עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסדר, מה איתך?מה עם כל מכוני הקרוספיט?
הבעיה הרבה פעמים זה לא הציוד אלא הזמינות שלו. כמה ראק'S יש, כמה בנצ'ים. אם מישהו עובד למשל 531+BBB+תרגילי עזר הוא צריך את העמדה ללא מעט זמן. בהרבה מקומות ברוב שעות היום זה לא ישים (בפרט שיש עוד מתאמנים שמבצעים תנועות מורכבות). אמנם לא ביקרתי מעולם במועדון קרוספיט אך מהתמונות והסירטונים עושה רושם שיש יותר מוטות וראק'S מחדר כושר רגיל.בסדר, מה איתך?
וברצינות, באוניברסיטת תל אביב יש פלטות ומוטות אלייקו, חדר הרמת משקולות, אפשר לזרוק את המוט חופשי, ויש כלוב
יש ספת בנץ' שבאמת תפוסה הרבה, ויש ספה נוספת בחדר הרמת משקולות, שהיא בד''כ פנויה רוב הזמןהבעיה הרבה פעמים זה לא הציוד אלא הזמינות שלו. כמה ראק'S יש, כמה בנצ'ים. אם מישהו עובד למשל 531+BBB+תרגילי עזר הוא צריך את העמדה ללא מעט זמן. בהרבה מקומות ברוב שעות היום זה לא ישים (בפרט שיש עוד מתאמנים שמבצעים תנועות מורכבות). אמנם לא ביקרתי מעולם במועדון קרוספיט אך מהתמונות והסירטונים עושה רושם שיש יותר מוטות וראק'S מחדר כושר רגיל.
בדרך כלל המנוי יותר יקר אז זה לא משתלם לעשות מנוי למכון קרוספיט בשבילך נטו פווארליפטינג...מה עם כל מכוני הקרוספיט?
לתלה?קראתי היום בפייסבוק שפותחים מכון PL בת"א בחודש הבא, שווה לראות מה הולך עם זה.
לתלה?
אין לי פייסבוק כרגע.:/
זה ממש איפה שאני גר, רק חבל שאני שם עוד חודשיים.אנחנו שמחים להודיע כי בחודש הבא אנחנו פותחים מועדון כושר מיקצועי.
עם ציוד מיקצועי מתקדם. ספות לחיצה, מונוליפט, במות לדדליפט והרמת מישקולות, מכשירי האמר ואולם איגרוף מיקצועי.
מיגוון רחב של מכשירי אירובי ושיעורי סטודיו אנרגטיים, שיעורי ספינינג ,קבוצות TRX,ועוד...
המועדון ממוקם ברח' בני אפריים 228 נאות אפקה - תל אביב.
בשבועות הקרובים נפרסם פרטים נוספים.
נישמח לראותכם איתנו במועדון
לוליק זיידלין
אריאלה אמתי
זה בית בסרביה?זה ממש איפה שאני גר, רק חבל שאני שם עוד חודשיים.
לא הבנתי, בית איפה?זה בית בסרביה?
בית יהודי סרביהלא הבנתי, בית איפה?