיר.
שמע
אין לי שום דבר נגדך
אני כולה שאלתי שאלה. אם הייתי 1.80 למשל הייתי מתחיל סייקל. למה? אני מוכן לסכן את הבריאות שלי למען המטרות שחשובות לי, בכל ספורט יש סיכונים ובכל דבר בחיים יש סדר עדיפויות.. יש כאלה שיגידו שזה טיפשות ויש כאלה שיגידו שזה מעשה של ילד אהבל
אם המטרה שלך הייתה לגרום לי לרדת מסייקל זה לא עבד
האמת שזה גרם לי לרצות להריץ סייקל טסט עוד יותר. אבל לא.. אני רוצה לגבוה. תודה וחג שמח

שמע
אין לי שום דבר נגדך
אני כולה שאלתי שאלה. אם הייתי 1.80 למשל הייתי מתחיל סייקל. למה? אני מוכן לסכן את הבריאות שלי למען המטרות שחשובות לי, בכל ספורט יש סיכונים ובכל דבר בחיים יש סדר עדיפויות.. יש כאלה שיגידו שזה טיפשות ויש כאלה שיגידו שזה מעשה של ילד אהבל
האמת שזה גרם לי לרצות להריץ סייקל טסט עוד יותר. אבל לא.. אני רוצה לגבוה. תודה וחג שמח
ברוך השם שנגמר הדיון הזה ושתבין שאני לא לגמרי נגד עזרה לילדים, אבל אתה פשוט לא מבין כלום בחומרים, אתה ילד בן 16 שמבואס מהחיים ורוצה לגדול בשביל האגו שלו, אז פה זה לא המקום ולא הזמן להתחיל סייקל..

• פותח/ת השרשור
ברוך השם שנגמר הדיון הזה ושתבין שאני לא לגמרי נגד עזרה לילדים, אבל אתה פשוט לא מבין כלום בחומרים, אתה ילד בן 16 שמבואס מהחיים ורוצה לגדול בשביל האגו שלו, אז פה זה לא המקום ולא הזמן להתחיל סייקל..
זה לא בשביל האגו
אני עושה את זה בשביל עצמי
עכשיו עלה לי רעיון. אני אלך לעשות בדיקת גדילה (בדיקה שבודקים או גובהים עוד או לא)
אם לא אני אתחיל לחשוב יותר לעומק על סייקל
עד אז זה לא עומד על הפרק

זה לא בשביל האגו
אני עושה את זה בשביל עצמי
עכשיו עלה לי רעיון. אני אלך לעשות בדיקת גדילה (בדיקה שבודקים או גובהים עוד או לא)
אם לא אני אתחיל לחשוב יותר לעומק על סייקל
עד אז זה לא עומד על הפרק
אתה רוצה לעשות משהו טוב בשביל עצמך? לך תתנדב, לך תשיג בחורה, לך למסיבות, קנה קונסולה ותשחק קצת.. למה לעשות סייקל בלי טיפת מושג? אני אומר את זה בשבילך.. לך תקרא הרבה מאוד מאוד על חומרים וכשתכתוב פה שאלות ענייניות אז יעזרו לך, אבל יש לך בינתיים דיבור של ילדון טיפש..
ועל עניין הגביהה, מה לעזאזל את מזיין במוח על גביהה כשאתה אומר שלא אכפת לך לסכן את הבריאות שלך בשביל זה, לא אבל להיות מטר שמונים ומנופח אבל בלי בולבול מתפקד ובלי זרע זה לא אכפת לך..

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה לעשות משהו טוב בשביל עצמך? לך תתנדב, לך תשיג בחורה, לך למסיבות, קנה קונסולה ותשחק קצת.. למה לעשות סייקל בלי טיפת מושג? אני אומר את זה בשבילך.. לך תקרא הרבה מאוד מאוד על חומרים וכשתכתוב פה שאלות ענייניות אז יעזרו לך, אבל יש לך בינתיים דיבור של ילדון טיפש..
ועל עניין הגביהה, מה לעזאזל את מזיין במוח על גביהה כשאתה אומר שלא אכפת לך לסכן את הבריאות שלך בשביל זה, לא אבל להיות מטר שמונים ומנופח אבל בלי בולבול מתפקד ובלי זרע זה לא אכפת לך..
כל מה שאמרת בשורה הראשונה אני עושה
בגיל שלי הפגיעה בזרע גדולה יותר? וואי שכחתי מזה

כל מה שאמרת בשורה הראשונה אני עושה
בגיל שלי הפגיעה בזרע גדולה יותר? וואי שכחתי מזה
אני לא אומר שאם תשתמש יהיה לך פגיעה בייצור של הזרע, אבל אם תשתמש כמו אידיוט אז יכול להיות מצב שכן תהיה פגיעה, בנוסף לזה שבגיל הזה הכל יותר עדין אז הסיכוי לפגיעה הוא גבוה יותר

• פותח/ת השרשור
אני לא אומר שאם תשתמש יהיה לך פגיעה בייצור של הזרע, אבל אם תשתמש כמו אידיוט אז יכול להיות מצב שכן תהיה פגיעה, בנוסף לזה שבגיל הזה הכל יותר עדין אז הסיכוי לפגיעה הוא גבוה יותר
תבין אותי. אני מרגיש שחיף... כל היום אני מתעסק בזה בלי הפסקה
מתבאס ומתבאס ומתבאס ומתבאס ומתבאס ומתבאס!! אני לא יכול ככה יותר. אני מתאמן חזק מאוד, אוכל כמו שצריך 3.5K קלוריות ו150 חלבון מלא
אורז, פסטה מלאה, חזה עוף דברים בסגנון הזה. לוקח קריאטין HMB גלוטומין C4 אבץ מגנזיום, קורא כל היום. אני ממש אובססיבי בקטע הזה
כבר 5 חודשים אני ככה
עליתי 17 קילו אבל עדיין אני מרגיש חרא פשוט
מרגיש שחיף ונמאס לי כבר! בגלל זה אני נואש לפיתרון והפיתרון זה סייקל או המון זמן של המתנה
אבל עד אז זה התעסקות בלתי פוסקת בשחיפיות שלי ואני משתגע.

תבין אותי. אני מרגיש שחיף... כל היום אני מתעסק בזה בלי הפסקה
מתבאס ומתבאס ומתבאס ומתבאס ומתבאס ומתבאס!! אני לא יכול ככה יותר. אני מתאמן חזק מאוד, אוכל כמו שצריך 3.5K קלוריות ו150 חלבון מלא
אורז, פסטה מלאה, חזה עוף דברים בסגנון הזה. לוקח קריאטין HMB גלוטומין C4 אבץ מגנזיום, קורא כל היום. אני ממש אובססיבי בקטע הזה
כבר 5 חודשים אני ככה
עליתי 17 קילו אבל עדיין אני מרגיש חרא פשוט
מרגיש שחיף ונמאס לי כבר! בגלל זה אני נואש לפיתרון והפיתרון זה סייקל או המון זמן של המתנה
אבל עד אז זה התעסקות בלתי פוסקת בשחיפיות שלי ואני משתגע.
הבעיה שלך זה לא הורמונים
הבעיה שלך זה שאתה לא יודע להתאמן

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלך זה לא הורמונים
הבעיה שלך זה שאתה לא יודע להתאמן
וואי אנשים פה ככ הזויים
אתם קובעים פה דברים בלי שום ביסוס
אני עושה AB עם נפח נורמאלי
מורכבים
דדליפט סקוואט מיליטרי בנץ'
לא עושה מכונות כמעט (תרגיל אחד)
עובד לאט עם טמפו 3 שניות עליה 3 שנייה ירידה
מעלה משקלים במורכבים כמעט כל אימון
אימון לוקח לי 60-75 דקות
מה אני עושה לא נכון בדיוק?

וואי אנשים פה ככ הזויים
אתם קובעים פה דברים בלי שום ביסוס
אני עושה AB עם נפח נורמאלי
מורכבים
דדליפט סקוואט מיליטרי בנץ'
לא עושה מכונות כמעט (תרגיל אחד)
עובד לאט עם טמפו 3 שניות עליה 3 שנייה ירידה
מעלה משקלים במורכבים כמעט כל אימון
אימון לוקח לי 60-75 דקות
מה אני עושה לא נכון בדיוק?
מה המשקלי עבודה שלך?מה התכנית שלך?
יש לי ביסוס לקביעה שלי, מכיוון שאתה טוען שאחריי 5 חודשים של אימון עלית 17 ק"ג..כשבפרק זמן הזה, בהנחה שיש לך גנטיקה של צב נינג'ה, אתה יכול לעלות לכל היותר ב2-2 וחצי ק"ג שריר.
שמע
אין לי שום דבר נגדך
איזה ספורט?על מה אתה מדבר?כמה זמן אתה מתאמן?אתה מתאמן לקראת אולימפיאדה?תחרות כלשהי?

עזוב הוא עושה את זה בשביל להיות מלך הכיתה.. נו באמת גבר אתה רציני ״מתעסק בשחיפיות שלי״, אז תחכה עוד קצת תמשיך ככה כמו שאתה ואתה תגדל, גם בטח דחפת את כל התוספים האלה בשביל לזרז את התהליך, שום תוסף ושום הורמון לא יעזרו לך, אתה פשוט צריך ללמוד ולעשות טעויות ולחכות ולהמתין ולעבור את כל הדרך הזאת לפני שאתה בכלל חושב על סייקל. טום אפשר לסגור את האשכול הזה כי זה נהיה מגוחך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית