הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכון power lifting בתל אביב

• פותח/ת השרשור noam128
  • פורסם בתאריך

noam128

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום,
אני מחפש מכון טוב בתל אביב, עד כה בכל המכונים שבהם ביקרתי הציוד לא היה תקני או לא היה מספיק מקום להתאמן.
האם יש למישהו המלצות?

בסדר, מה איתך?
וברצינות, באוניברסיטת תל אביב יש פלטות ומוטות אלייקו, חדר הרמת משקולות, אפשר לזרוק את המוט חופשי, ויש כלוב
הבעיה הרבה פעמים זה לא הציוד אלא הזמינות שלו. כמה ראק'S יש, כמה בנצ'ים. אם מישהו עובד למשל 531+BBB+תרגילי עזר הוא צריך את העמדה ללא מעט זמן. בהרבה מקומות ברוב שעות היום זה לא ישים (בפרט שיש עוד מתאמנים שמבצעים תנועות מורכבות). אמנם לא ביקרתי מעולם במועדון קרוספיט אך מהתמונות והסירטונים עושה רושם שיש יותר מוטות וראק'S מחדר כושר רגיל.

הבעיה הרבה פעמים זה לא הציוד אלא הזמינות שלו. כמה ראק'S יש, כמה בנצ'ים. אם מישהו עובד למשל 531+BBB+תרגילי עזר הוא צריך את העמדה ללא מעט זמן. בהרבה מקומות ברוב שעות היום זה לא ישים (בפרט שיש עוד מתאמנים שמבצעים תנועות מורכבות). אמנם לא ביקרתי מעולם במועדון קרוספיט אך מהתמונות והסירטונים עושה רושם שיש יותר מוטות וראק'S מחדר כושר רגיל.
יש ספת בנץ' שבאמת תפוסה הרבה, ויש ספה נוספת בחדר הרמת משקולות, שהיא בד''כ פנויה רוב הזמן

de5uig3jm3oz.png
[/URL][/IMG]

אין לי פייסבוק כרגע.:/

אנחנו שמחים להודיע כי בחודש הבא אנחנו פותחים מועדון כושר מיקצועי.
עם ציוד מיקצועי מתקדם. ספות לחיצה, מונוליפט, במות לדדליפט והרמת מישקולות, מכשירי האמר ואולם איגרוף מיקצועי.
מיגוון רחב של מכשירי אירובי ושיעורי סטודיו אנרגטיים, שיעורי ספינינג ,קבוצות TRX,ועוד...
המועדון ממוקם ברח' בני אפריים 228 נאות אפקה - תל אביב.
בשבועות הקרובים נפרסם פרטים נוספים.
נישמח לראותכם איתנו במועדון
לוליק זיידלין
אריאלה אמתי

אנחנו שמחים להודיע כי בחודש הבא אנחנו פותחים מועדון כושר מיקצועי.
עם ציוד מיקצועי מתקדם. ספות לחיצה, מונוליפט, במות לדדליפט והרמת מישקולות, מכשירי האמר ואולם איגרוף מיקצועי.
מיגוון רחב של מכשירי אירובי ושיעורי סטודיו אנרגטיים, שיעורי ספינינג ,קבוצות TRX,ועוד...
המועדון ממוקם ברח' בני אפריים 228 נאות אפקה - תל אביב.
בשבועות הקרובים נפרסם פרטים נוספים.
נישמח לראותכם איתנו במועדון
לוליק זיידלין
אריאלה אמתי
זה ממש איפה שאני גר, רק חבל שאני שם עוד חודשיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית