ייעוץ מתלבט איזו תוכנית תזונה לעשות בחיטוב

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
תנו לי אפשרויות, עדיין מתלבט מה לעשות חשבתי אולי אנבוליק דיאט אבל לפי מה שקראתי היא לא הכי טובה לאנשים שיש להם חילוף חומרים מהיר/בינוני, וטובה יותר לאנשים בעלי השמנה(ואני לא כזה)..
תנו לי עוד כמה אפשרויות של דיאטות

AD יכולה להתאים לכל אחד זה לא קשור שמן, רזה, שחור, לבן.
אני מעדיף תפריט תזונה מאוזן בלי שטויות עד שנתקעים, כאשר נתקעים להתחיל לחפש אלטרנטיבות

תעשה תפריט רגיל ואל תתעסק בשטויות, כשתהיה בעל מסת שריר גדולה ותרד לאחוז שומן נמוך יחסית תעבוד לשיטות כמו AD

אפשר פירוט על השיטות האלה?? אני תקוע כבר כמה שבועות על אותו משקלל ואני במאזן קלורי שלילי די גדול
אני מרגיש רעב אבל עדיין לא יורד ככה כבר שלושה שבועות
אפשר פרטים על הדרכים הללו?

חשבת אולי שהמאזן גדול מדי? חשבתי אולי לעשות הפסקה ולצאת לנטראלי? חשבתי אולי שהקלוריות הם לא מה שאתה סופר בדיוק או האימונים לא בדיוק כמה שאתה שורף?

ה BMR שלי זה 2100 לאחר הכפלה בתפריט שלי כרגע יש 1500 רוב המוצרים אני ספרתי בעצמי ואני בטוח שהם נכונים... אימוניי אירוביי עציימים מאוד של טרום עונה בקבוצת כדורגלל שזה קריעתת תחת אני חוזר הביתה כולי תפוסס מקפיד על אימוני משקולות AB ארבעה פעמים בשבוע
מה עוד?? ומה זה יעזור לי לצאת לשבוע נטרלי??

לסדר את ה BMR, ה BMR יורד עם הזמן כאשר נמצאים בחיטוב, ככל שנמצאים בגירעון חריף יותר הפגיעה בו קשה יותר.

כמה זמן אתה בחיטוב?
ומה הנתונים שלך (גיל, גובה, משקל)
ותפרט יותר על האימונים האירובים שאתה עושה.

גיל 16
משקל נע בין 67 ל 69 כבר הרבה זמן
אני בחיטוב משו כמו ארבעה חודשים...
גובה 173
אימוני אירובי זה שעה וחצי- שעתיים של
ריצה 20 דקות אחר כך הנעת כדור שזה עם הרבה תזוזה ואז טכניקה שזה איזה 2 דקות שלל קריעהה ללא הפסקה
ואז עוד 15 דקות ריצה.. כוח שזה מרפקים ובטן וזהו האימון נגמר
עכשיו אם אני יהיה נגיד בשבוע עם + קטן במאזן קלורי זה יהיה משמעותי וקריטי?

אתה יותר מדי זמן בגירעון קלורי לא פלא שאתה תקוע.
תצא לשבועיים נטראלי ואף מאזן חיובי קל, תחשב את הקלוריות שאתה שורף באירובי כדי שלא תשאר על שלילי, הנטראלי חייב להיות עם לפחות 150 גרם פחממה.
הBMR שלך כנראה ירד בכמה עשרות אחוזים והגירעון קלורי לא כמו שאתה חושב שהוא, לכן צריך לאזן אותו.
אחרי שאתה מסיים שבועיים נטראלי תחזור לתפריט חיטוב רגיל כמו שעשית עד עכשיו,
בהצלחה.

אני חושב שאני לא ילך לפי תפריט.. אני כאילו יאכל חופשי אבל לא בהגזמה
לא יעבור יותר מדי את התחזוקהה

תהיה במאזן חיובי לשבוע הקרוב..אין לך מה לפחד...יהיה יותר אפקטיבי מבחינת התאוששות לגוף ו"סידור" ה-BMR
וגם ככה לחשב את הנטרלי בדיוק זה לא מדוייק...

שבוע נטראלי לא מספיק, צריך 10-14 ימים עדיפות ל14 וכל 3 חודשים לערך צריך לצאת לשבועיים נטראלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית