הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט PR מלפני חודש עם חרא טכניקה

• פותח/ת השרשור Squat
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Squat

מושעה
142
6
נק' מוניטין:
-216
142
6
חברה אני יודע שאני מרים לא טוב אבל חאלס להעיר זה RM 1 אני בודק פעם בחודש כדי לדעת איפה אני עומד.

אני שקלתי בסרטון 73 ובחיים לא עשיתי מסה בתקופה הזאת (לפני חודש)

הניר טואלט כי לא היה מגנזיום חח

הספרים כי זה פלטות של 10 ולא היה לי במכון מי שיצלם את ה 155 אז צלמתי בבית והייתי חייב להגביה (בדקתי כבר וזה גובה נורמלי)

בבקשה לא להעיר על טכניקה אני מודה לזה.

מתאמן 5 חודשים בערך ב-AB.. זהו.. אני מניח

אהה ושנכנסתי לסטאפ זה נראה כאילו זיינתי תמוט חח לא יודע למה זה היה זה צולם ב 11 בלילה ולא הייתי מרוכז

אם אתה לא רוצה שיתייחסו לטכניקה מה המטרה של הסרטון?

שיא זה שיא, טכניקה חשובה יותר באימונים תדירים...

• פותח/ת השרשור
שיא זה שיא, טכניקה חשובה יותר באימונים תדירים...
אני בחיים לא יעשה טכניקה כזאת באימון רגיל אלה סתם בשביל לבדוק RM 1 שזה פעם בחודש חודש וחצי

זה לא מה שיהרוג אותי חזרה אחת עם טכניקה כזאת

ואני שואף להרים מקסימום ל-RM1 פעם ב.. ובגלל זה בקשתי לא להעיר על טכניקה

המשקל הזה לא בא ברגל

ברגע שאתה מעלה סרטון לאינטרנט אתה פתוח לביקורת (גם אם ביקשת).
מה שיותר חשוב שתבין זה שאחרי שמונים תירוצים ודיבור נגוע מאוד אתה צריך לשמוח שאני מסביר לך את זה ולא שם חסימה.
יש דרך להתנהג.

סתם חשבתי לצלם אתם חיים בסרט שRM 1 אמור להיות עם טכניקה מושלמת...
ולא בקשתי תגובות על טכניקה כי במשקל עובדה 140X5 אני עובד עם טכניקה יותר טובה בהרבה

ואגן נשאר למטה והמוט עולה במקום רק הגב עזבו אפשר לנעול פורום של טמבלים שמנים שחושבים שהם גברים ואני אומר להם לא להגיב על טכניקה והם מגיבים

במיוחד דניאל הזה השמן הזה שמסניף אמוניה
אני רואה שנוח לך מאחורי המקלדת....

• פותח/ת השרשור
אני רואה שנוח לך מאחורי המקלדת....
באמת נוח לי מאחורי המקלדת אבל מי שבאמת מכיר אותי יודע שאני יגיד לך את זה גם בפנים אחי.. אם אין לך ביקורת טובה אז סע מפה
ברגע שאתה מעלה סרטון לאינטרנט אתה פתוח לביקורת (גם אם ביקשת).
מה שיותר חשוב שתבין זה שאחרי שמונים תירוצים ודיבור נגוע מאוד אתה צריך לשמוח שאני מסביר לך את זה ולא שם חסימה.
יש דרך להתנהג.
תכלס אבל מזה הפורום הזה? למה הוא קורה לי אידיוט מביאים לו מוניטין ואתה לא עושה כלום? אתה המנהל פה תדאג לזה

אם הם רוצים כבוד שיתנו כבוד

הם יודעים שאני מדבר פה בהגיון

באמת נוח לי מאחורי המקלדת אבל מי שבאמת מכיר אותי יודע שאני יגיד לך את זה גם בפנים אחי.. אם אין לך ביקורת טובה אז סע מפה
תכלס אבל מזה הפורום הזה? למה הוא קורה לי אידיוט מביאים לו מוניטין ואתה לא עושה כלום? אתה המנהל פה תדאג לזה

אם הם רוצים כבוד שיתנו כבוד

הם יודעים שאני מדבר פה בהגיון
קיבלתי מוניטין כי הם יודעים שדיברתי מהגיון
אידיוט זה לא קללה, אידיוט זה האמיתה

• פותח/ת השרשור
קיבלתי מוניטין כי הם יודעים שדיברתי מהגיון
אידיוט זה לא קללה, אידיוט זה האמיתה
אני לא אידיוט אתה אידיוט .. אתה בן אדם עם אגו בשמיים

אם היה לך משהוא חכם להגיד היית מתקן אותי איפה שטעיתי במקום לצאת מתנשא בשביל קצת מוניטין לאגו הנפוח שלך

אני לא אידיוט אתה אידיוט .. אתה בן אדם עם אגו בשמיים

אם היה לך משהוא חכם להגיד היית מתקן אותי איפה שטעיתי במקום לצאת מתנשא בשביל קצת מוניטין לאגו הנפוח שלך
ביקשת בלי הערות על הטכניקה, אז כיבדתי את הבקשה שלך

• פותח/ת השרשור
ביקשת בלי הערות על הטכניקה, אז כיבדתי את הבקשה שלך
אז לא היית צריך להגיב אל תתחכם ב-FXP הביאו לי תגובות יותר טובות מפה מזה הפורום הזה?

אתה רק הורס אותו לדעתי. אני חדש פה והמרושם הראשוני שלי זה פורום של ילדים מתנשאים שצריכים מוניטין כדי לחזק את האגו הנפוח שלהם

ובבמקום לעזור הם זורקים הערות עוקצניות שלא תורמות לאף אחד

תחשבו שזה רמז ל-"מיציתי את השטויות שלכם ואני תכף שולח את כולם לעמוד בפינה".

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית